2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ay canım Rabbim yardıncın olsun. İnşallah doğumdan sonra her şey güzel olur da bu çektiğin üzüntülerini unutursun. Zaten bebeğini kucağına aldığında inşallah her şeyi unutacaksn. Ama sen yine de insanlara taviz verme. Alttan aldıkça kendilerinde söz hakkı olduğunu düşünüyorlar. Tatlı bir dille tersle. Benim doğumum herkese dert oldu de gerekirse. Kimseyi de takma. Günlerinin tadını çıkar

Eşim tarafı tuhafbenim de taa 2 ayönceden başlamışlardı yok memeni sık yok ben kilo almamıştım çatlağim yoktu. Bilmem kim de hamile kilo almamış zayıflamış falan
kıskançlıktan yapıyorlar takmadan daha çok sinir olurlar keşke bende almasam ama herkesin bünyesi bir değil ki ne güzel valla önemli olan çocuklar onlar sağlıklı olsun daa

Kızlar doktora gittim kafası hala yerleşmemiş surda 3 gün kaldı gelmeye niyeti yok pztye kadar bekleyelim dedi ama artık sıkıldım bu kız gelmez ben biliyorum gidip sezaryen olayım diyorum

Kızlar doktora gittim kafası hala yerleşmemiş surda 3 gün kaldı gelmeye niyeti yok pztye kadar bekleyelim dedi ama artık sıkıldım bu kız gelmez ben biliyorum gidip sezaryen olayım diyorum
Suyun ve Bebek iyiyse bekle
Bence Can'ım ya oglumda 40+4 de doğurdum inan sanki hic doğuramayacak gibuydim ne agri me sizi bir gece aksam nisan geldi sonda aniden basladi sancilar. Bebek kilosu Nasıl iri mi ?

Kızlar ben magnezyum kalsiyum karışık hapım varda hala içiyorum bıraksam mı acaba kasılmaları önlüyor
Diyordunuz ?

Suyun ve Bebek iyiyse bekle
Bence Can'ım ya oglumda 40+4 de doğurdum inan sanki hic doğuramayacak gibuydim ne agri me sizi bir gece aksam nisan geldi sonda aniden basladi sancilar. Bebek kilosu Nasıl iri mi ?
Canım benim kız 3800 olmuş dr 300 ve fazlaca olabilir dedi bide benim çatı basık. Kızımda inatçı bence gelmez çünkü ultrason da gösteremeyince göstermiyor kendini dr karnımi deliyo vura vura kızda yine tik yok

kıskançlıktan yapıyorlar takmadan daha çok sinir olurlar keşke bende almasam ama herkesin bünyesi bir değil ki ne güzel valla önemli olan çocuklar onlar sağlıklı olsun daa
Kilo verilir önemli olan huzur ve mutluluk diyorum. Daha da birşey demiyorlar üstüne ama bikaç gün sonda aynı şey
En komiği de biri bana dedi ki ben çok zayıf hamile kaldım ilk kalp atışlarını elimi bastırınca hissediyordum dopler mübarek

Bazıları cidden abartiyor bazen bendemi bir sorun var diye düşünüyorum anlattıklarında yok bugün beş kere hıçkırdi esnedi hapsurdu ben elimi karnıma koyunca oda hemen elini dayatiyo diyen

Bazıları cidden abartiyor bazen bendemi bir sorun var diye düşünüyorum anlattıklarında yok bugün beş kere hıçkırdi esnedi hapsurdu ben elimi karnıma koyunca oda hemen elini dayatiyo diyen
Hapşurdu mu ayyy bugün çok güldüm. Ben hala tam olarak anlamıyorum neresi neresi elini dayıyor falan çok romantikleştirme kokuyor

Hapşurdu mu ayyy bugün çok güldüm. Ben hala tam olarak anlamıyorum neresi neresi elini dayıyor falan çok romantikleştirme kokuyor
Yani tamam bir çıkıntı oluyor ama nerden bilecen elimi ayağımı ultrason gibi annelerimiz var maşallah doktor bana ultrasonda bile bak surasi elleri deyince bakıp bakıp göremiyorum ama tabi o hareketlerini hissettigin his paha biçilemez rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin

Helaaal
Diplomalarımla döverim seni deyip geçiştir valla . Yaşadığın iki kayıpta yanındalardı sanki , Rabbim birdaha yaşatmasın canım sağ salim kucakla kuzunu...
Kilo falan hikaye , Rabbim huzur mutluluk versin hepimize...

Son düzenleme:
Iyide zayıf anne sağlık siz oluyor diye biliyorum o nolcakmis acaba çatlak bunlar

İki kaybımda da annemle eşimden başkası yoktu Yanımda. Önemli olan o zaman destek olmaktı. Şimdi iyi günde herkes yanında olur o kolay olan. Ama biz biZe yeteriz diyorum eşime de anneme de
Çok şükür o hareketleri hissettiğimiz her bir saniyeye. Allah isteyen herkese nasip etsin şu yaşadığımız mucizeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…