- 20 Eylül 2013
- 362
- 313
- 303
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.361
Benim de oyle canim hala yerlestiremedi kafasini insallah bi surpriz yaparlar da gelirler bende beklicem bakalimKızlar doktora gittim kafası hala yerleşmemiş surda 3 gün kaldı gelmeye niyeti yok pztye kadar bekleyelim dedi ama artık sıkıldım bu kız gelmez ben biliyorum gidip sezaryen olayım diyorum
Ay ne guzel yaa insallah benim de oyle olur benim kaldi bi gun yarinn kontrol ama beklicem bi sorun cikmadikca max 1 hafta bekleriz ama dedi 3500 kusurdu gecen ctesi kafasi da onden gidiyor bakalim nolcakSuyun ve Bebek iyiyse bekle
Bence Can'ım ya oglumda 40+4 de doğurdum inan sanki hic doğuramayacak gibuydim ne agri me sizi bir gece aksam nisan geldi sonda aniden basladi sancilar. Bebek kilosu Nasıl iri mi ?
Canim ben gecen sordum dr uma magvital kullaniyodum, dedim kasilmalari onluyomus dogrumu diye eger kramplarin cok olmuyosa kes dedi. Ben kullanirken bile yetmiyodu magvital surekli kramp giriyodu bide huzursuz bacak var ama kestim bi haftadir napiyim bebis gelsin de bacaklari sallaya sallaya uyurumKızlar ben magnezyum kalsiyum karışık hapım varda hala içiyorum bıraksam mı acaba kasılmaları önlüyor
Diyordunuz ?
Vitamin degil kuzum kesme vitamini bence, arkadasin dedigi ekstra magnezyum ilaci oluyo ondan bahsediyoKiz bacim bu gebelik vitaminleri mi kasilmalari onluyormus ? Anlamadim da, yoksa sen baska ek vitamin mi aliyorsun ? Hayir oyleyse vitamine ara vericem
Cnm merhaba ilk olarakk bebeğin hayırlı olsun rbbim hayırlı saglıklı ömürler versin cüneyt beye gidiyomuşsun nasıl birir ben sakaryadayım adını duydum bende gitmek istiyorum normal yolla mı hamile kldın tedavi mi oldun tedavide masıl bilgin var mı canımOp. Cüneyt uzun canım doktorum
Rabbim izin verirse ilk olacak insallah panik atak oldum herkes daha dogurmadin mi diyo telefon calinca cin seytan tepeme cikiyorAklına kötü şeyler getirme canım .kaderinde ne varsa onu görürsün. İlk oğlum 42 de dogdu çok şükür kaka falanda yapmamisti. Senin ilk dogummu bu?
Yok kuzum yaaa gidemedik , babasının işi yoğun . Perşembeye inşallah.Canım bugün kontrole gidecektin sanırım gittinmi nasıl bebiş
Evet canım nişandır o kopkoyu ve sarımsı akıntı. Bazen kanlıda olabiliyor.Kızlar mrhb bir kaç gündür yazmıyorum biraz morelim bozuk çünkü.
Size acil bşy sormam lazım.Wc girdim çamaşırıma afedersiniz 1 parmak kadar bildiğiniz jöle gibi hafif şeffaf sarı bişey düştü.Hiç böyle bu derece jel kıvamlı bir akıntım olmamıştı? Doktorum nişan gelirse haber ver demişti bu nedir? Nişan böyle olur mu?
aglamaktan gözlerim şişti , neden inat ediyosa bizim bebekler aynayada bakmak istemiyom artik sezeryan olunca kim. bakicak hepsini dusunuykafayı yiycemBenim de oyle canim hala yerlestiremedi kafasini insallah bi surpriz yaparlar da gelirler bende beklicem bakalim
Ay ne guzel yaa insallah benim de oyle olur benim kaldi bi gun yarinn kontrol ama beklicem bi sorun cikmadikca max 1 hafta bekleriz ama dedi 3500 kusurdu gecen ctesi kafasi da onden gidiyor bakalim nolcak
Canim ben gecen sordum dr uma magvital kullaniyodum, dedim kasilmalari onluyomus dogrumu diye eger kramplarin cok olmuyosa kes dedi. Ben kullanirken bile yetmiyodu magvital surekli kramp giriyodu bide huzursuz bacak var ama kestim bi haftadir napiyim bebis gelsin de bacaklari sallaya sallaya uyurum
Vitamin degil kuzum kesme vitamini bence, arkadasin dedigi ekstra magnezyum ilaci oluyo ondan bahsediyo
Belki bebekten bakamıyordur canım o arkadaş. 3419 un bebeği tüp bebek diye hatırlıyorum ben.Cnm merhaba ilk olarakk bebeğin hayırlı olsun rbbim hayırlı saglıklı ömürler versin cüneyt beye gidiyomuşsun nasıl birir ben sakaryadayım adını duydum bende gitmek istiyorum normal yolla mı hamile kldın tedavi mi oldun tedavide masıl bilgin var mı canım
Kafasını yerleştirmemesine takılma canım. Benim doğum anına kadar yerleştirememişti , sancılarla birlikte ilerledi kafayı yerleştirip gelebilmesi...aglamaktan gözlerim şişti , neden inat ediyosa bizim bebekler aynayada bakmak istemiyom artik sezeryan olunca kim. bakicak hepsini dusunuykafayı yiycem
Evet canım bu nişan benim nişan da boyle geldıKızlar mrhb bir kaç gündür yazmıyorum biraz morelim bozuk çünkü.
Size acil bşy sormam lazım.Wc girdim çamaşırıma afedersiniz 1 parmak kadar bildiğiniz jöle gibi hafif şeffaf sarı bişey düştü.Hiç böyle bu derece jel kıvamlı bir akıntım olmamıştı? Doktorum nişan gelirse haber ver demişti bu nedir? Nişan böyle olur mu?
haklısın stres yaptıkça olmuyor ah bi rahatlayabilsemmKafasını yerleştirmemesine takılma canım. Benim doğum anına kadar yerleştirememişti , sancılarla birlikte ilerledi kafayı yerleştirip gelebilmesi...
Çok az kaldı kuzum , öyle yada böyle kavuşucaz inşallah sıkma canını. Vücudun rahatlaması lazım , bebeğin gelebilmesi için. Biz gerildikçe tüm yollarıda etkiliyoruz ister istemez...
Bak sen bir sall kendini , rahatla gör o zaman nasıl gelecek senin bebe :):)
Canim bana çok kramp giriyor doktor bir gün iç bir gün içme kasılmaları azaltıyor dedi.Kızlar ben magnezyum kalsiyum karışık hapım varda hala içiyorum bıraksam mı acaba kasılmaları önlüyor
Diyordunuz ?
Bİliyorum zor olduğnu :)haklısın stres yaptıkça olmuyor ah bi rahatlayabilsemm
Benim de cuma günü nasipse benim 35 haftanın ortasında düzenli sancim çıkmıştı o yüzden biraz sık gidiyorum kontrollere insalah 39 haftaya kadar beklerYok kuzum yaaa gidemedik , babasının işi yoğun . Perşembeye inşallah.
Senin miniğin kontrol ne zaman? Tşk ederim ilgin için.
Benimde dileğim o yönde canım valla. 38 bitirseler diyorum en az :)Benim de cuma günü nasipse benim 35 haftanın ortasında düzenli sancim çıkmıştı o yüzden biraz sık gidiyorum kontrollere insalah 39 haftaya kadar bekler
Yok CNm vitaminlere devam birde extra kasılmalar icin kalsiyumKiz bacim bu gebelik vitaminleri mi kasilmalari onluyormus ? Anlamadim da, yoksa sen baska ek vitamin mi aliyorsun ? Hayir oyleyse vitamine ara vericem
Bende kramp sorunu yok Aslı'nda doktorum onu bana çentikler vardı rahimde kasılma olmasın Bebek rahat beslensin diye vermişti kessem sorun olmaz bende sanirim bakalımCanim bana çok kramp giriyor doktor bir gün iç bir gün içme kasılmaları azaltıyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?