2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Nerde bu grubun hamisleridoğuran yokmu
Burdayiz bakalım ne zamana nasip olcak. Böbrek ağrım gün içinde devamlı yokluyor. Her akşam 2_3 kez büyük tuvaletimi yapar oldum.gece dönerken çatı kemiklerim inanılmaz açıyor.sanirim benimde çok kalmadi

Aynı durum bende de var. Ne olcgaı belli degil. Cesaret edip normal deneyelim demelimiyim bilmiyorum
Can'ım
Normal dogum denemek her turlu avantaj Aslı'nda olaki sezeryana dönerse bile o çektiğin sancılar sütüne fayda sağlar ve inançlı biriysen o sancıların bir kadına manevi olarak neler kattığını da unutmamak gerekir Hakkı'nda en guzeli olsun Allah'a teslim olalım dua edelim
Canim senin bebek kanalda miydi ? Agrin sancin oluyomuydu ?
Ya inan oglum 5 yasinda baya oldu fkt kanalda yada degil bisey dememişti sanki bir cm açıklıkla iki hafta gezmiştim sanki onu hatirliyorum ve nisanım 40+4 de geldi bir kac saat sonra da sancılarım basladi gec dollenme de olabilir sonucta. Doktorların 40 hafta hesabi adete gire oluyor fkt tam
Döllenmeyi bilmiyorlar kı
Gözün aydın canım. Darısı bizlere artık:) Doğum sürecini paylaşırsan sevinirim.
Ay CNm bu anlattığım
oglumda yaşadığımdi ikinci gebeliğim bu ben doğurmadım henuz bakalim bu kucuk cadi da abisi gibi 40 haftayi doldurur mu umarım tam Zaman'ında gelir diyorum 39+6 da

Öyleymiş canım yanlış anlamışım :) Bir heyecanla girip bakıyoruz kim doğurdu diye ben de dogurtuverdim bak seni :)

Ayy herkes dogum bekliyor valla bizde beklemedeyiz. 12 martta dogururum diyorum ama nasip beeklicez artik. Ama ben melegimi ozledim. Gelsin artik .. hepimiz hayirli sekilde kurtulalim insallah.
Hem de ne beklemek :) Hepimiz 40 haftayı doldurup doğuracağız bu gidişle gelmiyor bizim minikler beklemedeyiz. Benim de gönlümden hep 12 Mart geçiyor doğum tarihim olarak Evdeki herkese 12 Martta doğuracağim diyorum :)

doğru söylüyorsun canım. Aslında korkum canımın acımasından cok olabilcek aksilikler. İlk dogumumda kızımın omzu kırıldı. Muhtemelen çatı darlığından ki kilosu 3080 di. Bunda geçen hafta 3600 dü bebek. O yüzden cesaret edemiyorum. Yoksa herşeye ragmen normal dogum taraftarıyım

dilfeza ne guzel acılman varmıs canım.. maalesef bende ne acılma, ne sancı, ne nısan ne en ufak bi belirti.. o kadar normal istememe ragmen denemem bile sakıncalı olacak bebeğin kilo, baş ve benim vucudumun bu durumundan ötürü.. neyse doktoruma güveniyorum hayırlısı neyse o olsun hakkımızda fazla dusunmucem artık.

Hadi ya çok kotu olmus canım hem de ilk dogum.. Catın ıcın bıse dedı mı doktor?

Ayy herkes dogum bekliyor valla bizde beklemedeyiz. 12 martta dogururum diyorum ama nasip beeklicez artik. Ama ben melegimi ozledim. Gelsin artik .. hepimiz hayirli sekilde kurtulalim insallah.
Benimde içime 15 Mart doguyor ama bakalım :) sende varmı bi belirti canım durumlar nasıl ?

Ayni ben . Bende herkese oyle diyorum 12 martta doguracam. Ben ruyamda gordum o yuzden. Bakalim dogru cikacak mi ? Annemede dedim bugun pazartesi doguracam diye kendi kendimize gelin güvey oluyoruz. Ama Rabbim en iyisi bilir. Icimden bir histe o tarih olur diyor bakalim gorelim ne zaman gelecek kuzucuklar.

Hayirlisi insallah. Yok canim belirti. Sadece kasilmalarim var oda duzensiz.. calisma yapiyor rahim. Hayirlisi bakalim bakacaz gorecez
Aynen ara ara sertlesiyor duzensiz. 3 gün boyunca bel agrisindan yatamadim dün acil gittim sancı açıklık cikmayinca serum verelim rahatla dediler veriş o veriş olan sancilarimda gitti ya

Hadi ya çok kotu olmus canım hem de ilk dogum.. Catın ıcın bıse dedı mı doktor?
Canım benim doktorum aynı zamanda kuzenim. Yabancı biri degil yani. Bu sefer acılma için baktı ve çatımın cok basık oldugunu söyledi. İlk Doğumda ondan zorlandık ama bu bebek daha büyük çıkmayabilir dedi.Kararsız kaldı baya acıkcası normali denetip denememekte. Seninde durumun aynı sanırım. Bilmiyorum napmak lazım.

Bu bebişlerin işi belli olmaz :) siz her an hazır olun da hayırlı zamanda da sağlıkla gelsinler. Ateş 38+4 te geldi, belki seninki de gelİr bu hafta :)

Amin canım inşallah :)

Aynen ara ara sertlesiyor duzensiz. 3 gün boyunca bel agrisindan yatamadim dün acil gittim sancı açıklık cikmayinca serum verelim rahatla dediler veriş o veriş olan sancilarimda gitti ya
Bende 12 martta gelse dyorum . Abisiyle aynı olucak o zaman doğum günü ama bakalım.kısmet :)
Bende sürekli var olan çatı ağrısı dünden beri yok oldu. Yatakta dönemiyordum bile bugün geçti anlamadım :):)
Birde iki gündür hissediyorum resmen ayaklarıyla gerinip aşağı inmeye çalışıyor.
Sizde de varmı bu durumlar? Yarın kontrol var bakalım ne dyecek doktorumuz

Evet ya bu isler zor gercekten, karar vermek de kararsizlik da.. en iyisi dua etmek hayirlisi neyse o olsun diye. Benim de cati normal bebek basi ve kilosu onde bunu gectim vucudumda sanci acilma yok bebek kanalda da degil hayirlisi artik hangisi olursa

Aynen Hayırlısı inşallah hepimiz için. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagımıza almamızı nasip etsin. Bir şekilde cıkacaklar ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…