- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.581
Geçiyor o zamanCanım dediğin gibidir ınsaAllah öğleden belli kakası sarı sümük gibi ..ama yüzü hala sarı...
Burdayiz bakalım ne zamana nasip olcak. Böbrek ağrım gün içinde devamlı yokluyor. Her akşam 2_3 kez büyük tuvaletimi yapar oldum.gece dönerken çatı kemiklerim inanılmaz açıyor.sanirim benimde çok kalmadiNerde bu grubun hamisleridoğuran yokmu
Karnımın acısından olsa gerek yanlış anlamışım Ben de diyorum alttaki takvime göre daha var ama 40 hafta falan yazıyor yanlış mi yazdı acaba inşallah hepimiz kolayca doğururuzİlk dogumundan bahsediyor canımdogurmadiki daha
Can'ımAynı durum bende de var. Ne olcgaı belli degil. Cesaret edip normal deneyelim demelimiyim bilmiyorum
Ya inan oglum 5 yasinda baya oldu fkt kanalda yada degil bisey dememişti sanki bir cm açıklıkla iki hafta gezmiştim sanki onu hatirliyorum ve nisanım 40+4 de geldi bir kac saat sonra da sancılarım basladi gec dollenme de olabilir sonucta. Doktorların 40 hafta hesabi adete gire oluyor fkt tamCanim senin bebek kanalda miydi ? Agrin sancin oluyomuydu ?
Ay CNm bu anlattığımGözün aydın canım. Darısı bizlere artık:) Doğum sürecini paylaşırsan sevinirim.
Öyleymiş canım yanlış anlamışım :) Bir heyecanla girip bakıyoruz kim doğurdu diye ben de dogurtuverdim bak seni :)Can'ım
Normal dogum denemek her turlu avantaj Aslı'nda olaki sezeryana dönerse bile o çektiğin sancılar sütüne fayda sağlar ve inançlı biriysen o sancıların bir kadına manevi olarak neler kattığını da unutmamak gerekir Hakkı'nda en guzeli olsun Allah'a teslim olalım dua edelim
Ya inan oglum 5 yasinda baya oldu fkt kanalda yada degil bisey dememişti sanki bir cm açıklıkla iki hafta gezmiştim sanki onu hatirliyorum ve nisanım 40+4 de geldi bir kac saat sonra da sancılarım basladi gec dollenme de olabilir sonucta. Doktorların 40 hafta hesabi adete gire oluyor fkt tam
Döllenmeyi bilmiyorlar kı
Ay CNm bu anlattığım
oglumda yaşadığımdiikinci gebeliğim bu ben doğurmadım henuz bakalim bu kucuk cadi da abisi gibi 40 haftayi doldurur mu umarım tam Zaman'ında gelir diyorum 39+6 da
Hem de ne beklemek :) Hepimiz 40 haftayı doldurup doğuracağız bu gidişle gelmiyor bizim minikler beklemedeyiz. Benim de gönlümden hep 12 Mart geçiyor doğum tarihim olarak Evdeki herkese 12 Martta doğuracağim diyorum :)Ayy herkes dogum bekliyorvalla bizde beklemedeyiz. 12 martta dogururum diyorum ama nasip beeklicez artik. Ama ben melegimi ozledim. Gelsin artik .. hepimiz hayirli sekilde kurtulalim insallah.
doğru söylüyorsun canım. Aslında korkum canımın acımasından cok olabilcek aksilikler. İlk dogumumda kızımın omzu kırıldı. Muhtemelen çatı darlığından ki kilosu 3080 di. Bunda geçen hafta 3600 dü bebek. O yüzden cesaret edemiyorum. Yoksa herşeye ragmen normal dogum taraftarıyımCan'ım
Normal dogum denemek her turlu avantaj Aslı'nda olaki sezeryana dönerse bile o çektiğin sancılar sütüne fayda sağlar ve inançlı biriysen o sancıların bir kadına manevi olarak neler kattığını da unutmamak gerekir Hakkı'nda en guzeli olsun Allah'a teslim olalım dua edelim
4
Hadi ya çok kotu olmus canım hem de ilk dogum.. Catın ıcın bıse dedı mı doktor?doğru söylüyorsun canım. Aslında korkum canımın acımasından cok olabilcek aksilikler. İlk dogumumda kızımın omzu kırıldı. Muhtemelen çatı darlığından ki kilosu 3080 di. Bunda geçen hafta 3600 dü bebek. O yüzden cesaret edemiyorum. Yoksa herşeye ragmen normal dogum taraftarıyım
Benimde içime 15 Mart doguyor ama bakalım :) sende varmı bi belirti canım durumlar nasıl ?Ayy herkes dogum bekliyorvalla bizde beklemedeyiz. 12 martta dogururum diyorum ama nasip beeklicez artik. Ama ben melegimi ozledim. Gelsin artik .. hepimiz hayirli sekilde kurtulalim insallah.
Ayni ben . Bende herkese oyle diyorum 12 martta doguracam. Ben ruyamda gordum o yuzden. Bakalim dogru cikacak mi ? Annemede dedim bugun pazartesi doguracam diyeHem de ne beklemek :) Hepimiz 40 haftayı doldurup doğuracağız bu gidişle gelmiyor bizim minikler beklemedeyiz. Benim de gönlümden hep 12 Mart geçiyor doğum tarihim olarak Evdeki herkese 12 Martta doğuracağim diyorum :)
Hayirlisi insallah. Yok canim belirti. Sadece kasilmalarim var oda duzensiz.. calisma yapiyor rahim. Hayirlisi bakalimBenimde içime 15 Mart doguyor ama bakalım :) sende varmı bi belirti canım durumlar nasıl ?
Aynen ara ara sertlesiyor duzensiz. 3 gün boyunca bel agrisindan yatamadim dün acil gittim sancı açıklık cikmayinca serum verelim rahatla dedilerHayirlisi insallah. Yok canim belirti. Sadece kasilmalarim var oda duzensiz.. calisma yapiyor rahim. Hayirlisi bakalimbakacaz gorecez
Ne kadar kasilma olursa o kadar iyi .rahim agzi inceliyor. Bakalim bizi neler bekliyor.Aynen ara ara sertlesiyor duzensiz. 3 gün boyunca bel agrisindan yatamadim dün acil gittim sancı açıklık cikmayinca serum verelim rahatla dedilerveriş o veriş olan sancilarimda gitti ya
Canım benim doktorum aynı zamanda kuzenim. Yabancı biri degil yani. Bu sefer acılma için baktı ve çatımın cok basık oldugunu söyledi. İlk Doğumda ondan zorlandık ama bu bebek daha büyük çıkmayabilir dedi.Kararsız kaldı baya acıkcası normali denetip denememekte. Seninde durumun aynı sanırım. Bilmiyorum napmak lazım.Hadi ya çok kotu olmus canım hem de ilk dogum.. Catın ıcın bıse dedı mı doktor?
Oyy Can'ım benim Sagolasin aminnnn bende arada sizin guruba bakıyorum senden haberlere ozellikle :) evet dimi oda olabilir bu isler hic belli olmuyor birinci 40 i geçtiğinden bunda daha erken olursa stres olmam diyorum bakalım hurmalara filan basladik insaallah sagsalim kucaklarız hasret biter artıksaglikla büyüt guzel oglusunu insaallah .
Bende 12 martta gelse dyorum . Abisiyle aynı olucak o zaman doğum günü ama bakalım.kısmet :)Aynen ara ara sertlesiyor duzensiz. 3 gün boyunca bel agrisindan yatamadim dün acil gittim sancı açıklık cikmayinca serum verelim rahatla dedilerveriş o veriş olan sancilarimda gitti ya
Evet ya bu isler zor gercekten, karar vermek de kararsizlik da.. en iyisi dua etmek hayirlisi neyse o olsun diye. Benim de cati normal bebek basi ve kilosu onde bunu gectim vucudumda sanci acilma yok bebek kanalda da degil hayirlisi artik hangisi olursaCanım benim doktorum aynı zamanda kuzenim. Yabancı biri degil yani. Bu sefer acılma için baktı ve çatımın cok basık oldugunu söyledi. İlk Doğumda ondan zorlandık ama bu bebek daha büyük çıkmayabilir dedi.Kararsız kaldı baya acıkcası normali denetip denememekte. Seninde durumun aynı sanırım. Bilmiyorum napmak lazım.
Aynen Hayırlısı inşallah hepimiz için. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagımıza almamızı nasip etsin. Bir şekilde cıkacaklar ordanEvet ya bu isler zor gercekten, karar vermek de kararsizlik da.. en iyisi dua etmek hayirlisi neyse o olsun diye. Benim de cati normal bebek basi ve kilosu onde bunu gectim vucudumda sanci acilma yok bebek kanalda da degil hayirlisi artik hangisi olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?