- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.601
Evet 38+5 oluyor doğruSeninle aynıymış normal doğum zamanımız, benimki de sezeryan, 15 martta 38+5 olmuyor mu?
Ayy canim hayirli olsun.Kızlar sayfaları okuyamadım herkesten Allah razı olsun.
Bebeğim sabah dünyaya geldi sezaryen ile doğum yaptım.Çok şükür iyiyiz ikimizde.Allahım kalan arkdşlarımı sağ salim Doğum nasip etsin.
Cnm yazmisinya samci manaevi diye ne msela ben rabbime cok inaniom ona emanetizCan'ım
Normal dogum denemek her turlu avantaj Aslı'nda olaki sezeryana dönerse bile o çektiğin sancılar sütüne fayda sağlar ve inançlı biriysen o sancıların bir kadına manevi olarak neler kattığını da unutmamak gerekir Hakkı'nda en guzeli olsun Allah'a teslim olalım dua edelim
Ya inan oglum 5 yasinda baya oldu fkt kanalda yada degil bisey dememişti sanki bir cm açıklıkla iki hafta gezmiştim sanki onu hatirliyorum ve nisanım 40+4 de geldi bir kac saat sonra da sancılarım basladi gec dollenme de olabilir sonucta. Doktorların 40 hafta hesabi adete gire oluyor fkt tam
Döllenmeyi bilmiyorlar kı
Ay CNm bu anlattığım
oglumda yaşadığımdiikinci gebeliğim bu ben doğurmadım henuz bakalim bu kucuk cadi da abisi gibi 40 haftayi doldurur mu umarım tam Zaman'ında gelir diyorum 39+6 da
Doğum anında çektiğimiz acının , sancının günahlarımıza kefaret olacağını söylemiş arkadaş canımCnm yazmisinya samci manaevi diye ne msela ben rabbime cok inaniom ona emanetiz
Aii neguzel dogum aninda da yapilan dua kabul olunuo diorlsrya hica bile istioDoğum anında çektiğimiz acının , sancının günahlarımıza kefaret olacağını söylemiş arkadaş canım
Oyy Allah muhafaza gecmis olsun.riske atmamak lazım CNm sezeryan normal NE fark eder sagsalim kavusalim da sonucta bu durumu diretmeye gerek yok doktoru dinlemek lazımdoğru söylüyorsun canım. Aslında korkum canımın acımasından cok olabilcek aksilikler. İlk dogumumda kızımın omzu kırıldı. Muhtemelen çatı darlığından ki kilosu 3080 di. Bunda geçen hafta 3600 dü bebek. O yüzden cesaret edemiyorum. Yoksa herşeye ragmen normal dogum taraftarıyım
Evet vardı bir cm de olsa. Yanii bekle bakalım CNm olmadı sezeryan olursun NE yapailim sezeryan dogumu da cok cok rahat atlatanlar var Kız kardesim ameliyattan bir kac saat sonra ayaktaydı cokta rahattı baya şaşırmıştık NE agri ne sizi cok iyiydi hersey :)dilfeza ne guzel acılman varmıs canım.. maalesef bende ne acılma, ne sancı, ne nısan ne en ufak bi belirti.. o kadar normal istememe ragmen denemem bile sakıncalı olacak bebeğin kilo, baş ve benim vucudumun bu durumundan ötürü.. neyse doktoruma güveniyorum hayırlısı neyse o olsun hakkımızda fazla dusunmucem artık.
Tabii CNm aynen artık heran hersey olabilir modundayim bakalım valizi kapaticam bu gece hala icine girmeyi bekleyenler var hazır ve nazır bekleyelim bizBu bebişlerin işi belli olmaz :) siz her an hazır olun da hayırlı zamanda da sağlıkla gelsinler. Ateş 38+4 te geldi, belki seninki de gelİr bu hafta :)
Amin canım inşallah :)
Offf Aynen su cati beni mahfetti benimde cuma günü nst ve kontrol var bakalım acılma var mı bakacak mı cok merak ediyorum bana sanki var gibi geliyor aynen dedigin seyi yapıyor Bebek kafasıyla asagiya oyle bir ittiriyor kı ayni esna da ayaklarini sa mideme dogru geriyor sanki allahım Nasıl bir gerilme oluyor göbeğimde anlatamam dun gece ıdrar torbama kafasi bariz baskı yapıyordu acaba kanala mı girmeye calisiyor dedim hatta ve cok asiri hareketliydi Anlamadim oglumda bu haftada bu kadar hareket yoktu ya bünün kilosu daha az yeri var diue yada Cidde'n biraz cadi bir BebekBende 12 martta gelse dyorum . Abisiyle aynı olucak o zaman doğum günü ama bakalım.kısmet :)
Bende sürekli var olan çatı ağrısı dünden beri yok oldu. Yatakta dönemiyordum bile bugün geçti anlamadım :):)
Birde iki gündür hissediyorum resmen ayaklarıyla gerinip aşağı inmeye çalışıyor.
Sizde de varmı bu durumlar? Yarın kontrol var bakalım ne dyecek doktorumuz
Tabii olmaz mı Can'ım cok müjdeler var dogum yapmis bir kadın bebegi emzirirken nobet bekleyen asker gibidir olse şehittir buyuruyor PeygamberrimizAii neguzel dogum aninda da yapilan dua kabul olunuo diorlsrya hica bile istio
Çok gzel belirtmişin canım aynen öyle...Tabii olmaz mı Can'ım cok müjdeler var dogum yapmis bir kadın bebegi emzirirken nobet bekleyen asker gibidir olse şehittir buyuruyor Peygamberrimizbosuna cennet ayaklarımızda degil su 9 ay NE zor NE kaygılar ve bu gittikçe artarak devam edecek doğumca büyüyünce .. Ölene dek annelik kaygı telaş Sevinc dua sorumluluğu cok fazla .. Sevgisi olmasa Nasıl olurdu kı onca zor gunler bebeklik dönemleri hastayken basında sabahlamalar filan .. Hep derdim birinci gebeliğimde ya Suan birde baska çoçuğum olsa Nasıl
Olurdu bu zor gunler diye ama bakiyorum simdi oglum var gecen hastalandı gecelerce Ateş nöbeti tuttum 39/40 a cikti atesi ayagimda sallayarak sabahladım ama iyileşince bitiyor geciyor onun bir gülüşüyle hersey :) şükürler olsun onları bize emanet edene ..
Aii neguzel yaa ondan dogumda ölenler sehit diorlarya korkmamak lazim demekkiTabii olmaz mı Can'ım cok müjdeler var dogum yapmis bir kadın bebegi emzirirken nobet bekleyen asker gibidir olse şehittir buyuruyor Peygamberrimizbosuna cennet ayaklarımızda degil su 9 ay NE zor NE kaygılar ve bu gittikçe artarak devam edecek doğumca büyüyünce .. Ölene dek annelik kaygı telaş Sevinc dua sorumluluğu cok fazla .. Sevgisi olmasa Nasıl olurdu kı onca zor gunler bebeklik dönemleri hastayken basında sabahlamalar filan .. Hep derdim birinci gebeliğimde ya Suan birde baska çoçuğum olsa Nasıl
Olurdu bu zor gunler diye ama bakiyorum simdi oglum var gecen hastalandı gecelerce Ateş nöbeti tuttum 39/40 a cikti atesi ayagimda sallayarak sabahladım ama iyileşince bitiyor geciyor onun bir gülüşüyle hersey :) şükürler olsun onları bize emanet edene ..
Senle kalan günümüz aynı gösteriyor takvimde. Benimde ilk. Ama çok erken diye de düşünme.kasilma özellikle gündüzden sonra bende de arttı bu aralar. Istersen bi ılık duşa gir.belki biraz faydası olur.Kızlar selam. Şu an aşırı sıcak hissediyorum ve aşırı kasılma var. Düzensiz ama bunaltır derecede. Daha çok erken ama yalancı sancıdır dmi bu. Allah ım tecrübesizlik de ne kötü
Zeynep aysel hn gece telefona cvp veriyorsa bi ara sor istersen. Bak bakalım devamı gelicek mi.Kızlar kıpkırmızı kan gelio.
Afedrsnz wc ye girdm taharettn sonra kurulanrkn kıpkırmızı damla kan geldi. Daha sonra da geldi de. Mantarm vardı ondan mı acaba tahriş oldu da kan geldi diyrm. Ama bilmyrm daha önce bunderece olmadı. Bebeğime bişey olmasn da sabah kontrole gitcktm zaten. Şuan hareket edio biraz biraz
Doktora ulaşmaya calissan CNm cunku bazen kanamalar plesenta sebepli olabiliyor Allah korusun ?Kızlar kıpkırmızı kan gelio.
Afedrsnz wc ye girdm taharettn sonra kurulanrkn kıpkırmızı damla kan geldi. Daha sonra da geldi de. Mantarm vardı ondan mı acaba tahriş oldu da kan geldi diyrm. Ama bilmyrm daha önce bunderece olmadı. Bebeğime bişey olmasn da sabah kontrole gitcktm zaten. Şuan hareket edio biraz biraz
Çok gzel belirtmişin canım aynen öyle...
Rabbim bizleri , evladımızla imtihan etmesin mükafatımızı bol versin inşaallah... Karnımıza düştükleri andan başlıyor taa , yetip yetmeme duygusu nasıl korurum , en iyi nasıl bakabilirimler.
Rabbimde tüm annelere kuluna kıyamayan rahmet nazarıyla baksın inşallah...
Aii neguzel yaa ondan dogumda ölenler sehit diorlarya korkmamak lazim demekki
Evet hemde ne kaygi sukurki bu duygu tattirdi rabbim ben daha bunu digurmadan ikinciyi de istiom dusun evlat baska ehh Allain rahmeti annee verilen bir tane Allahta 100 diyelim biz evladimizi kiyarmiz Rabbinde bizi kiymio kiyamz benim ianncimm ai
Herseye sevap vermis dusun evlat sayibi biz olcaz ama Rabbim sevap vermis aiiii aglyiacam mutluluktan
Cnm senin ikinci bebeyin deme birinci aralari kac yasss ben 4 yas falan istiom cunku biliom duyuyorum ve hamileliktee biraz sor yani sIkinti olmasada agirlasionn ve 1 yas arasi o baya kucuk oluor yinede 4 5 yas istiommkii ilkinide bakayim ilgii falan sizce nasil nasip tabilide Rabbim versin insaAllahAminnn kızlar aminn şükürler olsun binlerce kez ..
Aaa aynen canım iki gündür oynarken sanki kendini böyle ittiriyo cikacakmis gibi oluyo altta bi sızlama oluyo hafiften niyeki acabaBende 12 martta gelse dyorum . Abisiyle aynı olucak o zaman doğum günü ama bakalım.kısmet :)
Bende sürekli var olan çatı ağrısı dünden beri yok oldu. Yatakta dönemiyordum bile bugün geçti anlamadım :):)
Birde iki gündür hissediyorum resmen ayaklarıyla gerinip aşağı inmeye çalışıyor.
Sizde de varmı bu durumlar? Yarın kontrol var bakalım ne dyecek doktorumuz
Zeynep aysel hn gece telefona cvp veriyorsa bi ara sor istersen. Bak bakalım devamı gelicek mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?