2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Anladım cnm gözün aydın o zaman sen kurtuldun darısı hayırlısıyla bana ben de sezeryan ilkim bunda normal denicem bakalım hayırlı bi şekilde vakti zamanında ben de atlatırım ins

Gogus
Göğüs uçlarını uyarmak doğum başlayabiliyor ama dikkat et . 88liyim. Bizim aile hekimliğinden çağıran ilgilenen olmuyor ben gidersem görüşüyoruz.tuhaf biraz

Anladım cnm gözün aydın o zaman sen kurtuldun darısı hayırlısıyla bana ben de sezeryan ilkim bunda normal denicem bakalım hayırlı bi şekilde vakti zamanında ben de atlatırım ins
Kolaylıkla kavuşursunuz inşallah normal doğumla ...
Kaç yaş arası olması gerekiyo acaba ssvd için

Maşallah ona canım benim.. Kızlar nazlı oluyor gercekten de bizim topikte de öyle..
az kaldı inşalalh sizin doğumunuza 38 e de girmişsin artık eli kulağındadır:)
Konuştun mu hastane ile ilgili detayları

Maşallah ona canım benim.. Kızlar nazlı oluyor gercekten de bizim topikte de öyle..
az kaldı inşalalh sizin doğumunuza 38 e de girmişsin artık eli kulağındadır:)
Konuştun mu hastane ile ilgili detayları
Sağol kuzum darısı size . Bu haftalara ulaşmanız dileğiyle...
Yok canım yaa bizim hastanede malesef , ekstra hizmetler.
Hüma da bile varmış şaşırdım açıkcası.
Nst çeken bayana sordum , yok diye biliyorum ama siz yinede hasta yatış hizmetleriyle görüşün dedi.

Kolaylıkla kavuşursunuz inşallah normal doğumla ...
Kaç yaş arası olması gerekiyo acaba ssvd için
cnm ben fransada yaşadığım için burda 1 1 buçuk yas olunca deniyolar yaptırıyorlar da örnekleri var ama tırsıyorum yine de ben bakalım hakkımızda hayirlisi

cnm ben fransada yaşadığım için burda 1 1 buçuk yas olunca deniyolar yaptırıyorlar da örnekleri var ama tırsıyorum yine de ben bakalım hakkımızda hayirlisi
Türkiye de sanırım daha uzun süre olması gerekiyor.
Hayırlısı bakalım , hiçbirimiz emin olamıyoruz zaten , normal diye giriyoruz terslikler oluyor sezeryana alınıyoruz. Bazen de tam tersi
Sağlıkla kavuşalımda , doğum şekli önemli değil kuzularımıza.

Kızlar göbek kasintisina öneriniz var mi nemlendirici falan sürüyorum ama fayda etmiyor bi kaç gündür uyutmuyor bile

İnşallah cnm herşey normal olur. Benm bu sefer de nasip olmadı hayrlsı. Sağlıklı bişeklde Rabbim kavuştrsn inşallah

Kızlar göbek kasintisina öneriniz var mi nemlendirici falan sürüyorum ama fayda etmiyor bi kaç gündür uyutmuyor bile
Aloe vera diye nette okumuştum evde vardı yengemin verdiği tam kökten kesmese de sakinleştiriyor denedim.

Çatlıyormu acaba canım.
Bende var zaten çatlaklar ama bugün öyle kaşınıoki parçalayasım var resmen :) dokunmamaya çalışyorum.
Bol sıvı alıp içten beslemek , üzerinede nemlendirici belki işe yarar

Benim yarın kuzum sabah 9 da. Ohhh ne güzel de büyümüş minik hanım :) azıcık daha durası var demek ki bakalım bizimki ne halde :)

bebek hareketleri azalıyor gerçekten özellikle kalp atışlarına bakıyorlar nstde ve riske atmiyolar
Evet benimde pazartesi günü gittiğimde doktor suyumun azaldığını söyledi, hareketlerinde azalma olduğu an gel dedi, bu su bir hafta daha idare eder seni tahminimce dedi ama bakalım bu Pazartesi gittiğimizde öğrencez artık. Bu arada su azalmasının daha çok iri bebeklerde görüldüğünü söyledi doktor, artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…