- 25 Temmuz 2017
- 151
- 153
- 23
- 36
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.741
Suyum bitmiştiO neden erken olmuştu ki
Anladım cnm gözün aydın o zaman sen kurtuldun darısı hayırlısıyla bana ben de sezeryan ilkim bunda normal denicem bakalım hayırlı bi şekilde vakti zamanında ben de atlatırım insAllah razı olsn cnm
Amin Allah razı olsn cnm
Amin Allah razı olsn cnm
Sezeryan maalesef cnm
Amin cnm inş Allah razı olsn
Herşey normal değildi cnm. Bebeğin beyninde ventrikül genişlemesi vardı. Normal doğumu denetmek istemedi dr. M. Bugünde kanala girmiş vs. Nst de agrı sancı gördü 70 kere cıkıodu. Bebeğin hareketlrnde anormallik hissetti ondan Doğuma almaya karar verdi. Birde dün gece bir iki damla kan gelmşti.öyle Doğuma girdik ama iyiki Doğuma almşm dedi rahim çok incelmiş heran yırtılabilirdi çok sıkıntı yaşayablrdk dedi. Herşeyde bir hayr vardr
Arada kac zaman var cnm ilki sezaryanyaa bu normalAnladım cnm gözün aydın o zaman sen kurtuldun darısı hayırlısıyla bana ben de sezeryan ilkim bunda normal denicem bakalım hayırlı bi şekilde vakti zamanında ben de atlatırım ins
Göğüs uçlarını uyarmak doğum başlayabiliyor ama dikkat et . 88liyim. Bizim aile hekimliğinden çağıran ilgilenen olmuyor ben gidersem görüşüyoruz.tuhaf birazSağlıkocağından ebe çağırmıştı dün. Emzirme vs ile ilgili bilgi verdi. Banyoda göğüs uçlarına masaj yap dedi. Sanırım ondan biraz fazla kaldım duşta. Çok uyardım da doğumu mu başlattm diye korktm vallagece de mide yanmasından uyuyamadım.
Neyse ki şimdi iyiyim..senin yaşın kaç cnm, tarih aynı evet :)
Su azalınca bebek hareketleri nasıl hissedeliyor canım. Bende bundan korkuyorum Allah korusun olurda bilemezsem diyeSuyum bitmişti
Kolaylıkla kavuşursunuz inşallah normal doğumla ...Anladım cnm gözün aydın o zaman sen kurtuldun darısı hayırlısıyla bana ben de sezeryan ilkim bunda normal denicem bakalım hayırlı bi şekilde vakti zamanında ben de atlatırım ins
valla cnm aslına bakarsan az var zamaninda doğarsa 17 ay oluyo ama doktorum deneyebiliriz başka bir sony o oluşmazsa dedi ben de bu arada fransada yasiyorumArada kac zaman var cnm ilki sezaryanyaa bu normal
Maşallah ona canım benim.. Kızlar nazlı oluyor gercekten de bizim topikte de öyle..Benim kızda rahat anası gibi :)
Duyun komşulaar daha dün hazırladım hastane çantamızı :):) kızımın nazlı olduğunu biliyor gibi. Şimdilik rahatı yerinde , nst sancı çıkmadı bizde suyu yeterli kilosuda 3200 gr ....
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Sen naptın canım geldin mi ?_kvrckmom_
Sağol kuzum darısı size . Bu haftalara ulaşmanız dileğiyle...Maşallah ona canım benim.. Kızlar nazlı oluyor gercekten de bizim topikte de öyle..
az kaldı inşalalh sizin doğumunuza 38 e de girmişsin artık eli kulağındadır:)
Konuştun mu hastane ile ilgili detayları
cnm ben fransada yaşadığım için burda 1 1 buçuk yas olunca deniyolar yaptırıyorlar da örnekleri var ama tırsıyorum yine de ben bakalım hakkımızda hayirlisiKolaylıkla kavuşursunuz inşallah normal doğumla ...
Kaç yaş arası olması gerekiyo acaba ssvd için
Türkiye de sanırım daha uzun süre olması gerekiyor.cnm ben fransada yaşadığım için burda 1 1 buçuk yas olunca deniyolar yaptırıyorlar da örnekleri var ama tırsıyorum yine de ben bakalım hakkımızda hayirlisi
Anladım cnm gözün aydın o zaman sen kurtuldun darısı hayırlısıyla bana ben de sezeryan ilkim bunda normal denicem bakalım hayırlı bi şekilde vakti zamanında ben de atlatırım ins
Aloe vera diye nette okumuştum evde vardı yengemin verdiği tam kökten kesmese de sakinleştiriyor denedim.Kızlar göbek kasintisina öneriniz var mi nemlendirici falan sürüyorum ama fayda etmiyor bi kaç gündür uyutmuyor bile
Sağ sağlim kavuştun şükür gül e güle büyüt darısı bize inşallah.İnşallah cnm herşey normal olur. Benm bu sefer de nasip olmadı hayrlsı. Sağlıklı bişeklde Rabbim kavuştrsn inşallah
Sağ sağlim kavuştun şükür gül e güle büyüt darısı bize inşallah.
Çatlıyormu acaba canım.Kızlar göbek kasintisina öneriniz var mi nemlendirici falan sürüyorum ama fayda etmiyor bi kaç gündür uyutmuyor bile
bebek hareketleri azalıyor gerçekten özellikle kalp atışlarına bakıyorlar nstde ve riske atmiyolarSu azalınca bebek hareketleri nasıl hissedeliyor canım. Bende bundan korkuyorum Allah korusun olurda bilemezsem diye
Benim yarın kuzum sabah 9 da. Ohhh ne güzel de büyümüş minik hanım :) azıcık daha durası var demek ki bakalım bizimki ne halde :)Benim kızda rahat anası gibi :)
Duyun komşulaar daha dün hazırladım hastane çantamızı :):) kızımın nazlı olduğunu biliyor gibi. Şimdilik rahatı yerinde , nst sancı çıkmadı bizde suyu yeterli kilosuda 3200 gr ....
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Sen naptın canım geldin mi ?_kvrckmom_
Evet benimde pazartesi günü gittiğimde doktor suyumun azaldığını söyledi, hareketlerinde azalma olduğu an gel dedi, bu su bir hafta daha idare eder seni tahminimce dedi ama bakalım bu Pazartesi gittiğimizde öğrencez artık. Bu arada su azalmasının daha çok iri bebeklerde görüldüğünü söyledi doktor, artık hayırlısıbebek hareketleri azalıyor gerçekten özellikle kalp atışlarına bakıyorlar nstde ve riske atmiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?