2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar deli gibi kuru kahveye aseriyorum bi haftadir kendimi zor tutuyorum ama günlük 1 çay kaşığı falan yiyorum sizce bu haftadan sonra zararı olurmuki bebise

Yok canım epidural olunca sinek isirigi bile hissetmezsin korkma . Evet inş bi sorun olmazsa normal istiyorum

A Albeni7 canım seninle günümüz aynıydı
Benim yakışıklı oğlum aceleci çıkdı
Oyy sevsinler yakışıklınııı :)
Güle güle büyüt. Farkında değildim tarihlerin aynı olduğundan. Kaç haftalıkken gelmişti.?
Şimdi gördüm canım yazını maşallah , sağlıklı çok.şükür erkenci olmasına rağmen. Küvöz gerekli olmadı değilmi?

Canım ölçümlerde 2 hafta önden gidiyordu gelişimi, küveze gerek kalmadı

36+4 haftalık geldi

Çok zorlanmışmıydın canım. İlk ve ikinci bebek arası yakınmış senin.
Planlımıydı sürpriz mi?
Öyle bi plan yoktu ama olduğu ay dikkat etmemistik aralari 22 ay ister istemez zorlaniyosun tabi biraz:) Rabbim acilarini gostermesin hicbirimizinkinin bu arada ben hiç epidural falan almadım . Alanlar diyo acı yoktu . Ben cesaret edemem epidurale ikinamazsam felanbide iğne sonuçta önemli bi yere vuruyolar. Herşeyin dogali makbuldursonuna kadar sanciya devamSonunda Kavuşma Varsa Sancı Dediğin nedirki ( sancı varken intihar etmeyi dusunuyordu)

Hahah intihar ai guldurdun beni
Sanci cektin ama.bakkk birsey omadin sancidannn olunmuo demek birseyy bana bölee sey lazimmiste sanciidan birsey olmuoorrrr
Ya ne bielyim epedural almis arkadas burda hollandalii agri yokkk dioo bana o kari niye öle dediii haftaya sorarimmm ikinamassamm kapatirirz dedilerr

Cnm dogum yaptinmii aldinmi bebisiniii

Şuan nasılsınjız canım. Geçmiş olsun... Bebekte sen de iyisiniz inşallah?

Çok şükür kızlar doğumumz oldu bebeğimi de kucağıma aldım emzirdm yürümeye de başladım inşallah şimdi ama sezeryandn çıkınca ağlııcktm yani çok fazla ağrım oldu. Yine belim beni mahvetti. Arka arkaya iki ağrı kesici ancak geçirdi ağrımı. İkinci sezeryanlr daha ağrılı olurmş hemşire öyle dedi.
Allah m herkese normal Doğum yapmayı nasip etsin diye dua ettim hep. Kolay açılması olsn bi avazda Doğum yapsın tüm hamileler inşallah dedm. İlkinde öncesinde çok şiddetli sancı çektğmdn sonrasını pek hatrlamıodm belkide ama bu sefer o ilk saatler de zorlandm.

Bebeğim de iyi çok şükür. Zayıf doğck diye bekliodm ama 3580 doğdu inşallah 50 cm. Allah sağlık sıhhat versn de kilo alınır inşallah. Beynindeki sıvıyla ilgili de şuan bi problem yok. Henüz ona bakılmıo galiba. Çocuk dr u bişey demedi

Cesaretine hayran kaldım sanci nekii normali epidurali suniyi çekmiş biri olarak diyorum "o anki sanci çok fena. Ağrı eşiğine göre değişir tabi ama kolay degil" bide epidural sonrası başağrısı oldu bende.. keşke hiç almasaydim dedim. Şimdi almak istemiyorum diyorum Ama sanci gelince bütün fikirlerim değişebilir. ..

Cnm epeduralde gidiormu samci gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…