2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aaa bilmiyordum bak bunu :) Gülbin hoca da iyidir ya çok tatlı bi kadın :) bi seminerine katılmıştım ben onun hayran kalmıştım iyi iyi sevindim :)
Evet ben hafta sonu olunca kim gircek demistim oda gulbin hocayla donusumlu giriyoruz dedi. Bu hafta sira gulbindeymis diger haftada tanserde

Uyudunuzmu kizlar benim merak ettigin sey bu samci adet agrusi gibi ama az siddetlisimi hani bilinmedik agri degil diyolarya merak ettim
Ben uyuyamıyorum sancılar 10 dakikada bir gelmeye başladı. Evet canım şu an yaşayan biri olarak söylüyorum şiddetli adet sancısı gibi

Selam kızlar, yazamadım doktordan sonra.. Bugün kontrolümüz vardı, 2 cm olmuş yumuşama%60 olmuş, muayeneden 1-2 saat sonra benden nişan geldi, gelmişti ama kanlı değildi, bu kez kanlı kahverengili geldi, hala aralıklı gelmeye devam ediyor. Sonra baya sancım oldu ama durdu. Gitmedim hastaneye, zaten gitsemde bir şey yapmazlar. Sancı veya su bekliyorum bakalım ne zaman gelecekler ?! Eklemeyi unuttum, bebeğin kafası epey aşağıda dedi, rahat rahat dokunabiliyorum artık dedi. Uyudum uyandım da şimdi haberleri geçiyorum size kızlar..

Ben uyuyamıyorum sancılar 10 dakikada bir gelmeye başladı. Evet canım şu an yaşayan biri olarak söylüyorum şiddetli adet sancısı gibi
Senindemi ilk ama heycanli degilmi mis koku gelio
he taninmadik agri degil adet agrisi iximis bak derin nefes al yavas yavas agzindan ver ben ögreniom gymnastike gidiom

Bu doğum sancıları bende belden başlıyor, ön tarafta karın sertleşip bir yerde toplanıyor ya o işte. Bende bugün tecrübe ettim, dayanılmayacak gibi değildi ama dur bakalım epiduralsız doğurabilecek miyim, inşallah yaparım, istemiyorum ağrı kesici..

Jastanede birsey yapmiorlar deme sancida bende evdemi cekeyim diorum dayanabilirsem ama 4cm kadar uaten epedural vurmiyacaklar 4 densonra 4 de kadar evdee dayanilirmi acaba acemiyim yardim

Ya masallah niye istemionuz bana epedural dedim ama agri cekersin dedi bir ebe kadin sinir oldum hem.alinio hem agri cekiliormuki epeduraldee cogu alio agri yok dio o kadin turk dusmaniydi kesin

Jastanede birsey yapmiorlar deme sancida bende evdemi cekeyim diorum dayanabilirsem ama 4cm kadar uaten epedural vurmiyacaklar 4 densonra 4 de kadar evdee dayanilirmi acaba acemiyim yardim
Doğuma çeyrek kala hastaneye gitmek çok daha mantıklı, hastane koridorlarında sürünmektense.. Ben epidural istemiyorum, dayanabileceğime inanıyorum doğum sancısına canım, hayırlısı bakalım, ilk doğumum olacak tabi, zirve acı nedir yaşamadım ama çok yarılırsam ve hala doğuma varsa taktırırım. Ama açılma tamam iş sadece ıkınmaya kalırsa hiç taktırmam. Sancı çekilecek kısım zaten açılmada oluyor anladığım kadarıyla..

Ya masallah niye istemionuz bana epedural dedim ama agri cekersin dedi bir ebe kadin sinir oldum hem.alinio hem agri cekiliormuki epeduraldee cogu alio agri yok dio o kadin turk dusmaniydi kesin
Valla canım ben epiduralı araştırmadım hiç. Çünkü taktırmıcam. Acını hafifletiyor diye biliyorum, yani sen yine ağrı hissedeceksin ama şiddetli değil, yani epidural aslında seni bebeği itme zamanında daha kuvvetli tutacak birşey, yani kuvvetini ağrı çekerek harcamak yerine epiduralle hafifletip, bebeği itme zamanına kendini saklamak bence.. Benim acı eşiğim yüksek, dayanabilirim diye düşündüğümden istemiyorum. Kişiden kişiye değişir tabi, biraz ketum olmak lazım böyle şeylerde

Böle sizim gibilerine hayranim masallah yani ikinma.bebek cikartmada agri cok olmuor demek anladigim kadariyla sade o acilma surec agrili demekki benim bilmiom migren var sonra safra kesesi tasi dusurdumm dayandim tm sordu ama bilmiommkii dogummm ama mis kokuyu alincaaa

Rabbim hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah, sağlıkla en başta.. Bakalım ilk kez yaşayacağımız deneyim olacak, burada böyle konuşuyoruz, doğum sırasında çok şey değişir yani, bilemeyiz kuzum. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap doğumunu ve kimseyi dinleme, anne olan sensin ve iç güdülerinle hareket et her zaman, çünkü yavrunu sen taşıyorsun, en iyisini de sen bilirsin.

Senindemi ilk ama heycanli degilmi mis koku gelio
he taninmadik agri degil adet agrisi iximis bak derin nefes al yavas yavas agzindan ver ben ögreniom gymnastike gidiom
Ilk canım benim de. Dayanılmayacak gibi değil aralıklarla geldiği için çok koymuyor şu an 5 dakikaya bir düşmesi lazım hastaneye gitmem için böyle devam ederse sancılar bebeğime kavuşmaya az kaldı:)

Evet canım benim şu an belden girmeye başladı 10 dakikada bir geliyor bekliyorum aralıkların düşmesini

Ilk canım benim de. Dayanılmayacak gibi değil aralıklarla geldiği için çok koymuyor şu an 5 dakikaya bir düşmesi lazım hastaneye gitmem için böyle devam ederse sancılar bebeğime kavuşmaya az kaldı:)
Aii cnm bende öke dusunuim hastane de de aynisi evde yinede hazirlanirsin dus yemek su bu dua edersin yaaa hastanede derler az kaldi diye ohh misss

InsaAllah cnm saglidikca alalim o melekleri insaAllah hic sorun cikmadan ins

Aii cnm bende öke dusunuim hastane de de aynisi evde yinede hazirlanirsin dus yemek su bu dua edersin yaaa hastanede derler az kaldi diye ohh misss
Evde olmak daha iyi kesinlikle canım sen de hiç korkma canım ınşallah geleceğiz üstesinden. Bak sanci çekerken yazıyorum bunları ki ben de çok ağrıya dayanan biri değilim ama Allah güç veriyor inşallah doğum anı da rahat geçer bir avazda kurtuluruz

Yaa işte beklenen hikaye :) maşallah canım benim yaa bizde seninle yaşadık resmen sancılar arttı mı açıklık oluştu mu derken sağ Salim kavuştunuz mis kokulu minnak prensesle :)) bizim yerimize de kokla annesi kuzucuğu:) sağlıklı huzurlu musmutlu analı babalı uzun ömürleri olsun inşallah.. hayırlı evlat olsun..
artık darısı başımıza şimdi biz ayırt etmeye çalışılıyoruz yalancı mı doğum sancısı mı acaba :)))

Evet canım benim şu an belden girmeye başladı 10 dakikada bir geliyor bekliyorum aralıkların düşmesini
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım, sen git arkadan bende geliyorum inşallah Hala ara ara gelmeye devam ediyor bende de kahverengi.. Az önce de çok ağladım, anam babam da olsaydı başımda diye, canım sıkıldı öyle.. Görüntülü konuştuk da annemle, o ağlayınca dayanamıyorum, onu şimdi anlayabiliyorum çünkü.. Ana olunca anlarsın derdi hep, evet anlıyorum yani.. Bebeğim gelsin, gidicez diyerek kendimi telkin ediyorum, moral oluyor bana eşim.. öyle işte... Hadi doğur peşindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…