2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Her gece deli gibi Sancı ve bel ağrısı çekip sabaha kesin hastanedeyim diye diye uyanıyoruz ama bu bebeler de çok Nazlı

Keske oyle olsa ya bnmki kanalda bile degil ki bi anda kanala girse bi anda sancim gelse de normal dogurabilsem bi mucize
En son benimkide kanalda degildi daha. Ama indi gibi hissediyorum karnim dustu azicik. O baskilarda ondandir diye umit ediyorum:)

Var mı hafta sonu doğurma ihtimalin belirti sancı kasılma filan :) pazartesi mi gidecektin tekrar kontrole?? Bana sanki salı ya da Çarşamba doğuracakmışım gibi geliyor :))))
Yok ben bu hafta sonunu atlatirim diger hafta sonuna allah kerim kontrolum pazartesi gunu bakalim nolcak karnimin indigini hissediyorum bide bagirsak hareketlerimde degismeler var cnm yaklastigini hissediyorum bende yani hadi ver elini carsamba doguralim

Ayy hadi inşallah canım benim aynı saate denk getirip adamı strese sokmayalım da

Kizlar nst den ciktik tık yok hergun gitcez ama anlamadigim doktor hic mi bisey hissetmiyon diye sordu yok dedim ne kadarlik evlisin diye sordu dusunceli gibiydi hic bisey anlamadim

Kızlar çok afedersiniz ama merak ettigim bir soru var cevaplarsaniz cok sevinirim.hamilelikte orgazm olmanin bebege bir zararı olur mu?veya iliskiye girmenin? Bebegin kalbinin durmasina neden olmaz degil mi

Kızlar çok afedersiniz ama merak ettigim bir soru var cevaplarsaniz cok sevinirim.hamilelikte orgazm olmanin bebege bir zararı olur mu?veya iliskiye girmenin? Bebegin kalbinin durmasina neden olmaz degil mi
Benim bildigim doktor yasak koymadigi surece bir sorun yok hatta tam tersi faydasi bile var deniyor

Herkese tekrar selam kızlar doktordan geldim hic sanci cikmadi Suyumuz filan yerinde bebis 3 kg civarı Dedi. abi 40+4 de dogdu buda muhtemelen 40 haftayi
Dolduracak gibi Dedi. bir daha 20
Marta kadar hareketleri iyiyse su kanama yoksa gelme Dedi. insaallah o zamana kadar sancım baslar ararim doktoru doğuruyorum diye.. tam Zaman'ında gelsinler insaallah onlar gelecekleri Zaman'ı biliyor kuzucuklar

Kizlar ben de normal dogum bekliyorken sezeryana cevirdik sali gunu nasipse spinal sezeryan olacagim. Insaallah hersey yolunda gider. Bebegim hala 2900 de takildi kaldi nedense 39+2 oluyorum sali günü. Umarım hersey yolunda gider. Dogum bekleyen herkese hayrli saglikli kolay dogumlar dilerim.

Canm senn ilkmiydi sezeryana neden çevrildi?

Canm senn ilkmiydi sezeryana neden çevrildi?
Ilk canim. Ben normalde tansiyon hastasiydim ama su haftalara kadar ilacla sorunsuz ilerledik. Ama bikac haftadir ilaca ragmen yuksek gitmeye basladi. Dengesiz daha dogrusu bi dusuk bi yuksek gidiyo doktor riske atmak istemedi. Dogum sirasinda yukselmesi daha tehlikeliymis beyin kanamasi riski fln olabiliyomus Allah korusun. Oyuzden spinal daha guvenli olacak dedi.

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne dediler sağlık ocağında cnm
Kilomu ölçtü kalp atışını dinledi emzirmeye ilgili sıkıntın olursa gel doğumun 5.gunu sabahtan bebekle evraklarla gel. Doğumdan sonra ateş bulanık görme ve bisey daha söyledi unuttum onlar olursa hemen acile git dedi. Böyle

Her gece deli gibi Sancı ve bel ağrısı çekip sabaha kesin hastanedeyim diye diye uyanıyoruz ama bu bebeler de çok Nazlı

Hiç bi beleti olmasa daha var diyosun da sancı falan olunca beklemesi sıkıcı oluyo dimi ha geldi ha gelecek bende kanamadn snra öyle oldum :))

Hmm doğrudur canm hadi hakkında hayrlısı ne güzel kavuşuyosun bebeğine.

Kizlar oramda arada bir zonklama tarzi agri hissediyorum boyle bisey yasayan var mi
Oluyo oluyo canm bnde de iğne batması gibi zonklamada diye blrz bebek hareketlenip baskı yapınca oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…