2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim doktorumda bana asiri kanaman olmadiktan sonra korkma dedi nisanin o dedi cocuk hemen gelmez dedi
Evet canım benim doktorum da pek önemsemedi o kanlı akıntıyı, sanci ya da su istiyor. Arada adet sancısı gibi ağrı giriyor ama devamı yok. Seni tekrar ne zaman çağırdı canım?

Evet canım benim doktorum da pek önemsemedi o kanlı akıntıyı, sanci ya da su istiyor. Arada adet sancısı gibi ağrı giriyor ama devamı yok. Seni tekrar ne zaman çağırdı canım?
Yarin gidicem pazar pazartesi sali gel dedi benim cati darmis bebeginde kafasi iriymis sanci beklicez dogum sekli o zaman belli olacak dedi bisey diyemiyorum simdi dedi devlette benim doktorum mecbur kalmadikca sezeryan taraftari degil

Geceleri zaten alıyor başını gidiyor ağrılar yaa :/ doktor yürüme dedi hatta mümkün olduğunca dinlen istirahat et dedi çünkü yürümek benim için bir zulüm halinde. Şu iki güne kadar biz de yürüyorduk hatta ben yürümeyi çok severim eşim arabayı al dedikçe ben inatla yürürüm normalde de ama Benim yürüyüşler bitmiş artık anlayacağın

Bence bebek geliyor.
Nişan o gelen kanda :) en fazla birkaç güne kavuşcanız gibi geliyor bana
Ay canm inşLlah ağzın bal yesin.aslnda bi iki hafta daha kalsa diyodm da kilosu az diye

D Deli_manya Canım senin de mi kanamam var?
Canm kan geldi evet ama çok fazla deil sennki nasıl benmki toplu iğnenin topu kadar 2 3 yerde vardı sonra bidaki gidişmde bida geldi azck şmdlk başka yok canm.Sancmda yok.

Yarin gidicem pazar pazartesi sali gel dedi benim cati darmis bebeginde kafasi iriymis sanci beklicez dogum sekli o zaman belli olacak dedi bisey diyemiyorum simdi dedi devlette benim doktorum mecbur kalmadikca sezeryan taraftari degil
Anladım canım inşallah kolayca olur doğumlarımız.

Yani au ikinma bebek cikma cook asirii agri degil yani ben acilmada epedural istiom ama ikinmada kapatiriz belki dediler o okadar sancili degilmoiiii ai hic fikrimm yokk

Canim benim sulu pembe akıntı geceden beri ara ara gelmeye devam ediyor.Seninkinden fazla anladığım kadarıyla. Saatte 1_2 kere de sanci giriyor bakalım pazartesiye kadar neler olacak.

Kaç kg ölçtü canım en son.
Kiloyu çok önemsemiyorum ben valla. 2500 geçsin yeter derim hep :) en son gittiğimde 37+2 2900-3000 gr ancak dedi banada. Ultrasonda fazla ölçtüm dedi 3400 gr çıktı

Canim benim sulu pembe akıntı geceden beri ara ara gelmeye devam ediyor.Seninkinden fazla anladığım kadarıyla. Saatte 1_2 kere de sanci giriyor bakalım pazartesiye kadar neler olacak.
Evet canm sennki fazla gibi hem sancında varmış ama benmkide pembemsi deildi ya bildiğin kormızı kan ama azdı tabiki bakalm devam etçek mi.sancı dediğin nası oluyo ki canım ya

Kaç kg ölçtü canım en son.
Kiloyu çok önemsemiyorum ben valla. 2500 geçsin yeter derim hep :) en son gittiğimde 37+2 2900-3000 gr ancak dedi banada. Ultrasonda fazla ölçtüm dedi 3400 gr çıktı
Canm bnde çok önemsemiodum ama daha bizimki geçen hafta 2580 di.Ama şükür daha küçüktü ya 2500 olduya Buna şükür bi hafta daha geçti biraz daha almştr belki diyorm.

Canim bildiğin adet ağrısı ama şiddetli biraz daha zorluyor yani beni gelince ama uzun sürmüyor son 1 saatte 3 kere geldi hiç düzeni yok şu an.

Az alıyosa emün ol dışarıdan çok daha kolay beslenir ve kilo alımı daha kolay olur sağlıklı olsunda boşver kuzum onlar hallolur

Oy Canım benim llah çç
Oyy kıyamam hemen iyileşirsiniz inşallah canım. Ağlama sütünde etkilenmesin. Oğlun gelince güçlü olmalısın , pozitif ol.
Rabbim şifa versin inşallah çabucak
sağol canım daha hastanedeyiz küvezde oğlum emmiyo mama yemek istemiyo beslenmesi çok zayıf serum takılıydı şimdi de antibiyotik verecekler o kadar kötü ve bitkinim ki neden emmek istemiyo nasıl geçer eve de çıkarmıyolar çok daraldım

Uyudunuzmu kizlar benim merak ettigin sey bu samci adet agrusi gibi ama az siddetlisimi hani bilinmedik agri degil diyolarya merak ettim

Bugün sezaryene gün verdi doktor arkadaşlar. 9 gibi bebeğime kavusucam inşallah. Rabbim herkese yardım etsin bu güzel günde. Dualarınızı iyi dileklerinizi esirgemeyin ❤
Gozunuz aydın Allah analı babalı
Büyütsün
Yaa ne kadar guzel bir dogum olmus oyle Oyyy darısı bize insaallah Can'ım yaa

Kizlar bende bise sorucam yururken kucuk tuvaleti yaptigimiz yere dogru baski- sanci tarzinda biseler oluyo hafif hafif. Asagiya baski oluyor mu dediginiz bu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…