- 22 Ağustos 2017
- 216
- 219
- 18
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.901
Benim doktorumda bana asiri kanaman olmadiktan sonra korkma dedi nisanin o dedi cocuk hemen gelmez dediAynen ben de stresliyim kanamam devam ediyor ama doktor pazartesi gel dedi ya
Evet canım benim doktorum da pek önemsemedi o kanlı akıntıyı, sanci ya da su istiyor. Arada adet sancısı gibi ağrı giriyor ama devamı yok. Seni tekrar ne zaman çağırdı canım?Benim doktorumda bana asiri kanaman olmadiktan sonra korkma dedi nisanin o dedi cocuk hemen gelmez dedi
Yarin gidicem pazar pazartesi sali gel dedi benim cati darmis bebeginde kafasi iriymis sanci beklicez dogum sekli o zaman belli olacak dedi bisey diyemiyorum simdi dedi devlette benim doktorum mecbur kalmadikca sezeryan taraftari degilEvet canım benim doktorum da pek önemsemedi o kanlı akıntıyı, sanci ya da su istiyor. Arada adet sancısı gibi ağrı giriyor ama devamı yok. Seni tekrar ne zaman çağırdı canım?
Geceleri zaten alıyor başını gidiyor ağrılar yaa :/ doktor yürüme dedi hatta mümkün olduğunca dinlen istirahat et dedi çünkü yürümek benim için bir zulüm halinde. Şu iki güne kadar biz de yürüyorduk hatta ben yürümeyi çok severim eşim arabayı al dedikçe ben inatla yürürüm normalde de ama Benim yürüyüşler bitmiş artık anlayacağınEvet hep aynı durumdayız cnm ağrılar mahfediyor. Geceleride çok zorluyor beni
Ama bence biraz yürümeye çalış cnm zorla kendini doğumada çok faydası olur. Ben akşamları eşim gelince yürüyüşe çıkar beni diyorum çıkıp yürüyoruz adalarda birazcık:)Bacaklarımda açılıyo iyi geliyo:)
Aaa bilmiyordum bak bunu :) Gülbin hoca da iyidir ya çok tatlı bi kadın :) bi seminerine katılmıştım ben onun hayran kalmıştım iyi iyi sevindim :)
Ay canm inşLlah ağzın bal yesin.aslnda bi iki hafta daha kalsa diyodm da kilosu az diyeBence bebek geliyor.
Nişan o gelen kanda :) en fazla birkaç güne kavuşcanız gibi geliyor bana
Canm kan geldi evet ama çok fazla deil sennki nasıl benmki toplu iğnenin topu kadar 2 3 yerde vardı sonra bidaki gidişmde bida geldi azck şmdlk başka yok canm.Sancmda yok.D Deli_manya Canım senin de mi kanamam var?
Anladım canım inşallah kolayca olur doğumlarımız.Yarin gidicem pazar pazartesi sali gel dedi benim cati darmis bebeginde kafasi iriymis sanci beklicez dogum sekli o zaman belli olacak dedi bisey diyemiyorum simdi dedi devlette benim doktorum mecbur kalmadikca sezeryan taraftari degil
Insallah canim sag salim saglicakla alalim kucaklarimizada gerisi olur giderAnladım canım inşallah kolayca olur doğumlarımız.
Canim benim sulu pembe akıntı geceden beri ara ara gelmeye devam ediyor.Seninkinden fazla anladığım kadarıyla. Saatte 1_2 kere de sanci giriyor bakalım pazartesiye kadar neler olacak.Ay canm inşLlah ağzın bal yesin.aslnda bi iki hafta daha kalsa diyodm da kilosu az diye
Canm kan geldi evet ama çok fazla deil sennki nasıl benmki toplu iğnenin topu kadar 2 3 yerde vardı sonra bidaki gidişmde bida geldi azck şmdlk başka yok canm.Sancmda yok.
Kaç kg ölçtü canım en son.Ay canm inşLlah ağzın bal yesin.aslnda bi iki hafta daha kalsa diyodm da kilosu az diye
Canm kan geldi evet ama çok fazla deil sennki nasıl benmki toplu iğnenin topu kadar 2 3 yerde vardı sonra bidaki gidişmde bida geldi azck şmdlk başka yok canm.Sancmda yok.
Evet canm sennki fazla gibi hem sancında varmış ama benmkide pembemsi deildi ya bildiğin kormızı kan ama azdı tabiki bakalm devam etçek mi.sancı dediğin nası oluyo ki canım yaCanim benim sulu pembe akıntı geceden beri ara ara gelmeye devam ediyor.Seninkinden fazla anladığım kadarıyla. Saatte 1_2 kere de sanci giriyor bakalım pazartesiye kadar neler olacak.
Canm bnde çok önemsemiodum ama daha bizimki geçen hafta 2580 di.Ama şükür daha küçüktü ya 2500 olduya Buna şükür bi hafta daha geçti biraz daha almştr belki diyorm.Kaç kg ölçtü canım en son.
Kiloyu çok önemsemiyorum ben valla. 2500 geçsin yeter derim hep :) en son gittiğimde 37+2 2900-3000 gr ancak dedi banada. Ultrasonda fazla ölçtüm dedi 3400 gr çıktı
Canim bildiğin adet ağrısı ama şiddetli biraz daha zorluyor yani beni gelince ama uzun sürmüyor son 1 saatte 3 kere geldi hiç düzeni yok şu an.Evet canm sennki fazla gibi hem sancında varmış ama benmkide pembemsi deildi ya bildiğin kormızı kan ama azdı tabiki bakalm devam etçek mi.sancı dediğin nası oluyo ki canım ya
Canm bnde çok önemsemiodum ama daha bizimki geçen hafta 2580 di.Ama şükür daha küçüktü ya 2500 olduya Buna şükür bi hafta daha geçti biraz daha almştr belki diyorm.
Canim bildiğin adet ağrısı ama şiddetli biraz daha zorluyor yani beni gelince ama uzun sürmüyor son 1 saatte 3 kere geldi hiç düzeni yok şu an.
Az alıyosa emün ol dışarıdan çok daha kolay beslenir ve kilo alımı daha kolay olurEvet canm sennki fazla gibi hem sancında varmış ama benmkide pembemsi deildi ya bildiğin kormızı kan ama azdı tabiki bakalm devam etçek mi.sancı dediğin nası oluyo ki canım ya
Canm bnde çok önemsemiodum ama daha bizimki geçen hafta 2580 di.Ama şükür daha küçüktü ya 2500 olduya Buna şükür bi hafta daha geçti biraz daha almştr belki diyorm.
Oy Canım benim llah ççGeçmiş olsun canım hemen çıkar inşallah,bizim de sarılık çok yüksek bugün tekrar kan vereceğiz yine yüksekse maalesef bizde hastaneye yatiracagiz işin tedavisi için,gunlerdir gözüme uyku girmiyor,Allah korusun yavruları
sağol canım daha hastanedeyiz küvezde oğlum emmiyo mama yemek istemiyo beslenmesi çok zayıf serum takılıydı şimdi de antibiyotik vereceklerOyy kıyamam hemen iyileşirsiniz inşallah canım. Ağlama sütünde etkilenmesin. Oğlun gelince güçlü olmalısın , pozitif ol.
Rabbim şifa versin inşallah çabucak
Az alıyosa emün ol dışarıdan çok daha kolay beslenir ve kilo alımı daha kolay olursağlıklı olsunda boşver kuzum onlar hallolur
Gozunuz aydın Allah analı babalıBugün sezaryene gün verdi doktor arkadaşlar. 9 gibi bebeğime kavusucam inşallah. Rabbim herkese yardım etsin bu güzel günde. Dualarınızı iyi dileklerinizi esirgemeyin ❤
Yaa ne kadar guzel bir dogum olmus oyleBende doğum hikayemi paylaşayım fırsat bulmuşken :)
1 mart gecesi saat 3te belimin solundaki huzursuz ağrıyla uyandım. Kasılmalarda devam ediyordu ama bu kez karnımın altında da adete benzer taçıklıkncılar olup geçiyordu. Yalancı sancılar olduğuna o kadar alışmışımki yine öyledir diye düşündüm:) 7 8 dk.da bir gelen sancılar arasında iki saat daha uyumuş, kalktığımda halen devam ettiğini farkedince büyük bir heyecanla dk tutmaya başlamıştım. Aralıklar kısalmıyor sancılar şiddetlenmiyordu. 14.30da kontrole gittiğimde nst.deki düzenli sancılar üzerine doktorum açıklık muayenesi yaptı ve 2 cmlik açılma olduğunu doğumun başladığını ve kısa sürede olacağını söyledi. Haftalarca beklediğim o gün gelmişti, bebeğim yola çıkmıştı, o anki heyecanımı anlatamam :) Doktorumla konuşup eve geçtim, 3 saat arayla nst ve açıklık kontrolü için iki kere hastaneye gittim. Üçüncüde 4 cm açıklık ile yatışım yapıldı. Sancılar 98lerde ve 4 5 dk arayla geliyordu :)
Odama geçtiğimde önce yarım saat kadar nst.ye bağlı kaldım, sonrasında rica edip çıkarttırdım. Yürüyüş ve çömelme hareketleriyle bebek daha çok baskı yapıyordu, sancılar daha şiddetli geliyordu ama dayanılmaz değildi :) bir süre sonra ebeler gelip tekrar nst.ye bağladılar, sancı daha 40ı gösterdiğinde ben güçlü sancıları hisseder olmuştum :) açıklığa tekrar baktılar 7 cm.di. Biraz da kendi çabasıyla 8 cm.e ulaştırmayı başarmışlardı. Hemen suyu patlattılar. Ardından dr.a bilgi vermek için gidip dr.la geri döndüler. Ne olduğunu bile anlamadan doğuma başlıyoruz dediler:)) bu kadar kolay olacağına inanamamıştım, belkide ilkinde yaşadığım zorluklardan ötürüydü :)
Dr.sancı geldiğinde ıkınmamı söyledi, bir iki denemeden sonra tam olarak beceremediğim için ebelerden birine yardımcı olmasını söyledi. Epizyotomi ve ebenin uyguladığı baskınında yardımıyla bebişin başı çıkar çıkmaz minnak bedenide çıktı:)
Saat 6.40tı dünyalar benim olduğunda :)
Bebişimi giydirmek için götürdüler, benimde dikişlerim atıldı. 15 dk sonra herşey bitmiş bebeğimi ilk kez koklamıştım :)
Allahıma şükürler olsun dualarımdaki gibi bir doğum nasip oldu. Rabbim herkese hayırlı kolay ve sağlıklı doğumlar nasip eylesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?