2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ims cnm Allah buyuk mucizeler gelioo bende uyku yok böle iste nazen böle oluor burda birbucuk daha ama

Benim.annemde öle dior ins benimkide mart sonu gelcdk almanyada hollandaya yanima siz temellimi gidiorusnuz tr ye

Evet ben hafta sonu olunca kim gircek demistim oda gulbin hocayla donusumlu giriyoruz dedi. Bu hafta sira gulbindeymis diger haftada tanserde
Var mı hafta sonu doğurma ihtimalin belirti sancı kasılma filan :) pazartesi mi gidecektin tekrar kontrole?? Bana sanki salı ya da Çarşamba doğuracakmışım gibi geliyor :))))

Canım duygulandırdın beni aglama lütfen gurbetlik zor tabi ama güçlü olmak lazım. Tez vakitte kavuşursunuz inşallah. Sancılarım 7 dk ya düştü inşallah en kısa sürede olur doğum kapıyı açarım sizin için de :)

Haber edin kizlarrrr aii mismis kokacakkk odalarr

Katinaninelindemakasi35 canım benim çok az kaldı bak bebişine kavuşacaksın sonra ailene kavuşacaksın azıcık daha sık dişini üzme kendini.. kolay doğumların olsun inşallah senin de hepimizinde.. aynı evde olmadıktan sonra İnan her yer gurbet.. yarım saat uzaklıktaki da bir denizin ötesindeki de.. yeterki kavuşabilecek yerlerde olalım der annem hep :) sağlık olsun gerisi gelir zaten sağ Salim kavuş minnoş bebişine sonrası hep güzel günler olsun :)

Kızlar biraz size yaşadıklarımı anlatıym hem de size iyi olabilir..

Salı günü doğum yaptım herşey iyi normal gidiyodu.. Perşembe günü oğlumun yüzü sarardı diye doktora geldik.. kan verdi bebeğim sarılığı az çıktı böbreklerinde susuzluk çıktı sütüm gelmedi hemen, 2. Gün geldi aç kalmış yawrum ben de perşembe günü mama verdim deli gibi keşke ilk günden verseydim...

Perşembeden beri hastanedeyiz oğlum küvezde 3 saatde bir emzirmeye iniyorum ama emmiyo mama veriyolar serum takılı bugün de antibiyotik başladı hiç iştahı yok hep uyumak istiyo o kadar üzgünüm ki uyku nedir unuttum göğüslerim taş gibi acıyolar ayaklarım şiş..

Var mı böyle bişey yaşayan bilen yazsın nolur napacağımı şaşırdım..

Siz siz olun sütünüz ilk günden yoksa aç bırakmayın benim gibi yavrunuzu çok pişmanım..

Kizlar bende bise sorucam yururken kucuk tuvaleti yaptigimiz yere dogru baski- sanci tarzinda biseler oluyo hafif hafif. Asagiya baski oluyor mu dediginiz bu mu acaba
Evet öyle oluyo canm iğne batıyo gibi.
Ben uyuyamıyorum sancılar 10 dakikada bir gelmeye başladı. Evet canım şu an yaşayan biri olarak söylüyorum şiddetli adet sancısı gibi
Ay ne güzel senin sancılar sıklaşmş düzenlenmiş .şmdi ne durmdasn

S sez07 ne yaptın CNm yaa heyecanla okudum mesajlarını belki de aldın kucagina meleğini oy oy oy hadi darısı bize insaallah guzel
Haberlerle dön bize Can'ım şimdiden gozun aydın bir avazda kurtul insaallah

Günaydın kızlar Doğum yapanları tebrik ediyorum. Bayağı mesaj birikmiş okuyamadım.
Özledim buraları ama benim cadım telefonu elime almama pek müsade etmiyor :)
Sütüm yetersiz onunla uğraşıyoruz bu ara bildiğiniz yöntemleri bekliyorum

Saglikla buyutun bebeklerinizi insaallah kizlar. Benim kuzenin doktoru acibademde. Kuzu gerdan yiyin bol bol demis sut icin. Aklinzda bulunsun belki ise yarar. Insaallah bol bol sütünüz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…