2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bebek aşağı baskı veriyormu sancı varken? Bakarsın kasilmalar düzene girer inşallah hadi bakalım inşallah pazartesiye kadar dogurursun

Cnm cok guzel olmus ya hic öle dayanilmiyacak sanci cekmemisin meguzel peki ikinma zamani bebek cikinca coookkkk agri oluormii ah o mis kokuu ai bende heycanliyim

Kızlar bnde toplu iğne başı gibi kanlar geldi telaşlanmalımıyım
Cnm cok guzel olmus ya hic öle dayanilmiyacak sanci cekmemisin meguzel peki ikinma zamani bebek cikinca coookkkk agri oluormii ah o mis kokuu ai bende heycanliyim
Ikınırken ağrı hissedilmiyor canım. Yani bizi zorlayan şey sancılarla baş etmek.
Ikınmak en kolayı :)

Bebek aşağı baskı veriyormu sancı varken? Bakarsın kasilmalar düzene girer inşallah hadi bakalım inşallah pazartesiye kadar dogurursun
Valla cok sanci gibi degil bi rahatsizlik hissi gelen duzenli sadece kasilmalari sayabiliyom bi ara duzene girer gibi oldu bozuldu. Bebek hareketli ama asagi baski pek yok gibi ya da ben anlamiyorum anlamamam mumkunse tabi.. ilk bebek ya anlamiyorum hicbise

Bel ve adet ağrısı sanki gösterge gibi ama canm inşallah olur

Bel ve adet ağrısı sanki gösterge gibi ama canm inşallah olur
İnsallah canim 5 dk da 1 hemen hemen kasilma ama agrilar gitti gibi zaten cok azdi. Benim bebek kanalda degil ya acaba ondan baski yapmiyo olabilir mi bide agri esigim yuksek sanirim belki sancim var ben hissetmiuyorumdur.. ahh keskeler keskeler

İnsallah canim 5 dk da 1 hemen hemen kasilma ama agrilar gitti gibi zaten cok azdi. Benim bebek kanalda degil ya acaba ondan baski yapmiyo olabilir mi bide agri esigim yuksek sanirim belki sancim var ben hissetmiuyorumdur.. ahh keskeler keskeler
Canm ağrılarda sürekli olmuyo ki işte kasılmalar devM ettkkçe de giriyomuş ya kanala

Canm ağrılarda sürekli olmuyo ki işte kasılmalar devM ettkkçe de giriyomuş ya kanala
Hadi ya heyecanlandim bak simdi gerci hic doguracak gibi degilim ama cok istiyorum normali ne kadar zor da olacak olsa .. hayirlisi hakkimizda saglikla kavusalim bebislere

Cok guzel olmus dogumun canim allah bizede gostersin ins. Saglikla buyut bebegini

Dün senle konuştuk bugün de beni çağırmışlar. Öğleden sonr gidicem bende. Geçtiğimiz yıl düşük yapmıştım. Bu nasip olursa ilk olucak. Başka yok
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne dediler sağlık ocağında cnm

Kızlarrr bugün doktora gittim biliyorsunuz doğuracağıma o kadar inanmıştım ki çantalarınla dmtam hazırlıklıydım. Eve boş pusetle dönmek o kadar ağırıma gitti ki Kanlı akıntı devam ediyor ama düzenli sancım yok sizce doğum kaç güne olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…