- 29 Eylül 2015
- 5.232
- 3.560
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.981
Sagol canim insaalah hayirlisiyla problemsiz atlatiriz hepimiz.Hiç bi beleti olmasa daha var diyosun da sancı falan olunca beklemesi sıkıcı oluyo dimi ha geldi ha gelecek bende kanamadn snra öyle oldum :))
Hmm doğrudur canm hadi hakkında hayrlısı ne güzel kavuşuyosun bebeğine.
Oluyo oluyo canm bnde de iğne batması gibi zonklamada diye blrz bebek hareketlenip baskı yapınca oluyo
Aynen bu ara benmde bağrsaklarmdan çok ses geliyo ya hatta karnm ağrıyo bazen ishal gibiSelam iyi hafta sonları
Akşam sancim 15 dk arayla sancim oldu daha sıklassin diye beklerken 3ten sonra uyumuşum.
Alt tarafta da ağrı hissetmeye başladım. Bide yatakta dönecekken yada ayağa kalkarken cati kemiklerimden ses geliyor .ıshal gibi olduğunu dün ebeye sordum bebeknyerlesmeye çalışıyorken bağırsaklara yaptığı baskıdan öyle devamlı çıkıyorsun wc ye dedi. Bende sanırım giderek yaklaşımlardanım artık doğuma.
Ahahaha
Ayy hadi inşallah canım benimaynı saate denk getirip adamı strese sokmayalım da
Aaa hiç duymamıştım. Onu da bir deneyeyim teşekkür ederim :) inşallah hepimiz bol bol sütlü oluruzSaglikla buyutun bebeklerinizi insaallah kizlar. Benim kuzenin doktoru acibademde. Kuzu gerdan yiyin bol bol demis sut icin. Aklinzda bulunsun belki ise yarar. Insaallah bol bol sütünüz olur.
Topuk kanı için bizi de 3.gün çağırdı da. Acaba neden 5.gün.Kilomu ölçtü kalp atışını dinledi emzirmeye ilgili sıkıntın olursa gel doğumun 5.gunu sabahtan bebekle evraklarla gel. Doğumdan sonra ateş bulanık görme ve bisey daha söyledi unuttum onlar olursa hemen acile git dedi. Böyle
Tatlım dur daha 15günümüz var. Korkutma beniSelam iyi hafta sonları
Akşam sancim 15 dk arayla sancim oldu daha sıklassin diye beklerken 3ten sonra uyumuşum.
Alt tarafta da ağrı hissetmeye başladım. Bide yatakta dönecekken yada ayağa kalkarken cati kemiklerimden ses geliyor .ıshal gibi olduğunu dün ebeye sordum bebeknyerlesmeye çalışıyorken bağırsaklara yaptığı baskıdan öyle devamlı çıkıyorsun wc ye dedi. Bende sanırım giderek yaklaşımlardanım artık doğuma.
Bu duran sancılarda neyin nesi ya herkeste.stresten vücutlarımz sancımı yapıyo acaba yaBende de dun 5dkkada 1 sanci oldu orta siddetli, sonra gecti. Bekledim aslinda gidicez galiba diye ama durdu sonra..
Surekli dusunuyoruz ya vucut kendini kilitliyor bence ya, dusunmeden de nasil olacak bilmiyorum. Wcde hep akintim var kahverengi sumuksu.. Ve artik rahat yuruyemiyorum hic.Bu duran sancılarda neyin nesi ya herkeste.stresten vücutlarımz sancımı yapıyo acaba ya
Herkese. Selam hayırlı günler bugun kan testi sonucum 0.763 çıktı gebelik varmı ? Adete 5 gün var yanıtlarsanız sewınırım
Topuk kanı için bizi de 3.gün çağırdı da. Acaba neden 5.gün.
Cevap için tesekkurler peki bu yuksek cıkma sebebi bedir hep 0.01 çıkardı ve bende midede tuhaflık ates ve tansıyon dusukluguyla basımda bulanıklık gibi belirtiler varMaalesef suan icin negatif canim. Aama daha erken. Adetin gecerse yaptir birdaha
Bana da dogunca 5.gunu gel dediler. Haftasonuna denk geliyo cumadan mi gitsek p.tesiyemi biraksak bilmiyorum . nasipse sali gunu doğacak insaallah
Herkese. Selam hayırlı günler bugun kan testi sonucum 0.763 çıktı gebelik varmı ? Adete 5 gün var yanıtlarsanız sewınırım
Surekli dusunuyoruz ya vucut kendini kilitliyor bence ya, dusunmeden de nasil olacak bilmiyorum. Wcde hep akintim var kahverengi sumuksu.. Ve artik rahat yuruyemiyorum hic.
Tamamdır adeti beklerim tesekkurlerHu oranlarda çıkablr yani illa 0.1 olması gerkmz ama zaten şuan erken varsada belli olmayablr.
Bncede canm.Anlmdm ki bnde ya.aşağıya indiğinden mi yüremiyosun nasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?