2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Selam iyi hafta sonları
Akşam sancim 15 dk arayla sancim oldu daha sıklassin diye beklerken 3ten sonra uyumuşum.
Alt tarafta da ağrı hissetmeye başladım. Bide yatakta dönecekken yada ayağa kalkarken cati kemiklerimden ses geliyor .ıshal gibi olduğunu dün ebeye sordum bebeknyerlesmeye çalışıyorken bağırsaklara yaptığı baskıdan öyle devamlı çıkıyorsun wc ye dedi. Bende sanırım giderek yaklaşımlardanım artık doğuma.

Selam iyi hafta sonları
Akşam sancim 15 dk arayla sancim oldu daha sıklassin diye beklerken 3ten sonra uyumuşum.
Alt tarafta da ağrı hissetmeye başladım. Bide yatakta dönecekken yada ayağa kalkarken cati kemiklerimden ses geliyor .ıshal gibi olduğunu dün ebeye sordum bebeknyerlesmeye çalışıyorken bağırsaklara yaptığı baskıdan öyle devamlı çıkıyorsun wc ye dedi. Bende sanırım giderek yaklaşımlardanım artık doğuma.

Sagol canim insaalah hayirlisiyla problemsiz atlatiriz hepimiz.

Aynen bu ara benmde bağrsaklarmdan çok ses geliyo ya hatta karnm ağrıyo bazen ishal gibi

Ayy hadi inşallah canım benim aynı saate denk getirip adamı strese sokmayalım da
Ahahahabi sana bi bana koşturur artık:) o kadar denk geliceğini zannetmiyorum ya sen bendem önce doğurcaksın gibi geliyo:) açılman başlamış çünkü bana öyle bişey demedi

Saglikla buyutun bebeklerinizi insaallah kizlar. Benim kuzenin doktoru acibademde. Kuzu gerdan yiyin bol bol demis sut icin. Aklinzda bulunsun belki ise yarar. Insaallah bol bol sütünüz olur.
Aaa hiç duymamıştım. Onu da bir deneyeyim teşekkür ederim :) inşallah hepimiz bol bol sütlü oluruz

Kızlar merhabaBazilariniz dogum yapmış olduğunuz için sizlere bişey sormak istiyorum 36+3 günlük hamileyim . Dün gece midem ağrıdı uyuyamadim yediğim biseydendir diye düşündüm sabah ta uyandığımda mide bulantısı yaşadım hala da hafif hafif oluyor. arada da karın ağrısı .Şimdide duştan çıktım kasık ağrım başladı sizce dogum belirtisi olabilir mi ? Hastaneye gitmem gerekir mi ? Böyle bişeyuasayaniniz varmı acaba

Bende ishalim bi kaç gündür.. biraz da sancım olsa da normal doğursam.. hala tık yok

Ben bayadir hickiriyini sol alta hizediordum suan hickirio ama tam orta göbeyimdee asayami yerledti yoksaa yukarimi cikti kafasii kizlar ayaginlada sag tarafimi tekmelio yumruk gibiii

Herkese. Selam hayırlı günler bugun kan testi sonucum 0.763 çıktı gebelik varmı ? Adete 5 gün var yanıtlarsanız sewınırım

Topuk kanı için bizi de 3.gün çağırdı da. Acaba neden 5.gün.

Tatlım dur daha 15günümüz var. Korkutma beni

Herkese. Selam hayırlı günler bugun kan testi sonucum 0.763 çıktı gebelik varmı ? Adete 5 gün var yanıtlarsanız sewınırım

Maalesef suan icin negatif canim. Aama daha erken. Adetin gecerse yaptir birdaha

Topuk kanı için bizi de 3.gün çağırdı da. Acaba neden 5.gün.

Bana da dogunca 5.gunu gel dediler. Haftasonuna denk geliyo cumadan mi gitsek p.tesiyemi biraksak bilmiyorum . nasipse sali gunu doğacak insaallah

Maalesef suan icin negatif canim. Aama daha erken. Adetin gecerse yaptir birdaha

Bana da dogunca 5.gunu gel dediler. Haftasonuna denk geliyo cumadan mi gitsek p.tesiyemi biraksak bilmiyorum . nasipse sali gunu doğacak insaallah
Cevap için tesekkurler peki bu yuksek cıkma sebebi bedir hep 0.01 çıkardı ve bende midede tuhaflık ates ve tansıyon dusukluguyla basımda bulanıklık gibi belirtiler var

Hu oranlarda çıkablr yani illa 0.1 olması gerkmz ama zaten şuan erken varsada belli olmayablr.
Surekli dusunuyoruz ya vucut kendini kilitliyor bence ya, dusunmeden de nasil olacak bilmiyorum. Wcde hep akintim var kahverengi sumuksu.. Ve artik rahat yuruyemiyorum hic.

Bncede canm.Anlmdm ki bnde ya.aşağıya indiğinden mi yüremiyosun nasıl yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…