2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Banada ebe doğumdan sonra beşinci gün gel dedi. Açıklama olarakta ilk üç gün genelde süt sorunları yaşanıyor , süt geliyor gelmiyor bebek tam doyamadığından testler yanıltıcı oluyor ondan dolayı 5. Gün diyoruz dedi ....
meriiiii M meyremasin

Hiç bi beleti olmasa daha var diyosun da sancı falan olunca beklemesi sıkıcı oluyo dimi ha geldi ha gelecek bende kanamadn snra öyle oldum :))
Aynen ya bi de bayadır kasılma ve sancılarım olunca beklentiye giriyorum ama bebiş nazlanıyor :) nişan mı geldi senin

Hu oranlarda çıkablr yani illa 0.1 olması gerkmz ama zaten şuan erken varsada belli olmayablr.

Bncede canm.Anlmdm ki bnde ya.aşağıya indiğinden mi yüremiyosun nasıl yani
Evet canim benim cok asagida, su patlamasini bekliyorum yani.. Doktor da rahat rahat dokunabiliyorum basina demisti.

Cevap için tesekkurler peki bu yuksek cıkma sebebi bedir hep 0.01 çıkardı ve bende midede tuhaflık ates ve tansıyon dusukluguyla basımda bulanıklık gibi belirtiler var
Beta hcg hormonu vucutta zaten az bir miktarda bulunuyor canim. Bizim de hamile kalmadan 2 kusurlu degerlerde cikmisligi oluyordu zaten. Onemli olan 5 in ustunde cikmasi. Belirtilerin varsa biraz daha sabret adet gununde falan birdaha dene. Istiyorsan insâallah vardir ve yükselir.

Sagol canim mantikli bi aciklama olmus. Ozaman en iyisi p.tesiyi beklemek benim için sanki. Hersey yolnda giderse insaallah

İlginç bi şekilde belirtiler var tansıyon dusmesıne kadr var anlamjs değilşm yanı sonuca sok oldum zaten evet normaldede var blıorm ama 2 kere daha bıyle kan vermıstım en fazla 0.03 dü bu fazla geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…