2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
@Layeste canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün ..bebeğin kilosu beni çok şaşırttı ve kesinlikle ölçümlere guvenım kalmadı hayırlısı olsun...Rabbim göz aydınlığın kılsın..
@EhliKumpir canım MasaAllah ne güzel sende doğum yapmıssın ..sütun gelmesi için stres yapma bulgur plavı yesıllık ve su diyorum kayısı suyunuda unutma.Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin..
S sez07 canım gözün aydın ...Rabbim hayırlı mübarek kılsın..

Masallah size senin ucmu cnm

Benimki suan durdu ama hareket aninda asaya baski edio ve saniomki su gelio vajinam acilio saniom
Ve bugun yoruldum hastane canta icun alisveris ettim ondanmi.bilmiom ama kasilmalarim.oluor cogunlukla ayakta
Bende sanci belirti yok hafif sizlama sertlesmeler var duzensiz en cokta dogum baslarsa ya ben anlamazsam diye korkuyorum cunku agri esigim baya yuksek gibi

Bende sanci belirti yok hafif sizlama sertlesmeler var duzensiz en cokta dogum baslarsa ya ben anlamazsam diye korkuyorum cunku agri esigim baya yuksek gibi
Gerçek sancılar başladığında veya ilerlediğinde kesinlikle anlarsın canım merak etme. İlk doğumunsa zaten evde doğurmak gibi bişey pek mümkün olmaz. En fazla ıkınmaların gelince hastaneye yetişirsin diye düşünüyorum.
Zaten ıkınma başlayınca çok çok yakın demektir doğum yapman. Endişelenme sen bişekilde anlarsın

Ben normal degilimki sıkıntı orda benim vucudum bunyem normal bir insana gore tam tersi isliyo doktorda nst sonuclarina bakti bugun gercekten hic birsey hissetmiyor musun diye saskin saskin yuzume bakti

Ben normal degilimki sıkıntı orda benim vucudum bunyem normal bir insana gore tam tersi isliyo doktorda nst sonuclarina bakti bugun gercekten hic birsey hissetmiyor musun diye saskin saskin yuzume bakti
:):) bacım en azından suyun gelir doğuma yakın o zaman anla ahanda doğuyor artık diye :):):)
Maaşşallah sana. Kaçı gördü sancılar nst de. Hisetmediniz acaba

Jaaaa neguzell yaaaaa keskeee bende öle olsammm yaaaa masallahhh olsun evde dogurursun burda holla dada cookk evde dogurannn hatta bana sordular yookk dedik hastaneee

:):) bacım en azından suyun gelir doğuma yakın o zaman anla ahanda doğuyor artık diye :):):)
Cnm o ikinma geldigundee nekadar suruoo dogum meselaaa
Ve ikinmadaaa gercektendeee ikinionmu o an geldigundee

Bisey demediler acilden cagirdi doktorum dogumun baslayana kadar beklicez dedi hatta ne kadardir evli oldugumu sordu benimde kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…