2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun...
Ama nasıl güzel yaa iki oğlan iki kız Allah bağışlasın... Benmki de kız teyzesiii iki oğlandan sonra prensesim gelecek inşallah :)
cnm ben 4 bucuk yani 5 olcak ins evleneli yasim 28 esim 37 almanyada dogdum byuudu ama hollandaya gelin geldim yanlizim burda babak vefat etti ben 6aylik evliyken orda panik atak hastasi oldum vajinusmustum korktum sonra atlattiginda bumuydu dedim agladim aslinda migren ve safra kesesi tasi dusurdum agri gelince gidince nebielyim ben bilmiom hastane irtami sevmiom bayilcam saniom agridan yasa tansionum.dusuo cok heycan olursam birsey okur diye korku yani karisik ve etrafta gelinimya burda olmuormu cocuk diye cok baski yedim ama.sukur sorun yok Rabbim bu zaman verdi iyiki verdi nimet insaallahta sag salim alirim basaririm su dogumu

İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun...
Ama nasıl güzel yaa iki oğlan iki kız Allah bağışlasın... Benmki de kız teyzesiii iki oğlandan sonra prensesim gelecek inşallah :)

Ohh masallah.. kızda oglanda istiyor gönül.. kız erken gelir derler ama hiç niyeti yok gibi benimkinin. İlki kızdı benim 38 haftalıkken doğdu ama oğlanlar 40 i doldurdu 3 numara 41+2 de suni sancıyla oldu.. bakalım bu sefer nasıl olcak.. merakla bekliyorum..

Suni sancida fena dirolar alanlar ama bilmiom acilma ozaman hizlumi oluormus

Doğumun rahat geçer inşallah bundan mi korkmusum dersin...

Suni sancida fena dirolar alanlar ama bilmiom acilma ozaman hizlumi oluormus

Herkeste farklıdır herhalde.. benim hastaneye suni için gittiğimde 4 cm açılma vardı ama sancı baslamamisti suniyi taktiktan sonra 8 saat sürdü. Suyunu patlattılar öyle indi bebek aşağıya yoksa aşağıda inmedi.. 3 dogum yaptim hepsi farklıydı. Değişiyor yani..

Doğumun rahat geçer inşallah bundan mi korkmusum dersin...
Evet cnm inaniorun dualar ediom yasin okuom Rabbim varrr veee guzel olcak biliom suan bilmedigimden ondan
disci givi ilk gittigimde korkuom ai dolgumu sonra yapilinca bunu dion mesela yani önce bilmionya agri nasil oldugunu mesela tas dusurdugumde ilk nasil korktuk agladik ama ikincidee tamamacidi ama bildigin icin yanii kivrandim durdum hahah

Kizlarrrr bisey soyleyin lutfenn sabahtan beri kirmizi pembe kahverengi karisik kanama devam ediyo ama cok yogun degil sabahtan beri bir ped dolmadi dusunun sancm yok ama hcg 5.97 çıktı dün 4 gun gecti adetim adet geçtikten sonra yerlesme olur mu yerlesmemidir yoksa kimyasal dusukmu bilmiyorm pazartesi kan vercm

Bilmiom.cnm yaa ins tutunuordur

Doğum yapanlar Allahım sağlıkla ömürleri güzel olsun inşallah.
Herkes iyidir umarım...
İlk bebek tecrübesi adaptasyon derken ben telefonu elime bile alamıyorum.
Sütüm 3gün geldi.Ama göğüs ucum yok bebeğim emsede.slikon uç ,pompa falan derken 3 günde yara oldu göğüslerim berbat.Doktor mama takviyesi verdi kan şekeri düşmemesi gerekiyormuş.Önce emdiriyorum sonra mama veriyorum.Şimdilik emdirme düzene oturana kadar böyle devam gibi.Bende öğreniyorum onunla birlikte.

Sezaryen gerçekten cok zormuş kızlar ya ameliyat sonrası cok ağrı.

Kızlar bu kahverengi lekelenme doğuma kadar devam ediyor mu ? Kişiden kişiye değişir biliyorum ama sormak istedim yine de aynı durumu yaşayan var mıdır diye?
Hala doğuramadım
Valla ben kan falan görmedim.Sarı jel gibi bişey geldi.Gecesi de sancısız açılmasız su geldi.
Gerçekten bu işlerin zamanı hiç belli değilmiş.

Sarilik kaç çıktı sizde cnm atmk için nelere dikkat edilmeli

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar Doğumdan sonranda kullanacak mısınız
Doktorum 2 hafta kullan dedi
Canım mrhb bende okuyamıyorum mesajları benim minik adamdan dolayı...
Banada 3 hafta kullan dedi sezaryen den 3 gün sonra tekrar başlattı Clexane
Sen benm gibi acil sezaryen alınmışsın.
Allahım cok şükür evlatlarımızı aldık.
Darısı herkesin başına

Valla ben kan falan görmedim.Sarı jel gibi bişey geldi.Gecesi de sancısız açılmasız su geldi.
Gerçekten bu işlerin zamanı hiç belli değilmiş.
Canım benim sende sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Bende de çok göğüs ucu yok, emzirirken bende çok zorlanıcam gibi geliyor bana da..
Valla ben bayadır bekliyorum, o dediğin geleli 2 hafta oluyor, sonra doktor çatı muayenesinden sonra kahverengi ve kanlı akıntı geldi. Nereyi okuduysam 2 güne doğum olur falan diyor ama hiç birşey oldğu yok yaa. Ayrıca da 2cm açılmam var, 21 Mart'ı bu şekilde geçirmezsem şaşırmam yani.. Dediğin doğru bu işlerin zamanı şekli hiç belli değil.

Kontrolden kaynaklı kahverengi akintidir. Benimde doktor muayene etmişti aciklik için 39 yada 40.ci haftada bilerek çizdiği söylemişti. . Açılma nin hızlanması için. . Sonrasında 41+2 suni sanciyla doğdu ki 4 cm açıklık vardı ona ragmen gelmedi.. ilk dogumumdada 38 haftalik bi sabah nisan geldi adet sancisi yla beraber. Ertesi gün doğum yaptim. Hepsi farklı oluyoo. Hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah bebeğini. .

Anladım canım, benimde ilk olacak. Doğumdan doğuma bile değişiyor desene.. Hayırlısı bakalım, ne zaman zamanı gelirse o zaman gelecek oğlum, tıpkı habersiz geldiği gibi

Hayırlı hafta sonlarınız olsun güzel anneler ve anne adayları inşallah iyiysinizdir. Mesajları kaçırıyorum doğum yapan arkadaşlar varsa onlarıda tebrik ediyorum. Herkez hayırlısıyla kucağına alır inşallah bebişlerini

Bizde de 11. 9 çıktı sarılık doktor 15 in altı problem olarak görmüyoruz dedi sizin kaçlarda çıktı
16.2 çıktı maalesef günlerdir gozume uyku girmiyo 17 olursa fototerapi gorecekti dün 13 e dustu şükür.doktor dususe geçtiyse artık çıkmaz dedi ama odüm kopuyo annelik ne zor,dua edin evladima

Kimse yokmu annen kaynanan yakinda
Bizde yanlisiz evett bakalim.o heycanla nasil gidecezzz hastameye hahah
Annem rahmetli oldu kayinvalidemin zaten 13 platini var kiyamiyorum uzakta zaten biraz bide kizinca dilinin kemigi yok kalsin kari koca iyiyiz bole en azindan devlet hastanesine 10 dakka aramiz evimizin dibindede ozel hastane var 2 dakka mesafede 2 hastane daha var ordan rahatiz biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…