2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Cnm o ikinma geldigundee nekadar suruoo dogum meselaaa
Ve ikinmadaaa gercektendeee ikinionmu o an geldigundee
İki üç dk hissettim ben. Hemşireye dedimki indir beni aşağıya tuvaletim geldi gitmem lazım...
Ne tuvaleti yavrum. Bebe nin kafası çıkıyor yat çabuk dedi. Ikınma geldiğinde sen tutamıyosun canım. Elinde olan bişey değil. Bildiğin büyük bir baskı aşşağıya acı yok...

Bisey soylememesi endiselendiriyorya zaten bi umut beklioz iste
Sende sormadın tabi o anki panikle
Hayırlıaı bakalım kuzum . Zaten takibin hergün değilmi kontrol altındasın en azından. Herşey güzel olacak inşallah. Takviminin som gününde belki bir sürpriz yapacak bebeğin

Insallah ama doktorum iki gun yok digerlerinede guvenemiyorum umarim kazasiz belasiz atlatiriz

Aci yoksa sorun yok cunku ikinmada epedural kapatiliorrr kapatilcak cunku hizet ikinmayaki ikin diye dedilerrr sonra o ingaba sesiii aii hep hayallll kuruommm kesinn aglarimmmmmmm

Bende 3 tane var 4.cu geliyor.. rengarenk olacak hayatimiz desene,,,

Maşallah barekallah.
Benimde üçüncü geliyor Allah izin verirse. Sizin kilerin yaşları kaç? Planlımı oldu bu dördüncü melek.

4.cu supriz oldu.. cinsiyetini bile bir ay önce öğrendim.. herşeyiyle supriz olacak diyordum artık. 8 - 6 - 3 yaşlarında diğerleri. Onlar planliydi.. Zor olacak benim için.. bakalım yaşayıp göreceğiz..

4.cu supriz oldu.. cinsiyetini bile bir ay önce öğrendim.. herşeyiyle supriz olacak diyordum artık. 8 - 6 - 3 yaşlarında diğerleri. Onlar planliydi.. Zor olacak benim için.. bakalım yaşayıp göreceğiz..
Aaa o da güzelmiş yaaa . Benimküde sürpriz bende korkuyorum açıkcası küçük oğlum 3 yaşına yakın ve çok yoran bir çocuk hergün bunu düşünüyorum . Ağlama krizleri , tutturmaları olmasa korkmayacağım belki ama endişeliyim. Benimkide spiralli bebek.
Büyüğümde 7 yaşında. Birinci sınıfta. Ondan yana kaygım yok çok uyumlu bir çocuk o...
Siz neden geçen ay öğrendiniz cinsiyeti :) gitmekmi istemediniz kontrole

Aci yoksa sorun yok cunku ikinmada epedural kapatiliorrr kapatilcak cunku hizet ikinmayaki ikin diye dedilerrr sonra o ingaba sesiii aii hep hayallll kuruommm kesinn aglarimmmmmmm
Canım ben 2 tane doğurdum 2sındede agladım sevıncten buda olsun tüne ağlarım

Canım ben 2 tane doğurdum 2sındede agladım sevıncten buda olsun tüne ağlarım
Aglanmazmi sevincten hersey ile guzel ha 1 ha 5 evlat evlattirr
Normalmi oldu senin

4 cocugu olan arkadas masallah bende kalabalik aile severim cokk suan yanlizim esimle hic sevmem canim sIkilir falan ama ben ins Rabbim verirse iki tane istiom su birinciyi bi dgurayimda sag salimm onun heycan korkusu var niyr korkuom bilmiom Rabbim evlat verdi neguzel cok bekledim bu korku nyir anlamadimmm sinir oluom lendimi herhalde acidan korkuomm

Kaç yıllık evlisiniz canım siz.
Seni merak ediyom haaa :):) nasılda kaygılısın ilk bebek olunca tedirginlik olur tabii...
Nerelisn birde

Yurt dışındayım 2 yada 3 kez alıyorlar ultrasona. Göstermedi 20.haftada sağolsun bacaklarını kapattı.. 32.haftada özel ultrasona gittimde öğrendim. Kızım olacak nasipse.. 2 kız 2 oğlan rabbim sağlık versin hepimizinkine.. benim 3 yaşındaki de çok ilgi isteyen bir çocuk. Ağlamaları gece uyanmalari bebek gelince halimiz nasıl olur bilemiyorum. Diyorum ya rengarenk olucazz rabbim sağlıkli sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin inşallah. Seviliyor zira minnaklar..

Evet canım normal oldu.cok şükür Rabbime inşallah 3cude normal olur hayırlısı ıle.Rabbim hepimize kolay Doğum nasip etsin inşallah

İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun...
Ama nasıl güzel yaa iki oğlan iki kız Allah bağışlasın... Benmki de kız teyzesiii iki oğlandan sonra prensesim gelecek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…