- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.101
Niye korkuin cnm haftan iyi degilmi iyi benceKızlar aşağıya doğru bir baskı ağrı hissediyorum. Bide popomatuvaletim var heralde diye girdim ishal gibiyim. Yapınca biraz rahatladım sonra yine baskı ve ağrı girdi. Korkmaya başladım doğum sancısı değildir heralde bu dimi?
Haftamdan değil doğumdan korktum birdenNiye korkuin cnm haftan iyi degilmi iyi bence
Çok şükür çok :) Çok sevindim senin için de. Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasınCanım mrhb bende okuyamıyorum mesajları benim minik adamdan dolayı...
Banada 3 hafta kullan dedi sezaryen den 3 gün sonra tekrar başlattı Clexane
Sen benm gibi acil sezaryen alınmışsın.
Allahım cok şükür evlatlarımızı aldık.
Darısı herkesin başına
Daha 14 gunun var du bakalim daha ya ben napimKizlar biz ne zaman doguracaz ?
Kiz aslinda 14 gunden fazla. Benim burdaki takvim son adet tarihine gore ayarli. Ulturasona gore 1 nisan goruluyor dogum. Hayitlisi. Senin ne kadar var.Daha 14 gunun var du bakalim daha ya ben napim
Kaygı banada çöktü valla ne zaman , nasıl doğurucaz. Düşünceler basıyor...Kiz aslinda 14 gunden fazla. Benim burdaki takvim son adet tarihine gore ayarli. Ulturasona gore 1 nisan goruluyor dogum. Hayitlisi. Senin ne kadar var.
Biz 40+1 olduk ses seda yok bekliyozKiz aslinda 14 gunden fazla. Benim burdaki takvim son adet tarihine gore ayarli. Ulturasona gore 1 nisan goruluyor dogum. Hayitlisi. Senin ne kadar var.
Benim de derim çok çok kalınlaşmış durumda.40 çok fazla değil mi ya bu aradaBana da 40'ın çıkana kadar kullan dedi doktorun. Artık işkence gibi gelmeye başladı kollarım mosmor
Bunlari biliyorum lakin kizim 2 kilo dogdu cok minik alamiyor hepsiniMerhaba canım dün cocuk dr.una gittik annelerin%90 i yanlış emziriyor bu yüzden meme başı yara oluyor dedi
Makas şeklinde yada Ç Şeklinde tutmak yanlış dedi.meme ucunun emzirmeyle alakası yokdedi. Cocuga memenun kahverengi kismi tanamen kavratilacak dedi sadece ucu tutarsa yara olur dedi.dik oturulacak, pamuklu sutyen takılacak, meme ucuna sadeceanne sutu surulecek dedi .
sağ meme emdiriyorken sol elin 4 parmagi alttan memeyi kaldıracak baş parmak bebeğin çenesini bastırıp ağzı kocaman açılıp kahverengi alan kavratilacak.ucunu tutunca bnm çok canım yanıyordu. Bu şekilde rahat ettim
39 haftaliktik ama son 1 ayda sadece 200 gram almisti insallah disarda daha iyi buyurAlir cbm alir merak etme kac haftalik oldu
Benimkinidr minik diorlar cnm 2400 ancaa olur diorlar bilmiom hayirisi saglikli olsunlarda
Bu bilgi benmde işime yarayacak benimde göğüs ucum hiç yok basık ondan 2 günde fena hale geldi.Merhaba canım dün cocuk dr.una gittik annelerin%90 i yanlış emziriyor bu yüzden meme başı yara oluyor dedi
Makas şeklinde yada Ç Şeklinde tutmak yanlış dedi.meme ucunun emzirmeyle alakası yokdedi. Cocuga memenun kahverengi kismi tanamen kavratilacak dedi sadece ucu tutarsa yara olur dedi.dik oturulacak, pamuklu sutyen takılacak, meme ucuna sadeceanne sutu surulecek dedi .
sağ meme emdiriyorken sol elin 4 parmagi alttan memeyi kaldıracak baş parmak bebeğin çenesini bastırıp ağzı kocaman açılıp kahverengi alan kavratilacak.ucunu tutunca bnm çok canım yanıyordu. Bu şekilde rahat ettim
Ama iI deme yani kuveze girdimi39 haftaliktik ama son 1 ayda sadece 200 gram almisti insallah disarda daha iyi buyur
O bendede var hahha ama herkes yapio Rabbim var yardim eder olup bitecekkHaftamdan değil doğumdan korktum birden
Ohh canım düşmüş bak doktorunuzda endişe etmeyin demiş ne mutlu size çok şükür rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize çocuklarımıza16.2 çıktı maalesef günlerdir gozume uyku girmiyo 17 olursa fototerapi gorecekti dün 13 e dustu şükür.doktor dususe geçtiyse artık çıkmaz dedi ama odüm kopuyo annelik ne zor,dua edin evladima
Selam kizlar bende 8 mart kadinlar gununde kavustum bebegime cok sukur 2 kilo minik bir kizim oldu insallah kilo aldirabilirim... tek sorunum gogus ucu yaralarim
2900 çokta minik değil aslında canım :)Canm gule gule buyut bebegini saglikla insaallah.. bisey sorcam bebeginin minik olmasi disinda bir problem yasadiniz mi dogunca? Yani solunum sıkıntısı vs gibi.. benim bebegim de nasipse sali gunu dogacak. Son 3 haftadir 2.750den anca 2900e yukseldi kilo almiyor artikacaba dogunca problem yasamiyiz diye korkuyorum kilosundan dolayi. Gerci gelisimi onemli olan diyorlar ama yinede kilo düşük olunca insan tedirgin oluyor. Sana da bi sormak istedim.
Gozun aydın tekrar Can'ım cok gecmis olsin göğus ucu evet berbat bir yara ama iyilesir o merakDoğum yapanlar Allahım sağlıkla ömürleri güzel olsun inşallah.
Herkes iyidir umarım...
İlk bebek tecrübesi adaptasyon derken ben telefonu elime bile alamıyorum.
Sütüm 3gün geldi.Ama göğüs ucum yok bebeğim emsede.slikon uç ,pompa falan derken 3 günde yara oldu göğüslerim berbat.Doktor mama takviyesi verdi kan şekeri düşmemesi gerekiyormuş.Önce emdiriyorum sonra mama veriyorum.Şimdilik emdirme düzene oturana kadar böyle devam gibi.Bende öğreniyorum onunla birlikte.
Sezaryen gerçekten cok zormuş kızlar ya ameliyat sonrası cok ağrı.
Duşmuş neyseki CNm yaa sukur uzme16.2 çıktı maalesef günlerdir gozume uyku girmiyo 17 olursa fototerapi gorecekti dün 13 e dustu şükür.doktor dususe geçtiyse artık çıkmaz dedi ama odüm kopuyo annelik ne zor,dua edin evladima
Kızlar hepinize teşekkür ederim.Darısı doğum bekleyenlerin başına:)
Doğum hikayem: Persembe gecesi nişanım gelmişti cuma kontrole gittik ama sanci olmadığı için pazartesi tekrar gidecektik.Persembe gecesi hissettigim sancilar cuma kaybolmuştu ama nişan gelmeye devam ediyordu. Cuma gecesi sancılarım başladı ki burda da paylaşmıştım sizinle. Sancılar 10 dk 7 dk 9 dk da bir geliyordu sabah 11 gibi hastaneye gittik 3.5 cm açıklıkla yatışım yapıldı. Sancı odasına alındım. Gelen sancıları hala rahat karşılayabiliyordum. 1 saat sonra sancılarım artmaya başladı doktorun epidural teklifini reddettim ( keşke alsaydım diyeceğim sonra) Saatler ilerledikçe sancımın şiddeti artmaya başladı ve açılmam beklediğimden daha yavaş oluyordu. 7 cm lik açıklığa ulaşıldığında dermanim kalmamıştı ve bir turlu açılma tamamlanmıyordu. Benim doğum agrım hep belden geldi kızlar yaşadığım acının tarifi yok sanci odasının duvarlarını yumrukladım bağırmaktan sesim kısıldı. Bir gece öncesinden uykusuz olduğum için ayakta duramıyordum yatakta da sancıyı karşılamak o kadar zor oluyordu ki. Allah'tan eşim yanımdaydı çok destek oldu ebe iki masaj tekniği gösterdi çok az da olsa rahatladım ve hep eşime sarıldım. Annem ve kv duramadılar yanımda çok ağlamışlar ben bağırdıkçaVee doğum anı,o acı bitsin diye her şeyi yaparsınız inanın ikinamam diyordum ama tüm gücümle yaptım ve bebeğim göğsümde kordonu da babası kesti :) Dikişlerim var kızlar zor bir gece geçirdim ama düzelecek biliyorum ve sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?