2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar aşağıya doğru bir baskı ağrı hissediyorum. Bide popoma tuvaletim var heralde diye girdim ishal gibiyim. Yapınca biraz rahatladım sonra yine baskı ve ağrı girdi. Korkmaya başladım doğum sancısı değildir heralde bu dimi?

Niye korkuin cnm haftan iyi degilmi iyi bence

Çok şükür çok :) Çok sevindim senin için de. Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın
Bana da 2 hafta kullan sesi ama karnım çok sertleştiği için zorlanıyorum

Kiz aslinda 14 gunden fazla. Benim burdaki takvim son adet tarihine gore ayarli. Ulturasona gore 1 nisan goruluyor dogum. Hayitlisi. Senin ne kadar var.
Kaygı banada çöktü valla ne zaman , nasıl doğurucaz. Düşünceler basıyor...
25 mart benimde son gün :)
Yani benimde son 14 bakalım hayırlısı inşallah...

Bunlari biliyorum lakin kizim 2 kilo dogdu cok minik alamiyor hepsini

Bu bilgi benmde işime yarayacak benimde göğüs ucum hiç yok basık ondan 2 günde fena hale geldi.

16.2 çıktı maalesef günlerdir gozume uyku girmiyo 17 olursa fototerapi gorecekti dün 13 e dustu şükür.doktor dususe geçtiyse artık çıkmaz dedi ama odüm kopuyo annelik ne zor,dua edin evladima
Ohh canım düşmüş bak doktorunuzda endişe etmeyin demiş ne mutlu size çok şükür rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize çocuklarımıza

Selam kizlar bende 8 mart kadinlar gununde kavustum bebegime cok sukur 2 kilo minik bir kizim oldu insallah kilo aldirabilirim... tek sorunum gogus ucu yaralarim

Canm gule gule buyut bebegini saglikla insaallah.. bisey sorcam bebeginin minik olmasi disinda bir problem yasadiniz mi dogunca? Yani solunum sıkıntısı vs gibi.. benim bebegim de nasipse sali gunu dogacak. Son 3 haftadir 2.750den anca 2900e yukseldi kilo almiyor artik acaba dogunca problem yasamiyiz diye korkuyorum kilosundan dolayi. Gerci gelisimi onemli olan diyorlar ama yinede kilo düşük olunca insan tedirgin oluyor. Sana da bi sormak istedim.

2900 çokta minik değil aslında canım :)
Benimkilerin ikiside 3000 -2900 doğdu belkide ondan alışkınım ben. İkinci oğlumda iki hafta kadar geriden geldi doğuma kadar , ama maşallah 2900 olması dışında küvöz falan gerekli olmadı sarılık bile olmamıştık çok.şükür...
Hiç kafana takma bence , önemli olan sağlıklı olsunlar.

Gozun aydın tekrar Can'ım cok gecmis olsin göğus ucu evet berbat bir yara ama iyilesir o merak
Etme hep boyle olmaz garmastan var cabuk iyi eder ama
Yıkamak lazım
Emzirmeden o Krem ilaçlı cunku

16.2 çıktı maalesef günlerdir gozume uyku girmiyo 17 olursa fototerapi gorecekti dün 13 e dustu şükür.doktor dususe geçtiyse artık çıkmaz dedi ama odüm kopuyo annelik ne zor,dua edin evladima
Duşmuş neyseki CNm yaa sukur uzme
Kendini çıkmaz daha :) Evet annelik Cidde'n cok zor hele
İlk annelik allahım ağladığım seyler aklıma geliyorda ilk bebekte simdi bunda muhtemelen daha relax olucam ki
Suan öyleyim oglumda doguma bu kadar az varken deli gibi kaygılıydim simdi gecen haftaki kontrolüme 4 gub sonra gittim :) ve bir daha 9 gune kadar doğurmazsam gidicem 40 i doldurunca ins o zamana gelir sancılarım tabii

Oyyy baya agri Esiğim düşüktü demek ki Can'ım yaa keske epidral alsaydın baya baya rahat ederdin neyseki sagsalim aldın kucagina yavrunu emin ol bir sure sonra hic hatırlamayacaksın bile o acıları saglicakla büyüt yavrunu insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…