- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.081
Başarırsın tabii canım. Zor şeyler yaşamışın , babanın ölümü falan seni kötü etkilemiş ama bak Rabbm bir melek nasip etmiş. Bundan sonrasında herşey güzel olacak inşallahcnm ben 4 bucuk yani 5 olcak ins evleneli yasim 28 esim 37 almanyada dogdum byuudu ama hollandaya gelin geldim yanlizim burda babak vefat etti ben 6aylik evliyken orda panik atak hastasi oldum vajinusmustum korktum sonra atlattiginda bumuydu dedim agladim aslinda migren ve safra kesesi tasi dusurdum agri gelince gidince nebielyim ben bilmiom hastane irtami sevmiom bayilcam saniom agridan yasa tansionum.dusuo cok heycan olursam birsey okur diye korku yani karisik ve etrafta gelinimya burda olmuormu cocuk diye cok baski yedim ama.sukur sorun yok Rabbim bu zaman verdi iyiki verdi nimet insaallahta sag salim alirim basaririm su dogumu
Bol bol emzir canım. Düşmeye başladıysa korkma. Kakasında sümüksü sümüksü attığını görüraün sarılığı.16.2 çıktı maalesef günlerdir gozume uyku girmiyo 17 olursa fototerapi gorecekti dün 13 e dustu şükür.doktor dususe geçtiyse artık çıkmaz dedi ama odüm kopuyo annelik ne zor,dua edin evladima
Ay canm maşalah kurtardın hayrlısyla.Ama sanrm senin hikayenide okuduktan snra doktorumun önerisi olan epidurali dinlemem gerektiğine olan inancm artıyoKızlar hepinize teşekkür ederim.Darısı doğum bekleyenlerin başına:)
Doğum hikayem: Persembe gecesi nişanım gelmişti cuma kontrole gittik ama sanci olmadığı için pazartesi tekrar gidecektik.Persembe gecesi hissettigim sancilar cuma kaybolmuştu ama nişan gelmeye devam ediyordu. Cuma gecesi sancılarım başladı ki burda da paylaşmıştım sizinle. Sancılar 10 dk 7 dk 9 dk da bir geliyordu sabah 11 gibi hastaneye gittik 3.5 cm açıklıkla yatışım yapıldı. Sancı odasına alındım. Gelen sancıları hala rahat karşılayabiliyordum. 1 saat sonra sancılarım artmaya başladı doktorun epidural teklifini reddettim ( keşke alsaydım diyeceğim sonra) Saatler ilerledikçe sancımın şiddeti artmaya başladı ve açılmam beklediğimden daha yavaş oluyordu. 7 cm lik açıklığa ulaşıldığında dermanim kalmamıştı ve bir turlu açılma tamamlanmıyordu. Benim doğum agrım hep belden geldi kızlar yaşadığım acının tarifi yok sanci odasının duvarlarını yumrukladım bağırmaktan sesim kısıldı. Bir gece öncesinden uykusuz olduğum için ayakta duramıyordum yatakta da sancıyı karşılamak o kadar zor oluyordu ki. Allah'tan eşim yanımdaydı çok destek oldu ebe iki masaj tekniği gösterdi çok az da olsa rahatladım ve hep eşime sarıldım. Annem ve kv duramadılar yanımda çok ağlamışlar ben bağırdıkçaVee doğum anı,o acı bitsin diye her şeyi yaparsınız inanın ikinamam diyordum ama tüm gücümle yaptım ve bebeğim göğsümde kordonu da babası kesti :) Dikişlerim var kızlar zor bir gece geçirdim ama düzelecek biliyorum ve sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum.
Aman iyi yapmşsn orda bekleyip kötü olmaktnsa hemen doğurmuyosn ya hastane yakın dimi.bide nst de ağrı çıkması ne demek oluyo kiNst den geldik agri.cikmis ben gene anlamadim tabi yatis onerdi nobetci doktor istemedim geldim eve oylede beklicem boylede zaten kizin biri agliyordu en azindan evde moralim bozulmaz orda dursam daha kotu moralim bozulir diye doktorum sali gelcek onu beklicem
Alir cbm alir merak etme kac haftalik olduSelam kizlar bende 8 mart kadinlar gununde kavustum bebegime cok sukur 2 kilo minik bir kizim oldu insallah kilo aldirabilirim... tek sorunum gogus ucu yaralarim
Evet cnm hepimiz ama basaracazz ins o kokuyu alinca kesin hersey unutulu yoksa kimse 2 3 4 yapmazdi diorumBaşarırsın tabii canım. Zor şeyler yaşamışın , babanın ölümü falan seni kötü etkilemiş ama bak Rabbm bir melek nasip etmiş. Bundan sonrasında herşey güzel olacak inşallah
Sağol canım sutum var ama ememiyo mama veriyorum ilk günden beri sutte vermeye çalışıyorum,insallah yükselmz yine bizde hiç fark etmedim,doktora goturmesrk ilerleyecekmis öyle Allah korumuşBol bol emzir canım. Düşmeye başladıysa korkma. Kakasında sümüksü sümüksü attığını görüraün sarılığı.
Sütün yeterli değilse en azından sarılık dönemini atlatana kadar mama takviyesi yapabilirsin... Geçmiş olsun
Yani biz hissetmesekte rahimde sanxı görünüyor.Ay canm maşalah kurtardın hayrlısyla.Ama sanrm senin hikayenide okuduktan snra doktorumun önerisi olan epidurali dinlemem gerektiğine olan inancm artıyo
Aman iyi yapmşsn orda bekleyip kötü olmaktnsa hemen doğurmuyosn ya hastane yakın dimi.bide nst de ağrı çıkması ne demek oluyo ki
Sanci heralde bende anlamiyorum yakin yakin 5-10 dk aramiz var hastane ev arasiAy canm maşalah kurtardın hayrlısyla.Ama sanrm senin hikayenide okuduktan snra doktorumun önerisi olan epidurali dinlemem gerektiğine olan inancm artıyo
Aman iyi yapmşsn orda bekleyip kötü olmaktnsa hemen doğurmuyosn ya hastane yakın dimi.bide nst de ağrı çıkması ne demek oluyo ki
Hmmm anladm canm tşkler acemilik işte :))Yani biz hissetmesekte rahimde sanxı görünüyor.
E ne güzel sancı çıkması hadi devamı gelir inşallahSanci heralde bende anlamiyorum yakin yakin 5-10 dk aramiz var hastane ev arasi
O Kadar bekledi cimcime iki gun daha beklesin doktorumuz gelene kadarHmmm anladm canm tşkler acemilik işte :))
E ne güzel sancı çıkması hadi devamı gelir inşallah
Merhaba canım dün cocuk dr.una gittik annelerin%90 i yanlış emziriyor bu yüzden meme başı yara oluyor dediSelam kizlar bende 8 mart kadinlar gununde kavustum bebegime cok sukur 2 kilo minik bir kizim oldu insallah kilo aldirabilirim... tek sorunum gogus ucu yaralarim
Canım 15 dedi çok şükür düşüşe gecti şimdi ve bol bol emzırıyorum çiş kaka ile atıyormus bebek..Rabbim korusun evlatlarımızıSarilik kaç çıktı sizde cnm atmk için nelere dikkat edilmeli
Bana da 40'ın çıkana kadar kullan dedi doktorun. Artık işkence gibi gelmeye başladı kollarım mosmorKan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar Doğumdan sonranda kullanacak mısınız
Doktorum 2 hafta kullan dedi
Amin kuzum amin,bizim de 16.2 çıktı dususe geçti 13 oldu dün.rengi duzeluyo şükür ama surekli başında beslemeye çalışıyorum.rabbim korusun bebisler Allaha emanet.Canım 15 dedi çok şükür düşüşe gecti şimdi ve bol bol emzırıyorum çiş kaka ile atıyormus bebek..Rabbim korusun evlatlarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?