2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar hepinize teşekkür ederim.Darısı doğum bekleyenlerin başına:)
Doğum hikayem: Persembe gecesi nişanım gelmişti cuma kontrole gittik ama sanci olmadığı için pazartesi tekrar gidecektik.Persembe gecesi hissettigim sancilar cuma kaybolmuştu ama nişan gelmeye devam ediyordu. Cuma gecesi sancılarım başladı ki burda da paylaşmıştım sizinle. Sancılar 10 dk 7 dk 9 dk da bir geliyordu sabah 11 gibi hastaneye gittik 3.5 cm açıklıkla yatışım yapıldı. Sancı odasına alındım. Gelen sancıları hala rahat karşılayabiliyordum. 1 saat sonra sancılarım artmaya başladı doktorun epidural teklifini reddettim ( keşke alsaydım diyeceğim sonra) Saatler ilerledikçe sancımın şiddeti artmaya başladı ve açılmam beklediğimden daha yavaş oluyordu. 7 cm lik açıklığa ulaşıldığında dermanim kalmamıştı ve bir turlu açılma tamamlanmıyordu. Benim doğum agrım hep belden geldi kızlar yaşadığım acının tarifi yok sanci odasının duvarlarını yumrukladım bağırmaktan sesim kısıldı. Bir gece öncesinden uykusuz olduğum için ayakta duramıyordum yatakta da sancıyı karşılamak o kadar zor oluyordu ki. Allah'tan eşim yanımdaydı çok destek oldu ebe iki masaj tekniği gösterdi çok az da olsa rahatladım ve hep eşime sarıldım. Annem ve kv duramadılar yanımda çok ağlamışlar ben bağırdıkça Vee doğum anı,o acı bitsin diye her şeyi yaparsınız inanın ikinamam diyordum ama tüm gücümle yaptım ve bebeğim göğsümde kordonu da babası kesti :) Dikişlerim var kızlar zor bir gece geçirdim ama düzelecek biliyorum ve sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum.

Başarırsın tabii canım. Zor şeyler yaşamışın , babanın ölümü falan seni kötü etkilemiş ama bak Rabbm bir melek nasip etmiş. Bundan sonrasında herşey güzel olacak inşallah

16.2 çıktı maalesef günlerdir gozume uyku girmiyo 17 olursa fototerapi gorecekti dün 13 e dustu şükür.doktor dususe geçtiyse artık çıkmaz dedi ama odüm kopuyo annelik ne zor,dua edin evladima
Bol bol emzir canım. Düşmeye başladıysa korkma. Kakasında sümüksü sümüksü attığını görüraün sarılığı.
Sütün yeterli değilse en azından sarılık dönemini atlatana kadar mama takviyesi yapabilirsin... Geçmiş olsun

Nst den geldik agri.cikmis ben gene anlamadim tabi yatis onerdi nobetci doktor istemedim geldim eve oylede beklicem boylede zaten kizin biri agliyordu en azindan evde moralim bozulmaz orda dursam daha kotu moralim bozulir diye doktorum sali gelcek onu beklicem

Ay canm maşalah kurtardın hayrlısyla.Ama sanrm senin hikayenide okuduktan snra doktorumun önerisi olan epidurali dinlemem gerektiğine olan inancm artıyo

Aman iyi yapmşsn orda bekleyip kötü olmaktnsa hemen doğurmuyosn ya hastane yakın dimi.bide nst de ağrı çıkması ne demek oluyo ki

Başarırsın tabii canım. Zor şeyler yaşamışın , babanın ölümü falan seni kötü etkilemiş ama bak Rabbm bir melek nasip etmiş. Bundan sonrasında herşey güzel olacak inşallah
Evet cnm hepimiz ama basaracazz ins o kokuyu alinca kesin hersey unutulu yoksa kimse 2 3 4 yapmazdi diorum

Sağol canım sutum var ama ememiyo mama veriyorum ilk günden beri sutte vermeye çalışıyorum,insallah yükselmz yine bizde hiç fark etmedim,doktora goturmesrk ilerleyecekmis öyle Allah korumuş

Yani biz hissetmesekte rahimde sanxı görünüyor.

Sanci heralde bende anlamiyorum yakin yakin 5-10 dk aramiz var hastane ev arasi

Selam kizlar bende 8 mart kadinlar gununde kavustum bebegime cok sukur 2 kilo minik bir kizim oldu insallah kilo aldirabilirim... tek sorunum gogus ucu yaralarim
Merhaba canım dün cocuk dr.una gittik annelerin%90 i yanlış emziriyor bu yüzden meme başı yara oluyor dedi
Makas şeklinde yada Ç Şeklinde tutmak yanlış dedi.meme ucunun emzirmeyle alakası yokdedi. Cocuga memenun kahverengi kismi tanamen kavratilacak dedi sadece ucu tutarsa yara olur dedi.dik oturulacak, pamuklu sutyen takılacak, meme ucuna sadeceanne sutu surulecek dedi .
sağ meme emdiriyorken sol elin 4 parmagi alttan memeyi kaldıracak baş parmak bebeğin çenesini bastırıp ağzı kocaman açılıp kahverengi alan kavratilacak.ucunu tutunca bnm çok canım yanıyordu. Bu şekilde rahat ettim

Dr.un kitabından emzirme ile ilgili kısmın resmini cekti m.

Eklentiler

• 20180311_152842.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 60
Canım 15 dedi çok şükür düşüşe gecti şimdi ve bol bol emzırıyorum çiş kaka ile atıyormus bebek..Rabbim korusun evlatlarımızı
Amin kuzum amin,bizim de 16.2 çıktı dususe geçti 13 oldu dün.rengi duzeluyo şükür ama surekli başında beslemeye çalışıyorum.rabbim korusun bebisler Allaha emanet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…