2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ohooo ben diğerinde o nişandan sonra en az 10 gün bekledim :):)
kişiden kişiye değişiyor sanırım o nişan işi.
En az 10 gün müüğğğ hani hemen geliyodu nişandan snra ya .Valla ben bıraktm artk ya gelecekler besbelli yani er yada geç Allahn iznyle.en fazla 40a 41 e kdr bekleriz valla sürekli oturup geldi mi gelmedi midiye düşünmektnse takmadan bekle 40 ı daha rahat vallahi.Yoksa acayip stresleyorm ben.Kasılmalarıda takmıycam artk.Doğum sancısı gelince anlarız elbet.

Bu kadar takmiyodum kafaya iki gün önce çanta bavulla hastaneye gidip kesin dogurcam umidiyle gittigim için büyük bi hayal kirikligi oldu bende yıkıldı m resmen o sancılar nasıl durur nasıl doğum baslamaz
Canım şimdi bizi daha iyi anlıyorsunuz değil mı ben son bir ay böyleydim her gün doğuma gıdıyordum.doğuma gittiğim gün bile sancılarım bir gelip bir gidiyordu sunıyle dogurdum..doğuma gitmeden bir gün önce tam 16 17 saat 5 dakkı da 4 dakika da gelen kasılmalarım oldu ha şimdi oldu derken uyuya kalmış ve sancılarda gitmıstı..hayırlısı olsun Hayırlı zamanda gelsın..

Doğum yapan anneler sütüm çok az bebeğe mama versem mi bilemedim çarşamba kontrolümüz var ama sarılık olacak diye korkuyorum .Bir de hangi mamayı önerirsiniz?

Doğum yapan anneler sütüm çok az bebeğe mama versem mi bilemedim çarşamba kontrolümüz var ama sarılık olacak diye korkuyorum .Bir de hangi mamayı önerirsiniz?
Aptamil comfortamil miydi neydi adı kuzum onunla başladık biz. Yenidoğanlar için , gaz yapmaması açısından onu önermişti bizim doktorumuz. Şükür gaz problemi yaşamadık.
Hipp dende memnun anneler genelde

Benimki acimiyo alıştım artık iki gün de bi elletecek bi problemim oluyo şimdiden 5 6 kez baktılar alttan

Biliyorum canım insan ister istemez bekliyorum valla . Aynen sancim oluyo bi bakiyorum uyumuşum çok tuhaf ya inş hYirla zamanda gelsinler dediğin gibi rahim bi meyve gibi olgunlasmadan atm7yor iyice hazır olup doğsunlar :)

Niye çikmiyo bu cocuk kilosu 4 u bulcak nerdeyse cikmiyo bana afakanlar basiyor artik ayaklarimin ustunde bile duramiyorum agridan bacaklarim elektrik carpmis gibi oluyor

Gittim canim az bi agrim cikti biri 60 biri 40 suyu herseyi iyi kanala girmeye baslamis ama baska bisey yok yarin yine gitcez yakinda doktorun umugune yapiscam cikar artik diye
Ama bak hakkını yeme :) ilerleme var. Kanala girmeye başlamış , hayırlısı kaçış yok artık gelecek öyle yada böyle minik :):)

Ama bak hakkını yeme :) ilerleme var. Kanala girmeye başlamış , hayırlısı kaçış yok artık gelecek öyle yada böyle minik :):)
Insallah ama
Babasi kilikli kizim yarina kadar tepesi atarsa aninda terste doner inadi ayni babasi olacak gibi ee bende az degilim o yuzden kizdan cok tirsiyorum 2 kat inat olursa dogunca doktoru bile tokatlayabilir

Yok illada kanlı olmaz canım. Senin nişan geldi sanırım

Tıkaç gibi bişi oluyormuş illa kan gelmiyormuş

Seninki ne kadardi canım çokmu azmi ? İki gün önce bendende geldi normal akintidan farklı nisan oldugunu anliyosun sarı et parçası gibi bilye kadar bişeydi bendeki . Ama hala gelen giden yok

Bugün yarın gelecek galiba bizim kız ben sanki Çarşamba diyordum ama. Sarımsı akıntı tuvalete gidince yine geldi ama ilki kadar çok değil. papatya1994 et parçası gibi değil canım hakkaten sümükümsü gibi geldi normal akıntıdan farklı olduğu için anlayamadım ne olduğunu. Hafiften belime ağrılar geliyor gibi gibi. Ay korku gitti resmen heyecan bastı doğuracak mıyım ben şimdi

Beklerken korku oluor ana dogum ani gelince heycan oluor bence öle degilmi

Benimkide sumuksu canım et parçası gibiydi derken yani yoğun katiydi demek istedim bendende 2 kere geldi aynı saatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…