- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 33
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.201
En az 10 gün müüğğğOhooo ben diğerinde o nişandan sonra en az 10 gün bekledim :):)
kişiden kişiye değişiyor sanırım o nişan işi.
Canım şimdi bizi daha iyi anlıyorsunuz değil mı ben son bir ay böyleydim her gün doğuma gıdıyordum.doğuma gittiğim gün bile sancılarım bir gelip bir gidiyordu sunıyle dogurdum..doğuma gitmeden bir gün önce tam 16 17 saat 5 dakkı da 4 dakika da gelen kasılmalarım oldu ha şimdi oldu derken uyuya kalmış ve sancılarda gitmıstı..hayırlısı olsun Hayırlı zamanda gelsın..Bu kadar takmiyodum kafaya iki gün önce çanta bavulla hastaneye gidip kesin dogurcam umidiyle gittigim için büyük bi hayal kirikligi oldu bende yıkıldı m resmeno sancılar nasıl durur nasıl doğum baslamaz
Aptamil comfortamil miydi neydi adı kuzum onunla başladık biz. Yenidoğanlar için , gaz yapmaması açısından onu önermişti bizim doktorumuz. Şükür gaz problemi yaşamadık.Doğum yapan anneler sütüm çok az bebeğe mama versem mi bilemedim çarşamba kontrolümüz var ama sarılık olacak diye korkuyorum .Bir de hangi mamayı önerirsiniz?
Benimki acimiyo alıştım artık iki gün de bi elletecek bi problemim oluyoHahaha okurken bile guldurddun beni yaa hahha
Bend dun agladimmm ama erken daha diyee adet agrisi gibi sanci varrr kasulma var dakika tutmajom cunku bi gelio agriii uzun duruo giduooo nezaman gelioo bilmiomm uzun duruoo yurutmuo bileee hele o kasilma ama bu haftalar olurmus bilmiordum
Peki acikliyi bakiorlarya cookk uzun mu suruoo bakmalari yani sancin var bide parmak acitmasinnn yani insan sinir olmuormu
Biliyorum canım insan ister istemez bekliyorum valla . Aynen sancim oluyo bi bakiyorum uyumuşum çok tuhaf yaCanım şimdi bizi daha iyi anlıyorsunuz değil mı ben son bir ay böyleydim her gün doğuma gıdıyordum.doğuma gittiğim gün bile sancılarım bir gelip bir gidiyordu sunıyle dogurdum..doğuma gitmeden bir gün önce tam 16 17 saat 5 dakkı da 4 dakika da gelen kasılmalarım oldu ha şimdi oldu derken uyuya kalmış ve sancılarda gitmıstı..hayırlısı olsun Hayırlı zamanda gelsın..
Dogum yaptim canim. Sancilar 5 dakkaya indi. Geldik hastaneye doktorda zaten yarin alacaktik beklemeyelim ozaman dedi. Cok şükür kavuştuk kizimiza. Darisi bekleyenlerin basina insaallah.Canm ne yaptn ne durumdasn.
Ya agrimiordur biliorum yani zaten acilmis orasi 4cm parmak girse neolur ama.cok szrmuo deme bir kac saniye yaniBenimki acimiyo alıştım artık iki gün de bi elletecek bi problemim oluyoşimdiden 5 6 kez baktılar alttan
Evet 2 saniyede oldu bitti oluyo . Kendini kasmasan çok rahat geçerYa agrimiordur biliorum yani zaten acilmis orasi 4cm parmak girse neolur ama.cok szrmuo deme bir kac saniye yani
Gözün aydın canım .Sağlıkla büyüt inşallah .darısı biz kalanlara olsunDogum yaptim canim. Sancilar 5 dakkaya indi. Geldik hastaneye doktorda zaten yarin alacaktik beklemeyelim ozaman dedi. Cok şükür kavuştuk kizimiza. Darisi bekleyenlerin basina insaallah.
Bugünde gittin mi kuzum sen hastaneye ? Nst falan aldılarmı?Niye çikmiyo bu cocuk kilosu 4 u bulcak nerdeyse cikmiyo bana afakanlar basiyor artik ayaklarimin ustunde bile duramiyorum agridan bacaklarim elektrik carpmis gibi oluyor
Gittim canim az bi agrim cikti biri 60 biri 40 suyu herseyi iyi kanala girmeye baslamis ama baska bisey yok yarin yine gitcez yakinda doktorun umugune yapiscam cikar artik diyeBugünde gittin mi kuzum sen hastaneye ? Nst falan aldılarmı?
Ama bak hakkını yeme :) ilerleme var. Kanala girmeye başlamış , hayırlısı kaçış yok artık gelecek öyle yada böyle minik :):)Gittim canim az bi agrim cikti biri 60 biri 40 suyu herseyi iyi kanala girmeye baslamis ama baska bisey yok yarin yine gitcez yakinda doktorun umugune yapiscam cikar artik diye
Insallah amaAma bak hakkını yeme :) ilerleme var. Kanala girmeye başlamış , hayırlısı kaçış yok artık gelecek öyle yada böyle minik :):)
Babasi kilikli kizim yarina kadar tepesi atarsa aninda terste doner inadi ayni babasi olacak gibi ee bende az degilim o yuzden kizdan cok tirsiyorum 2 kat inat olursa dogunca doktoru bile tokatlayabilirAma bak hakkını yeme :) ilerleme var. Kanala girmeye başlamış , hayırlısı kaçış yok artık gelecek öyle yada böyle minik :):)
Allah razi olsun canm amin amin insaallah hayirlisiylaGözün aydın canım .Sağlıkla büyüt inşallah .darısı biz kalanlara olsun
Yok illada kanlı olmaz canım. Senin nişan geldi sanırım
Tıkaç gibi bişi oluyormuş illa kan gelmiyormuş
Seninki ne kadardi canım çokmu azmi ? İki gün önce bendende geldi normal akintidan farklı nisan oldugunu anliyosun sarı et parçası gibi bilye kadar bişeydi bendeki . Ama hala gelen giden yok
Bugün yarın gelecek galiba bizim kız ben sanki Çarşamba diyordum ama. Sarımsı akıntı tuvalete gidince yine geldi ama ilki kadar çok değil.Yok ya çok ağrım var bide popomda yanineyin nesiyse. Sabah nst girdim. Bi problem yok doğum belirtisinde gel denildi eve geri döndüm. Bitsin artık bu sancılar doğurayım artıkkk
Nişanmı acaba? Benmde geliyo bişiler ama yoğun gibi değil akıntı deyip geçiyorum. Nişanda biraz kanda geliyo diye biliyorum. Nasıldı seninkinin yoğunluğu. Nişansada panik yapma cnm sancını bekle.
Beklerken korku oluor ana dogum ani gelince heycan oluor bence öle degilmiBugün yarın gelecek galiba bizim kız ben sanki Çarşamba diyordum ama. Sarımsı akıntı tuvalete gidince yine geldi ama ilki kadar çok değil.papatya1994 et parçası gibi değil canım hakkaten sümükümsü gibi geldi normal akıntıdan farklı olduğu için anlayamadım ne olduğunu. Hafiften belime ağrılar geliyor gibi gibi. Ay korku gitti resmen heyecan bastı doğuracak mıyım ben şimdi
Benimkide sumuksu canım et parçası gibiydi derken yani yoğun katiydi demek istedimBugün yarın gelecek galiba bizim kız ben sanki Çarşamba diyordum ama. Sarımsı akıntı tuvalete gidince yine geldi ama ilki kadar çok değil.papatya1994 et parçası gibi değil canım hakkaten sümükümsü gibi geldi normal akıntıdan farklı olduğu için anlayamadım ne olduğunu. Hafiften belime ağrılar geliyor gibi gibi. Ay korku gitti resmen heyecan bastı doğuracak mıyım ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?