2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hayir cok sukur hic problem yok gayet iyi haftasi onemli dedi dr.umuz daha dogmadan 34 haftalikken bile alsam bsy olmazdi dedi ki 39 haftaya kadar bekledim babasinin dogum gununde dogsun diye :) korkma yani bsy olmaz insallah

Günaydın kızlar şükürler olsun erken dogumdan korktum korktum bugün itibarıyle 38 i gördük şükür artık geri sayım başladı son iki hafta şükür bu günden sonra her gün doğum olabilironun heyecani bile yetiyor

Cnm bende bi 37 38 görsen keske dun fena agdet agrisi kasilmalar oldu agladin ha dayanilmiyacak degil ondan degil aglamam erken diye az daha kizim dedim 2 haftadaha bugun sukur 36 olduk bir iki haftaa daha dedim
Bende seni göreneyince ahaaa dogurdu sandim
Albeni07 de yok dogdumu ne

Canım teşekkür ederim :) Evet epidurali kesinlikle almalıydım ama cahillik işte:) Doğumu bekleyen herkese dua ediyorum inşallah sizler daha kolay ve rahat bir doğum yaşarsınız.

Kızlar merhaba, böyle durum yaşayan oldu mu ? İki çizgininde c kısmında çıkması. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• 365D01AF-6550-4459-855D-4D6709988FA5.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 73
Yokkuzum bende doğurmadım :) buralardayım daha. Artık bekliyoruz bakalım hayırlısı bakalım. Son haftalar hiç geçmiyo yaa

Kızçeler günaydın. Ben kendmi bildim bileli çam sakızı ağda yapıyorum. Geçen hafta doktor çatı muayenesi yapaacak die son ağdamı yaptım ama malesef burnumdan geldi. Akşam muayenem var ve ben ağda yapamam. Aranızda hamilelikte tüy dökücü krem kullanan var mı? İnternette kullanılmaz yazıyor ama ben yine de sormak istiyorum. Aranızda kullanan oldu mu? En azından doğuma kadar kullanayım diyorum.

Ayy bilmiyorum canım ben diğer gebeliğimde kullandım ama mahvoldum. Kanadı resmen etim , yarıldı hassas bölgeler
Sadece üste yap bari en azından , aşağı kısımlar çok hassas ve tüy dökücüdeki kimyasal yakıyor. Doğuma yakın birde onun acısıyla uğraşmıştım...
Veya jiletle devam et.

Hangi marka kullanmıştın cnm hatrlıo musun, eczaneye bi sorayım diyorum jiletle de göremiyorum ki en alt kısımları

Merhabalar kızlar. Bende 10 martTa dogum yaptım. Bugun hastaneden cıkıcaz inşallah. Spinal olduk. Darısı tüm bekleyenlere
Canım hayırlı olsun. Sezeryanla mı oldu, ani mi geldi. Planlı mıydı. Ayyy cevap ver lğtfen. Benim tarih yaklaştıkça hetecan bastı

Tatlım hadi bakalım, ne zaman gelecek. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama erken gelmesini de istemiyorum

Selam kızlar, sayımız gittikçe azalıyor. Doğum yapanları tebrik ederim :) darısı başımıza olsun artık moduna geçtim bende y4zy4qmurum demişti sonlara yaklaşınca artık gelsin demeye başlarsın sen de bizim gibi diye :)) çatı ağrısı yürüyememe yalancı sancılar çok zorluyor artık beni. kemiklerimin ayrıldığını hissediyorum sanki. hafta sonu her işi eşim yaptı. Dün annem geldi ikimizde rahatladık biraz. Bebişleride sağ salim alsaydık kucağımıza

İshal olayı çok can sıkıcı canım ya benimde öyle gibiydi değişiyor yavaş yavaş. Karın ağrısı gibi aşağıda başlayan yalancı sancılardanmış. Doğum sancısı belinden başlayıp kuşak gibi saracak karnının her yerini demişti öyle bişi sende ki ?? Sıklaştı mı geçti mi ne durumdasın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…