2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
bende cnm surekli sesu ilik agda kullandim daha bu hamilelikte cati muayenesi olmadim bugun 35+2 her kontrolde ne olur ne olmaz agdali giderim son kontrolde agda yapamadim gilettenin kadin olan icin jiletiyle aldım fakat birinci hamileligimde dogumdan once bile ben yaptim bunda yapamiyorum bu hamileligim cok daha zor geciyor ilki sezeryandi insallah hic catiya cikarmaz geriliyorum cunku

Tuy dokucu kremler genitale uygulanmaz ve prospektuslerinde yazar, sakin uygulamayin, okumadan etmeden kizlar

Özellikle hamilelikte hiç kullanmayın kızlar tüy dökücü kremi çok kimyasal var gerçekten durduk durduk son anda sorun yaşamayan ahh agdaya gidebilenler sanslilar bu dönemde ben cesaret kuaföre gidemiyorum

Seninki ne kadardi canım çokmu azmi ? İki gün önce bendende geldi normal akintidan farklı nisan oldugunu anliyosun sarı et parçası gibi bilye kadar bişeydi bendeki . Ama hala gelen giden yok
Ohooo ben diğerinde o nişandan sonra en az 10 gün bekledim :):)
kişiden kişiye değişiyor sanırım o nişan işi.

Kızlar çok tuhaf bi durum yaşadım aslında iki gün önce doguruyodum size yalancı doğum hikayemi anlatayim başlayan doğum nasıl durur onun sokundayim o kadar emindimki 11 martta dogumum olacagina 10 mart gunu gündüz 3 te kasılma başladı böyle 5 dakika da bi dakik geliyo çok duzenli gelirken herzamanki gibi belimde bi ağrı yüzümde ateş basmasi nefes kesilmesi oluyo her zaman olduğu için çok onemsemedim geçer dedim akşam saat 10 a kadar 5 dakikada bi geldi tabi inanmiyorum doğum sancısı olacagina sonra uyumusum gece 12.30 gibi bi uyandim aynı kasılma geliyor ama bu sefer şiddeti çok farklı geliyo ve belimi sıkıp one doğru kasiklarima giriyo ve 1 dakika sürüyor 2 3 defa öyle oldu sonra lavaboya girdimki nisanim gelmiş tmm dedi sabah kızım kucagimda100 de 100 eminimki doğum sancisi çünkü diğer cocuklarimdada aynı sanciyi yaşadım . Neyse bu böyle sabah 5 e kadar sürdü 10 dakika 15 dakkada bi geliyo ve uyutmuyo acil gideyim acikliga baksinlar evde doğurur um yoksa dedimacile gittim 1 cm açıklık ben şok Kadın inanmadi Sancı cektigimeNst Yapalım Dedi Ve Taktiği Gibi Sancı firladi nstdedirek dedi kalk doğum başlamış git eve iyice sancı siklasirsa gel dedi .bende gittim dedim sabaha dogurrum. Eve geldim benimsancilR yalan oldu ara ara yokladi hatta dün gecede vardı ama doğum baslamadiSuan Hiç Bişeyi M Yok Gayet İyiyim Şimdi soruyorum Size Bu yasadigim neydi. İlk defa doğum baslayip dogurmayan bi ornegim

Ohooo ben diğerinde o nişandan sonra en az 10 gün bekledim :):)
kişiden kişiye değişiyor sanırım o nişan işi.
Evet 1 gundede 3 gündede 2 haftada da yapan var nisandan sonra .belli olmuyor yani. Benimki sanciyla gelince dpguruyom kesin dedim

Dunde sancilaninca bugün gideyim bi açıklık baksınlar dedim nst de bi kere 40 bi kere 60 oldu sancı açıklık 1 2 cm dedi

Bu kadar takmiyodum kafaya iki gün önce çanta bavulla hastaneye gidip kesin dogurcam umidiyle gittigim için büyük bi hayal kirikligi oldu bende yıkıldı m resmen o sancılar nasıl durur nasıl doğum baslamaz

40 hafta doldu mu senin? Takviminde gitmiş. Of bende de aynı hiçbir belirti yok gerginlik hat safhada. Ama orda kalacak halleri yok paşa paşa gelecekler eninde sonunda :))
40+2 olduk biraz once hastaneden geldik nst de ufakta olsa agrilar cikmaya baslamis kanalada girmeye baslamis kilosu 3 bucugun ustunde dedi yarinda gitcez bakalim ne olacak

Ay o yalancı sancılar insanı mahvediyor zaten tam diyorsun tamam hazırlanayım bakıyorsun yok bişi

Yok ya çok ağrım var bide popomda yanineyin nesiyse. Sabah nst girdim. Bi problem yok doğum belirtisinde gel denildi eve geri döndüm. Bitsin artık bu sancılar doğurayım artıkkk
Sarı sümüksü bi akıntı geldi şimdi bu neydi ??
Nişanmı acaba? Benmde geliyo bişiler ama yoğun gibi değil akıntı deyip geçiyorum. Nişanda biraz kanda geliyo diye biliyorum. Nasıldı seninkinin yoğunluğu. Nişansada panik yapma cnm sancını bekle.

Hahaha okurken bile guldurddun beni yaa hahha
Bend dun agladimmm ama erken daha diyee adet agrisi gibi sanci varrr kasulma var dakika tutmajom cunku bi gelio agriii uzun duruo giduooo nezaman gelioo bilmiomm uzun duruoo yurutmuo bileee hele o kasilma ama bu haftalar olurmus bilmiordum
Peki acikliyi bakiorlarya cookk uzun mu suruoo bakmalari yani sancin var bide parmak acitmasinnn yani insan sinir olmuormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…