2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Normal istemiyorum ben zaten benim durumum biraz sıkıntıli gunu gecti catim dar bebek iri hic sanci cikmiyor ameliyat daha az riskli benim durumumda
Hangi riskler olabilir mesela
Burda öle cati muaynesi yapmiorlar darmi dgilmi.bilmiom.belki usg den gördulermi bilmiom ama dogum.aninda sade acilmyaya bakirorlar yani burda hollandada öle arkadas etti mesela dogum irdan biliom.evde bile eden var

İnşallah canım Rabbim nasip ederse.bekliyoruz işte bakalım ne zaman gelecek cadı
Kac kiloymus senin cadi senin yasin kac ve ilkmi peki hazorliklarin bittimi
Ben merak ediom hani su acilmada agri cekioriz tm ama ikinmada bebek cikarken nasil bi agri mesela acilmada epedural alan ikinmada kapatirolarmisyaa yaa fena acirsaa nasil yapacakk

Bebegin gececegi kanal ordaki kemikler darmis bebek kafasini kanala sokamiyor kafa girmiyor kanala o yuzden dogum baslayamiyor icerdede fazla duramaz Allah korusun diskisini yapabilir kalp atislari oksijen cunku artik esi dedigimiz sey yaslaniyor ve yeterli besini oksijeni saglayamiyor her gecen gun dahada riske giriyor he risk her zaman var ama 41. Haftadayiz artik

Sizinde gözünüz aydın. Rabbim hepimizi hayırlısıyla kolayca kurtarsın inşallah.
Maşallah bebeğede gelişmi hep mi öndeydi?

Evet gelişimi hep önde gidiyordu hatta bir ara neredeyse 1 ay kadar ondeydi sonra 2-3 hafta kadar önde olarak ilerledi

Hımm haklısın canım , suyu azalrrım. Daha doğrusu gün içine yayamıyorum . İştahım kapandı benim , karnım açkende içemiyorum suyu.
Birtek akşamları içiyorum ondada hoop zaten hemen wc ye.
Perşembeye kontrol var bakalım ne diyecek. Tşk ettim

Anladm cnmseninki farklı bir durum demekki

Ha oyuzden samcin belki yok bebek girmedi diye ama.kafasi asadami peki ya bendede öke sey varsa darsaaa nasil anlasilcak ha sanci olmuo ozaman asaya inmio doktorda anlio deme cunku cati muaymesi yok hollandada burda dogum edenlerrr anlatiooo bende soruim yok yani evde bile dogum ediorlar hic baktirmadan

Sen azıcık gayret et su içmeye 2 güne geçer inşallah o iştah kapanıklığı ne güzelmiş öyle benim elim ayağım boşalıyor sanki canım bişiler istiyor sürekli :/ neyse rica ederim :)

Neren agrio sancimi bende rahat degilim agri yokta ama böle kocakari gibiyim sIkiliom falan filan
Ara ara sancı giriyor canım ya bel kasık karnım ağrıyor gibi vajinama kemiklerim batıyor hiç rahat bi pozisyon yok. Sen neden sıkılıyorsun klasik can sıkıntısı mı

Kizlar bugun ara ara belim agridi iki kasigimin arasindada sanki icim cikicakms gibi agriyo persembede sezaryene gun almistk ama dogum belirtisi olablrmi bunlar sizce :/

Ara ara sancı giriyor canım ya bel kasık karnım ağrıyor gibi vajinama kemiklerim batıyor hiç rahat bi pozisyon yok. Sen neden sıkılıyorsun klasik can sıkıntısı mı
Hem öle cnm evde yanlizim esimle is yapamiom baski oluor asaya idral edecem sankii kasinti sikinti agri suan rahim batma heycanda var dogum nasil yapacam su bu ama benden kucukler 19 yasindakiler yapio yapAroz yaa diom

Dualarımız seninle Can'ım iyi olunca yaz bize durumunuzu . Sagsalim
Al yavrunu insaallah yarin kucagina bir avazda kolaycacık bir dogum olsun
Doğrudur :)
Gün içinde 15-20 kez kısa süreli benimde var . Ne kadar çok kasılma o kadar yakın doğum :):)
Hurma yiyincede dikkat ettim daha fazlalaşıyo bende ama sancı değil sadece kasılmalar artıyor
Aynen CNm benimde 20 defa kesin oluyor artık kasılma resmen bazılarında nefesimi
Kesiyor sanki o an ıkınsam alttan cikacak kafasını asagiya itiyor hissediyorum ayakta kalınca daha fazla uzun suruyor kasılmalar ve hurma evet baya yemeye basladim bir kac
Gundur de ayaktayim hep bakalım günüm
Bitmeden kendi kendine gelse guzel guzel
Diyorum heyecanlı gunler bakalım once kimler doguracak kalanlardan

Hem öle cnm evde yanlizim esimle is yapamiom baski oluor asaya idral edecem sankii kasinti sikinti agri suan rahim batma heycanda var dogum nasil yapacam su bu ama benden kucukler 19 yasindakiler yapio yapAroz yaa diom
:)) onu bende diyorum canım ya kimler kimler doğuruyor neredeyse 30 oldum ben mi doğuramicam diyorum ama saçmalamaaa yaşla ne alakası var bunun diyorum geçiştiriyorum kendimi. 2 güne kadar bizde eşimleydik sonra annem geldi de rahatladım biraz

Kızlar benden kahverengimsi bi akıntı geldi yani böyle topak şeklnde nişanmıydı bilmiyorm ama şu betteki resmlerdekine benziyo.Ama çatı muayenesi olduğumdan kahverngi lekelerde geliyodu diye emin olamıyorm.

Yasla.alakasi yok ama onlar bile cesaretlii korkmadan ediorlar ya ondan diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…