2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ütü işin çok geçe kalmış cnm hem halsizlik yorgunluk zor valla allah yardımcın olsun. Ben ütü valiz hazırlama işlerini annemle 32. haftada halletmiştik. Şimdi rahatım doğumu bekliyorum bitek:)
Hazırlarsam erken gelir diye korktum canım daha hazırlamazdm da anne zoru oldu =)

Hahahah canım benim ya daha Zamanımız var no panik. 40.haftaya kadar yolu var

Canm idrarda yanma var demiştin nasıl oldun ?

Kızlar bişi merak ediyorum günü dolanı Sancısı ve suyu olmasa da suni sancıyla mı açıyorlar yoksa direk sezeryan mi

Kızlar bişi merak ediyorum günü dolanı Sancısı ve suyu olmasa da suni sancıyla mı açıyorlar yoksa direk sezeryan mi

Merhaba. Tesadüfen gördüm. 2017 Mart annesiyim. 41+0’da normal doğumla doğdu kızım. Propes fitil ile açtık. Bu biraz sizin ve doktorunuzun tercihi olacak. Normal istiyorsanız ona yönlendirsin doktorunuz sizi.

Merhaba. Tesadüfen gördüm. 2017 Mart annesiyim. 41+0’da normal doğumla doğdu kızım. Propes fitil ile açtık. Bu biraz sizin ve doktorunuzun tercihi olacak. Normal istiyorsanız ona yönlendirsin doktorunuz sizi.
bebeğin yerleşmişmiydi kanala

İlk bebwgimde 41 bitmişti suyum bitmisti sancim hiç yoktu suni sanciyla dogurdum canım .tabi özel hastanelerde ne yaparlar bilmem onlar direk sezeryani bahane ediyor. Ben devlette yaptim

Ben bu sanci isini bilmiom.suan belden karnima dogru adet agrisi varrr dahada gecmedi gecmedi bebekte asada hareketlii ve usutme tarsi agri afedersin gaz cikartcam gibi agri daha gecmedi hafiflediii suannn gectii ama belim sicak sicak agriooo gectii yine geldiaam wc agrisi gibi bumu sanci yani endiselenmelimiyim aii bu isi beceremiyecem kesin evde diguracam degildir diye diy hahahha

Benim 2 cm acilmaam var suanda zaten ama cocugum kendi gelecek gibi durmuyor, haftaya 40 doluyor, normal istedigim icin sonuna kadar normalin butun imkanlarini zorlicam

İlk bebwgimde 41 bitmişti suyum bitmisti sancim hiç yoktu suni sanciyla dogurdum canım .tabi özel hastanelerde ne yaparlar bilmem onlar direk sezeryani bahane ediyor. Ben devlette yaptim
Benim 2 cm acilmaam var suanda zaten ama cocugum kendi gelecek gibi durmuyor, haftaya 40 doluyor, normal istedigim icin sonuna kadar normalin butun imkanlarini zorlicam
peki kızlar 40 haftayı geçen bebekler biraz Tombik olmuyor mu o da normal Doğumu sıkıntıya sokmaz mı ?

peki kızlar 40 haftayı geçen bebekler biraz Tombik olmuyor mu o da normal Doğumu sıkıntıya sokmaz mı ?
Aslında bu durum bebeğin gelişimiyle de ilgili canım . İyi bir ultrason ölçümü olırsa anlıyor doktorlar ortalama kiloyu , ona göre yönlendiriyorlar. Günde 15 gr kadar gr alıyorlarmış 39 lu haftalardan sonra zaten bebekler.
Mesela benim ikinci doğumum 40. Haftada suyumu patlatarak ve suni sancıyla oldu ondada ultasondaki kilo ile sadece 100 gr oynamıştı doğumdaki kilo.

Kızlar iyi akşamlar bebişim bugün pek hareket etmedi gibi sizinkiler de öyle oluyormu?? korkuyorum hemen ben bişey olacak diye

3700 sonrası biraz sıkıntı olabiliyormuş gerçi 4 kg kadar normal doğum yapan var benim şuanda 3500 de doktor istersen alabilirim hemen dedi sezeryanla ama ben tam 40 haftaya kadar beklemek istiyorum bakalım nasibimizde normal mi sezeryan mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…