2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Yorulunca kasılma her türlü oluyo ya önemli olan yorulmadan gelmesi deilmi kaslmalarn
Valla hep ediyorm namazlarda dua canm herkese de hayrlısı.Mart anneleri dedik ama biz aslnda nisan annelernde olmalıymşz o zamn vakit bu kdr skmazdı oranında ilk doğuranları biz olurduk

Kızlar doktor dün söyledi şimdi bebeler 40-41 hatta 42 kadar bekliyormuş.e tabi yerleri rahat anneleri merak içinde ama takmıyorlar bizi

Her gece doğum Sancısı çekiyorum baya baya 10 dk Düşüyor sonra bi bakıyorum yalancı,sabah kalkıyorum sanki hamile Değilim çatı ağrısı önceki haftalarda çok vardı şuan bi tek gece döndüğümde çok oluyor birde ben eskisi gibi acıkmıyorum bile..

Valla ben artk hiç bi ağrı sızıyı takmıyorm aha geliyomu acaba dioz yok.En iyisi bırakmak vakti zamanı var gelecek belli ki Allahn iznyle bazen diyorm en fazla ne kdan bekleyebilirsin çocuuuumm

Canım senden önce ben varım sanırım anan benden önce biri var mı ben de onu merak ediyorum :)) bende de ara ara kasılma oluyor ama geri geçiyor

Valla ben artk hiç bi ağrı sızıyı takmıyorm aha geliyomu acaba dioz yok.En iyisi bırakmak vakti zamanı var gelecek belli ki Allahn iznyle bazen diyorm en fazla ne kdan bekleyebilirsin çocuuuumm
Aynen bende takmıyorum artık aman diyorum uyuyayım eğer gerçekse zaten uyanırım :) ne kadar inat edebilir ki mecbur gelecek

Bence 4 jtaime020626 ondan sonrada benle A Albeni7 sonrada kivircikmom vardı .varmı başka ? Ha ondan sonrada hapyanne:)
Aramızda hangimizin ikinci ya da üçüncü bebeği belki sıralarımız şaşabilir :)) bnm ilk olduğu için beklicez bir hafta daha 41e kadar bekleriz dedi yani bir hafta daha ama inşallah bekletmez sıkıntı veriyor artık hele arayan soran hala doğurmadın mı sorusu daraltıyor

Seninde mi 40 doldu canım?
Benim üçüncü , jtaimein üçüncü , papatyanın üçüncü :) happyannenin dördüncü bebe :)
benim sadece ilk oğlum 37+5 te geldi diğeri tam kırkıncı haftada.

kafa yerleşmişmi

Dünden belli bacaklarim çok ağrıyor ya niye olabilirkivarmı benim gibi bacağı ağrıyan?

Seninde mi 40 doldu canım?
Benim üçüncü , jtaimein üçüncü , papatyanın üçüncü :) happyannenin dördüncü bebe :)
benim sadece ilk oğlum 37+5 te geldi diğeri tam kırkıncı haftada.
İkinci üçüncü ilke göre erken gelir derler ama sende tersi olmuş bunu tezi de çürütmüş olduk o zaman şimdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…