2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
canım lütfen biraz sakin olmaya çalış. kendini çok fazla dinliyorsun buda iyice panik olmana sebep olutor. bu kadar stres bebege de zarar yani. azicik dirençli olmaya calış

canım lütfen biraz sakin olmaya çalış. kendini çok fazla dinliyorsun buda iyice panik olmana sebep olutor. bu kadar stres bebege de zarar yani. azicik dirençli olmaya calış
Ya erken diye daha sey ediomm nasil.hareket edilcek nasil olcakk diyee
RABBIM buxuk ya

Dogum yapan arkadaslar tebrik ediyorum Suan gurupta doguma
En yakın ben mi
Varım Yav bana mı oyle geldi bugun baya is yaptım aksam ustu hic olmayan bir sancı girdi baya uzundu ama sonra devamı
Gekmedi fkt sanki kasılmalarım daha sık olmaya basladi Ayy insaallah kendi sancılarım
Gelir tam günümde saatimde birbirimize dualar edelim
Kızlar namazlardan sonra filan sagsalim kavusalim bizlerde Melek'lerimize

Senin şafakta bayağı yaklaşmış zaten son 6 görünüyo takvimde :):) hayırlısı bakalım. Bu ayın sonuna hepimiz gazlı tuzlu çocukları konuşucaz gibi
Yaklaştı valla Can'ım
Yaa Suan ben ve bir kisi daha em yakın ikimiz görünüyoruz bakalım salıya kadar vaktim kaldı insaallah gelir kuzucuk o gune kadar dolabımızın son isleri de bitti yarin ev tekrar bir elden dip
Köse gececek artık gelsin Yav bende kaynar duslara başlayayım
Diyorum

peki kızlar 40 haftayı geçen bebekler biraz Tombik olmuyor mu o da normal Doğumu sıkıntıya sokmaz mı ?
Sanmıyorum ya sanırım o başkalarının çıkardığı bazı kuruntular.. Benim eşim 5kg doğmuş epiduralsiz bilmem nesiz ve normal doğum Ben 4kg doğmuşum, annemde 3 dikiş var, yani önceden nasıl oluyordu bu işler ?! Önceden ne yapıyordu yani analar, annem şey der bana şimdilerin şeyi altın galiba Şimdilerde insanlarda biraz tereddüt sezen doktorlar hemen alalım çocuğu, doğurtalım seni mevzusuna giriyorlar.. Amerikada çocuğunu ters bile doğuran var diyorum yani, bebeğin kilolu veya zayıf diye doğurtcaz seni kısmı bahane bence.. Normal doğuma desteklemiyorlar hiç hamileleri yaa Bence hepimiz normal doğurabiliriz, kilosu, boyu vs.. ne olursa olsun, bizim kendimizi bu doğuma hazırlamamızla alakalı bence bu doğum işleri.. Ameliyat ve epidural beni daha çok korkutuyor mesela..

Kizlar hepinize tesekkur ederim darisi basiniza rabbim sag saglim saglicakla kavustursun insallah vakti zamaninda...
Biz kontrole diye geldik artik bi karar verelim diye 1 cm aciklikla beklesek mi dedi 40+4 hic sanci yok agri yok . Bide normal dogumdada az ameliyata gitcek gibisin dedi ben beklemek istemiyorum dedim esimde cikarin hocam artik dedi ben gun verir saniyordum bugun ameliyat gunuymus direk yatis verdi 1 bucukta aldi ameliyata 13.48 de kizimin sesini duydum cok sukur yikti ameliyathaneyi aglarken butun ebeler hemsireler toplanmis kizimi izlemislèr odada geldigimde doluydu babasinin sesini duyunca susmus simdide uyuyor minik prensesim ama ben bittim kesi yerimde agrim var yuruyemiom ama kizim saglikli iyi cok sukur gerisi olur gider Allahin izniyle

Kişiden kişiye bebekten bebege değişiyor kilo. . Bana durdukca kilo aliyomus gibi geliyo. Anne baba iriyse küçük bir bebek beklememek lazim. Minyon olan kadından da 4-4.5 kilo bebek olmaz.. Hayirlisiyla doğurabilmeyi nasip etsin Rabbim hepimize..

Ben bebeğimin kilosunu bilmiyorum ama ağır bir bebek olduğunu biliyorum çünkü artık onu taşıyamıyorum, çok aşağıda ve benim görüntüm aynı ama basketbol topu gibi bir karnım var, penguene döndüm iyice Ben 62 ile hamile kaldım geçen hafta tartıldım işte 77kg olmuşum! Hiç beklemiyordum yani son zamanlar bebeğin kilo alacağını ama alıyormuş, aslında her doğum her bebek farklı hikaye, hiç biri birini tutmuyor..Bu doğum işinin büyük kısmı psikolojik bence ya, kiloyla, bebekle onla bunla çok da ilgisi yok bence.. Çünkü ben hem Türkiyedeki olayları hemde amerikadaki olayları kıyaslıyorum, burdaki insanlar çok rahat ya, tasasız yani takmıyorlar kafaya, kadın 136 kg ama normal doğuruyor, biz çok takıyoruz kafaya, hep stres içindeyiz, ondan bence

Evet evhamliyiz.. burdakilerde fazla tevekkullu..sen amerikadamisin ben kanadadayim. Hamileliğinin 6.haftasinda kankana oldu. Yüzde 50duser. Vücut kendi karar verecek dedi. İlaç serum hiç bir şey yapmadılar.. simdide Doktora Ne sorsan normal diyo. Sormaktan vazgeçtim artık. Deneyimliyim diyorum doktora:)) bu hafta açıklığa bile bakmadı mesela.. nasılsa beklicem benimde işime geldi bakmaması haftaya bakıcak.. bende 62 yle hamile kaldım 18 kilo aldım ilk başlarda çok hızlı alıyorum 1 aydır almıyorum kilo. Ama bebek büyüyor bunu hissediyorum. Benim göbekten ufak bir pilates topu gibi için komikk

evet canım bende amerikadayım sende biliyorsundur yani fazla rahatlar, böyle olmaları da bana batıyor bazen bu kez diyorum ki ya türkiyede 2cm açılmaya yatış yapıyorlar bana bişey yapmadılar neden böyle falan diye yine aslında kuruntu yapıyorum senin durumda aynı şekilde mesela çok kritikmiş ama doktor normal karşılamış, eşime diyorum hayırlısıyla bi doğursaydım da, rahatlasaydım. Bi de muayene stresi yaşıyoruz her hafta.. Cumayı bekliyoorum bakalım ne dicek.. En kısa zamanda kavuşalım bebişlerimize inşallah..

Amin inş. . Az kaldii bakalım. Kendimi çok dinlememeye çalışıyorum. Hoş 3 tane daha var evde okula getir götür vakitte kalmıyor şükür. Küçük minnagimizda gelince pek bi renklenecek hayatimiz

Günaydın kızlaaarrr geceden bu yana var mı Doğuma niyetlenen ?? Beni benden alan çatı ağrısı yok olmuş adeta uyku sersemi kalktım yataktan aa baya yürüyorum ağrı filan yok bel ağrısı var şimdide çok mu dinliyorum kendimi anlamadım gitti

Valla dinliyoruz. .nereden sanci gelecekti diye.. Martin ilk haftası son günümüz olmuş olsaydı bu kadar zor olmazdı sanki. . Martin 30 uda gelir mikii

Cnm ben hollsndada ne nst ne cati muaynesi olmadim dogum aninda aciklixi bakiorlar tm kiloyz bile bajmiorlar benimki az diye baktilar önce normak dogum evde bile doguran var burda soruorlar ben istemedom

Sabah uyanınca bendede bel ağrısı oluyor sonra geçiyor bendede iki gün önce oldu çatı ağrısı sonra geçti sıkıldım valla 5 gün önce doğum baslamis sancın siklasirsa gel dendi ondan sonra tık yokonun için çok kafaya takar oldumbaşlayan doğum niye durur

Günaydın kızlar umarim bugun dogum haberleri aliriz baştan belli içime 15 martta doğum yapacagim geciyodu suan 15marttayimve bu şekil 25 martida bulur gibi umudum yok valla

Bnde çok sıkıldım valla kızlar yaa, cuma günü doktorla konuşucam, 20 sine doğurmak istiorum dicem, bakalım ne dicek.. Bari olur dese yaa, 40 geçsin 41 veya 42 yi görelim demez umarım yaaa Çünkü biliyorum ki canım evladım 21 inden sonrasına bile gelmeyecek.. Her halükarda zorla gelcek zaten, bende 20 si olsun istiyorum yaa

Aynen eskilerin maşallahı var zaten onları hiç söylemiyorum bile.ya ben hep kendimi erken gelir diye koşulladım galiba çünkü aylar öncesinden Başlayan sancılarım ve kasılmalarım vardı e her gün bekliyorsun zaman Geçmiyor :) inşallah erken doğum olur doktor bana sezeryanla alalım dedi ama ben beklicem Hayırlısı Allahtan bu arada epidurali normal doğumda da yapacaklar ben aslında yapılmazsa nasıl geçer dedim çok zorlanırsın dedi artık normal doğumda epiduralli oluyor
Bişey olmaz canım iri bebek daha kolay çıkıyor derler benimki 3.5 doğmuştu son haftalar zaten kilo almiyolar pek
bence son haftalarda daha çok alıyorlar bende normal istiyorum haftaya günüm doluyor beklicem ama son dakika Allah korusun ters giden bi durum olursa mecbur sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…