- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.541
Bişey olmaz canım iri bebek daha kolay çıkıyor derlerpeki kızlar 40 haftayı geçen bebekler biraz Tombik olmuyor mu o da normal Doğumu sıkıntıya sokmaz mı ?
Dogurmadinmi kizz ben az kalsin gidiordumm agdet agrisi belden geldi gitmediii amaa ishal karin agrisi gaz varmisBişey olmaz canım iri bebek daha kolay çıkıyor derlerbenimki 3.5 doğmuştu son haftalar zaten kilo almiyolar pek
canım lütfen biraz sakin olmaya çalış. kendini çok fazla dinliyorsun buda iyice panik olmana sebep olutor. bu kadar stres bebege de zarar yani. azicik dirençli olmaya calışBen bu sanci isini bilmiom.suan belden karnima dogru adet agrisi varrr dahada gecmedi gecmedi bebekte asada hareketlii ve usutme tarsi agri afedersin gaz cikartcam gibi agri daha gecmedi hafiflediii suannn gectii ama belim sicak sicak agriooo gectii yine geldiaam wc agrisi gibi bumu sanci yani endiselenmelimiyim aii bu isi beceremiyecem kesin evde diguracam degildir diye diy hahahha
Ya erken diye daha sey ediomm nasil.hareket edilcek nasil olcakk diyeecanım lütfen biraz sakin olmaya çalış. kendini çok fazla dinliyorsun buda iyice panik olmana sebep olutor. bu kadar stres bebege de zarar yani. azicik dirençli olmaya calış
Yaklaştı valla Can'ımSenin şafakta bayağı yaklaşmış zaten son 6 görünüyo takvimde :):) hayırlısı bakalım. Bu ayın sonuna hepimiz gazlı tuzlu çocukları konuşucaz gibi
Sanmıyorum ya sanırım o başkalarının çıkardığı bazı kuruntular.. Benim eşim 5kg doğmuş epiduralsiz bilmem nesiz ve normal doğumpeki kızlar 40 haftayı geçen bebekler biraz Tombik olmuyor mu o da normal Doğumu sıkıntıya sokmaz mı ?
Sanmıyorum ya sanırım o başkalarının çıkardığı bazı kuruntular.. Benim eşim 5kg doğmuş epiduralsiz bilmem nesiz ve normal doğumBen 4kg doğmuşum, annemde 3 dikiş var, yani önceden nasıl oluyordu bu işler ?! Önceden ne yapıyordu yani analar, annem şey der bana şimdilerin şeyi altın galiba Şimdilerde insanlarda biraz tereddüt sezen doktorlar hemen alalım çocuğu, doğurtalım seni mevzusuna giriyorlar.. Amerikada çocuğunu ters bile doğuran var diyorum yani, bebeğin kilolu veya zayıf diye doğurtcaz seni kısmı bahane bence.. Normal doğuma desteklemiyorlar hiç hamileleri yaa Bence hepimiz normal doğurabiliriz, kilosu, boyu vs.. ne olursa olsun, bizim kendimizi bu doğuma hazırlamamızla alakalı bence bu doğum işleri.. Ameliyat ve epidural beni daha çok korkutuyor mesela..
Ben bebeğimin kilosunu bilmiyorum ama ağır bir bebek olduğunu biliyorum çünkü artık onu taşıyamıyorum, çok aşağıda ve benim görüntüm aynı ama basketbol topu gibi bir karnım var, penguene döndüm iyiceKişiden kişiye bebekten bebege değişiyor kilo. . Bana durdukca kilo aliyomus gibi geliyo. Anne baba iriyse küçük bir bebek beklememek lazim. Minyon olan kadından da 4-4.5 kilo bebek olmaz.. Hayirlisiyla doğurabilmeyi nasip etsin Rabbim hepimize..
Ben bebeğimin kilosunu bilmiyorum ama ağır bir bebek olduğunu biliyorum çünkü artık onu taşıyamıyorum, çok aşağıda ve benim görüntüm aynı ama basketbol topu gibi bir karnım var, penguene döndüm iyiceBen 62 ile hamile kaldım geçen hafta tartıldım işte 77kg olmuşum! Hiç beklemiyordum yani son zamanlar bebeğin kilo alacağını ama alıyormuş, aslında her doğum her bebek farklı hikaye, hiç biri birini tutmuyor..Bu doğum işinin büyük kısmı psikolojik bence ya, kiloyla, bebekle onla bunla çok da ilgisi yok bence.. Çünkü ben hem Türkiyedeki olayları hemde amerikadaki olayları kıyaslıyorum, burdaki insanlar çok rahat ya, tasasız yani takmıyorlar kafaya, kadın 136 kg ama normal doğuruyor, biz çok takıyoruz kafaya, hep stres içindeyiz, ondan bence
evet canım bende amerikadayımEvet evhamliyiz.. burdakilerde fazla tevekkullu..sen amerikadamisin ben kanadadayim. Hamileliğinin 6.haftasinda kankana oldu. Yüzde 50duser. Vücut kendi karar verecek dedi. İlaç serum hiç bir şey yapmadılar.. simdide Doktora Ne sorsan normal diyo. Sormaktan vazgeçtim artık. Deneyimliyim diyorum doktora:)) bu hafta açıklığa bile bakmadı mesela.. nasılsa beklicem benimde işime geldi bakmaması haftaya bakıcak.. bende 62 yle hamile kaldım 18 kilo aldım ilk başlarda çok hızlı alıyorum 1 aydır almıyorum kilo. Ama bebek büyüyor bunu hissediyorum. Benim göbekten ufak bir pilates topu gibi için komikk
evet canım bende amerikadayımsende biliyorsundur yani fazla rahatlar, böyle olmaları da bana batıyor bazen bu kez diyorum ki ya türkiyede 2cm açılmaya yatış yapıyorlar bana bişey yapmadılar neden böyle falan diye yine aslında kuruntu yapıyorum senin durumda aynı şekilde mesela çok kritikmiş ama doktor normal karşılamış, eşime diyorum hayırlısıyla bi doğursaydım da, rahatlasaydım. Bi de muayene stresi yaşıyoruz her hafta.. Cumayı bekliyoorum bakalım ne dicek.. En kısa zamanda kavuşalım bebişlerimize inşallah..
Günaydın kızlaaarrr geceden bu yana var mı Doğuma niyetlenen ?? Beni benden alan çatı ağrısı yok olmuş adeta uyku sersemi kalktım yataktan aa baya yürüyorum ağrı filan yokbel ağrısı var şimdide çok mu dinliyorum kendimi anlamadım gitti
Cnm ben hollsndada ne nst ne cati muaynesi olmadim dogum aninda aciklixi bakiorlar tm kiloyz bile bajmiorlar benimki az diye baktilar önce normak dogum evde bile doguran var burda soruorlar ben istemedomevet canım bende amerikadayımsende biliyorsundur yani fazla rahatlar, böyle olmaları da bana batıyor bazen bu kez diyorum ki ya türkiyede 2cm açılmaya yatış yapıyorlar bana bişey yapmadılar neden böyle falan diye yine aslında kuruntu yapıyorum senin durumda aynı şekilde mesela çok kritikmiş ama doktor normal karşılamış, eşime diyorum hayırlısıyla bi doğursaydım da, rahatlasaydım. Bi de muayene stresi yaşıyoruz her hafta.. Cumayı bekliyoorum bakalım ne dicek.. En kısa zamanda kavuşalım bebişlerimize inşallah..
Sabah uyanınca bendede bel ağrısı oluyor sonra geçiyorGünaydın kızlaaarrr geceden bu yana var mı Doğuma niyetlenen ?? Beni benden alan çatı ağrısı yok olmuş adeta uyku sersemi kalktım yataktan aa baya yürüyorum ağrı filan yokbel ağrısı var şimdide çok mu dinliyorum kendimi anlamadım gitti
Aynen eskilerin maşallahı var zaten onları hiç söylemiyorum bile.ya ben hep kendimi erken gelir diye koşulladım galiba çünkü aylar öncesinden Başlayan sancılarım ve kasılmalarım vardı e her gün bekliyorsun zaman Geçmiyor :) inşallah erken doğum olur doktor bana sezeryanla alalım dedi ama ben beklicem Hayırlısı Allahtan bu arada epidurali normal doğumda da yapacaklar ben aslında yapılmazsa nasıl geçer dedim çok zorlanırsın dedi artık normal doğumda epiduralli oluyorSanmıyorum ya sanırım o başkalarının çıkardığı bazı kuruntular.. Benim eşim 5kg doğmuş epiduralsiz bilmem nesiz ve normal doğumBen 4kg doğmuşum, annemde 3 dikiş var, yani önceden nasıl oluyordu bu işler ?! Önceden ne yapıyordu yani analar, annem şey der bana şimdilerin şeyi altın galiba Şimdilerde insanlarda biraz tereddüt sezen doktorlar hemen alalım çocuğu, doğurtalım seni mevzusuna giriyorlar.. Amerikada çocuğunu ters bile doğuran var diyorum yani, bebeğin kilolu veya zayıf diye doğurtcaz seni kısmı bahane bence.. Normal doğuma desteklemiyorlar hiç hamileleri yaa Bence hepimiz normal doğurabiliriz, kilosu, boyu vs.. ne olursa olsun, bizim kendimizi bu doğuma hazırlamamızla alakalı bence bu doğum işleri.. Ameliyat ve epidural beni daha çok korkutuyor mesela..
bence son haftalarda daha çok alıyorlar bende normal istiyorum haftaya günüm doluyor beklicem ama son dakika Allah korusun ters giden bi durum olursa mecbur sezeryanBişey olmaz canım iri bebek daha kolay çıkıyor derlerbenimki 3.5 doğmuştu son haftalar zaten kilo almiyolar pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?