2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Acı macı yok :):):) bam bam bam çıkarmak işin enn kolay kısmı bacım
Aiii ne guldum amaaa yaaaaa ahhahahah hepimizz bam bam cikartacaz deme ya bidr habalar isiniorlar insanin ici aciliorrr bebekelerle dolasmakk aiii sanci geldiginde 1 2 gun en faslaa sonraaa ingaa ingaaa ai inanmiorum bendemi anne olcak yavrum olcak ne dualar ettim bilionuzmuu herkes soruoo yasin gelmis 4 sene olmus bebek yokmu nyiee tedavili oluon su bu olurum sanane Rabbim verniooo ne edeyimm amaaa sukurr verdii sorunda yoktuuu ama stress cok ettimmm simdiiiii aiii icim bi tuhaf
Bende ruyamda bugun dogum edecemmm hahhah gördum hastaneye gittik

Hayra çıksın inşallah rüyan canım. Allah bu zamana nasip etmiş işte. Ne çok boş boğaz insan var yaa. Sizene insanların özel hayatından , bebeğinin olup olmamasından...
Valla bişekilde çıkarıcaz kuzum kafanı yorma , önce normali denicez olmazsa sezeryan olucaz hepimiz. Önemli olan sağ salim kavuşmak kuzularımıza...

Aynen öle cnmm insaAllah bizde yazacaz buraya uyumuorrrr gaz var aiiii

Arkadas dogurmuss ne mutluu halax cekerekk yazmis hahah

Aynen öle cnmm insaAllah bizde yazacaz buraya uyumuorrrr gaz var aiiii

Arkadas dogurmuss ne mutluu halax cekerekk yazmis hahah
Kızz o çekmesinde kim.çeksin halayı :):):):
Günü doldu bittiydi , 40 haftayı geçirdü maşallah hatta birkaç gün. Sonunda kavuşmuşlar ama unuttu bile o şimdi yaşadığı acıları

Yok canım hepimiz yerimizde sayiyoruZhiç niyetimiz yok dogmayaBizi Suni Sancı Paklar ancaSen Nasılsın Bebis Nasıl ? Niye zor dönemden geciyosun ?Bebis telaslaridir insallah

Kızz o çekmesinde kim.çeksin halayı :):):):
Günü doldu bittiydi , 40 haftayı geçirdü maşallah hatta birkaç gün. Sonunda kavuşmuşlar ama unuttu bile o şimdi yaşadığı acıları
Kesin anliktir o aci unutulmassa kinse 2 3 etmezdi vee inanilmazzz dayanilmazzz aci olsa kimse etmezdi diorummm bitior ama mis kokan ayyy burnuma geldi koku

Kesin anliktir o aci unutulmassa kinse 2 3 etmezdi vee inanilmazzz dayanilmazzz aci olsa kimse etmezdi diorummm bitior ama mis kokan ayyy burnuma geldi koku
Bende epidural aldım rahattı sadece Doğum yaklaşınca kapattılar son 10-15 dakika zordu o ara tamam bunu da doğurayım bir daha çocuk istemiyorum dedim ama Doğumdan sonra dördüncü de olabilir aslında diye düşünmeye başladım

alkışlıyorum seni.. 4.yu doğuracak biri olarak ben daha almiyimm.. rabbim çocuklarımıza sağlık sıhhat versin daha yok ... Allahım dileyene isteyene versin inşallah..

Yok canım hepimiz yerimizde sayiyoruZhiç niyetimiz yok dogmayaBizi Suni Sancı Paklar ancaSen Nasılsın Bebis Nasıl ? Niye zor dönemden geciyosun ?Bebis telaslaridir insallah
bende öyle diyip duruyodum hatırlıyo musun :)) hiçbir belirtimde kalmamıştı, takvimin silinmesine iki gün kala geldi minnakım :) hiiç belli olmuyor bu işler kuzum, hayırlısıyla kavusun insallah:)
Benim sıkıntılar ailevi yönden malesef. Bu dönemimde bile anlayışsızlık had safhada :)
Canım senin doğumun nasıl oldu? Suda demiştin merak ettim, sayfalarıda okuyamayınca :)

Niye kapattilar ikin.diyemii bana dediler kapatalimmi.diye am.ben istemiim.bakalim.ikinacammi ama cogu dior ikinmada agri yok kafa cikinca yok dior ama.bilmiom

Merhaba arkadaslar. Çok aktif yazmasamda buranın gizli takipçilerindenim. Sonunda beklediğim gün geldi galiba. 3saattir düzenli sancim var. Az önce açıklığa baktı doktor 4cm acilma var. İlk çocuğumda 11saat sancı çekmiştim. Galiba bunda daha az çekecem. Dualarınızı eksik etmeyin.

kızlar cuma günü günüm doluyor ama benim inatçı kız hala yerleşmedi cuma tekrar kontrolüm var ve hala kanala yerleşmemiş olursa sezeryana dönücek dualarınızı bekliyorum

Rabbim bi avazda kurtarsin inş. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…