2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Âmin canım inşllah.sende de mi hiç belirti açılma kanala inme yok?

Kızlar mesajları okudukça kendi yaşadıklarımı hatırlıyorum :) sona 2 gün kala geldi kızım :) Bende umudunu kaybedip beklememeye karar verenlerdendim. Bütün sıkıntılarım şikayetlerim belirtilerim geçmişti :) Ama vakti gelsin yeter ki, bi şekilde doğuma götürüyor sizi. Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin inşallah :)

Korkudanmi can sIkintisimi bilmiomki yanlizliktaaa biliomm
Sen kurtuldun ma korktugun kadar olmadi bizimde öle olcak biliomm Allah var
Allah büyük, sabrını da veriyor.. Bir mucizeyi dünyaya getiriyoruz bunun güzelliği anlatılamaz:)
Gece mesaısındeyız faldır faldır gözlerle bakıyor napıyım ben bu kızı
Cadı bunlar cadıııı :)
Bizde yine sancılı bir gece geçirdik. Umarım en fazla üç ay sürer.
Günaydın herkese ben umudu kestim 40 i bitirip suni alacağım günü bekliyorumşurda kaldı 8 gün inşallah kızlar albeni niye banlanmisyainş 1 Günlüktur
Aaa nolduki yaa..
Senin de gündüz bol uyuyanlardan gece ilgi bekleyenlerden mi :)
Benimki tam da o türden :) bu ara gündüzleride hareketli geçirdiğimiz oluyor :)

Yarın yatışım yapılacak. Kontrole gittik sancı var ama herhangi açılma yok. Yarın 40+4 oluyor yarına kadar kendi sancımla açılma olmazsa suni sancı verecek normal Doğum denenecek olmazsa yine yarın sezeryana alacak. Yani yarın büyük gün benim için kızlar dua edin ne olur çok heyecanlıyım

Âmin canım inşllah.sende de mi hiç belirti açılma kanala inme yok?
Valla Can'ım kontrole en son geçen pazartesi gittim bakmadı. Salı günü tekrar kontrolüm var o gün bakacak. Benim sıvımda biraz azlık var. O yüzden sıvı kontrolüne yoğunlaştı hep doğumdan çok. Salı gününe kadar doğmazsa haber veririm sen de hiç belirti yok mu? Çatı Ağrı'sı çok bende bir de 2 gün önce topun sümüksü bir akıntı geldi ama kırmızı yada pembe değildi nişandır dedim ama gelen giden yok

Dualarımız seninle Can'ım ins suni ile olur bu is sen kafanı rahatlat sadece doguma odaklan sagsalim en guzel
Yoldan kucagina almaya hedeflen Rabb'im acar yollarını kuzucugun :)
y4zy4qmurum ya dimi seninde bir anda basladi off ins benimde oyle olur cunku iki gecedir yalanci sancılarım da gitmis durumda olan belirtiler de gitti doguma degil de doğramamaya yaklasiyor gibiyim
A Albeni7 neden banli acaba bdv de yorumlarını cok görüyorum oradan mı aldı ki acaba ceza of tamda son gunler ins Kisa suredir yaa

Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Rabbim yar ve yardımcın olsun

Dualarimiz seninle cnm az kaldi az

Kızlar kasık ağrısı çekiyorum ve ishal oldum. Var mı böyle bir durum yaşayan?
Bende var bu sabah karın agrim var ishal gibiyim degisik bağırsaklarım umarım dogum alemetidir su kanlı nisan bir gelse tamam dicem oglumda gelmisti sonra basladi sancılarım NE guzel

Ay canım inşallah Allahm duysun dediğini hayrlısyla kavuşalm.

Demek hala açıklığın olmadı ya Allah yardm etsn en azndan yarn bi karara kavuşcak suniyle olur bncede .

Sagil canim allah razi olsun 2585 dogdu iki gun sonra 2390 oldu yarin kontrol var mama vermedik hic bi baslasa almaya kizim da oyleydi ama mama vermistik cunku o 2180di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…