- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #32.061
benimde ilk iki doğumum suni sancıyla olmuştu bende buraya kaç defa yazdım kesin yine suni alacağım diye ama üçüncü kendi sancımla oldu :) belli olmuyor yani bu işlerİki dogumdada suniyle oldu umudum yok kendisini n geleceginediyorum acaba beynimde oksitosin hormonuyla ilgili bi bozuklukmu var
Evet canım ilk dogum ve makata doğru kesilmiş. Tuvalete çıkmakta çok zorlaniyorumNormal canım, kesi yeri makata doğru mu? Bir de hemoroid çıkmış olabilir ıkınmadan ötürü. Benim 16 gün geçti üstünden ve dikişlerde hafif sızı kaldı şuan, makattaki zonklama da bikaç gün önce geçti. İkinci doğumlarda karın ağrısı olur dediler, benim hafiftenbgelip geçen ağrılarım olnuştubalt karında. Senin ilk mi?
Normal canım almamıştım zor olmuştu benim doğumumSen normal.dogummu.ettin cnm epedural.almismiydin
Yok cnm epiduralCnm sen suni ilemi dogum ettin ama.normal deme epedural.almismiydim
Senin kız kaç hafta kaç günlükken gelmişti canım.Doguramayan bacılarda kendımi gördükçe gülüyorum ...ama dışarda da guzeller içerde de...özledik sanki...
İyi maşallah canım toparlar şmdi.Kilo verme oldumu snradan.2535 kg dogdu canim
Kız güldürdün beni ya.İki dogumdada suniyle oldu umudum yok kendisini n geleceginediyorum acaba beynimde oksitosin hormonuyla ilgili bi bozuklukmu var
Benim kızçe gece kuşu gece aynen böyleGunaydın kızcelerr. Benım gıbı sabahlarıı sancıları olanlarr el kaldırsn :):):) bızım oglann kahvaltıyı ettıkten sonra bır hareketlenme bır hareketlenme korkuyorumm cıkacak dıyee :):) asagıya o yuzden cok baskı yapıyor tabı haliyle bu da agrı yapıyorr. Sız de nasıl kızlarr sabah agrıları olanınız varmııı canlar
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kavuş inşallahKızlar akşam 10 gibi suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Dua edin benim için
Oy maşallah, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah canım :) bugün yarın derkennn geldi sonunda:)Kizlar yazamadim hic, prensimle ugrasiyordum. Gayet saglikli ve iyiyiz, dogum hikayemi anlaticam size, eve cikiyoruz birazdan.. Epiduralle normal dogum yaptim, epizyotomi falan olmadi, gayet iyi bir doktorla dogumumu yaptim. Doktor cok onemliymis. Prensim 3.460kg dogdu 50.3 cm boyu varHepinize dua ettim, dunyanin en guzel hissini Allah herkrse nasip etsin. Normal dogum yaptigim icin ayrica cok mutluyum, epiduralle cok daha kolaymis ayrica. Herkese cok selamlar
Allah gönlünce bir doğum nasip etsin inşallah canım, idrarla ilgili diyosan hiç yanma acıma olmadı. Sadece kabız olmamak gerek ona dikkat ediyosun. İlkide normaldi benim, ilk birkaç aydan sonra zamanla toparlandı ve ilişkide sorun yaşamadım. Umarım bunda da yaşamam.ne güzel normal doğum yapmışsınız bende kısmetse öyle düşünüyorum ama bakalım merak ettiğim tuvalet yaparken hiç acıma olmuyo mu silerken falan birde iyileştikten sonra ilişkiyi merak ediyorum eskisi gibi oluyor mu en büyük korkum o normal doğumda ya eskiye dönmezse diye
Tşkler canım. Benim ilki sağa doğru kesikti. Hareketlerimi çok kısıtlamamıştı. Bu kez ilk kesinin biraz altından makata doğru kesmiş dr. O yüzden oturmakta bende zorlandım. İnternetten baktım makata doğru olması gerekiyomuş normalinde. Dikişler için bişey kullanıyo musun canım sen?Evet canım ilk dogum ve makata doğru kesilmiş. Tuvalete çıkmakta çok zorlaniyorumUmarım hemen geçer Sana da çok geçmiş olsun canım
Aynen ayneenn lçkuzım :) bende olmayan göbüşe baktıkça daha dün içerdeydi ne güzel diyorum. Sanli onca zaman doğumu beklememişim gibi :) insan özlüyor gerçekten.öDoguramayan bacılarda kendımi gördükçe gülüyorum ...ama dışarda da guzeller içerde de...özledik sanki...
Bidaha ins olur kizlar ucuncuye cnmAllah yardımcın olsun canım sağ salim kavuş inşallah
Oy maşallah, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah canım :) bugün yarın derkennn geldi sonunda:)
Allah gönlünce bir doğum nasip etsin inşallah canım, idrarla ilgili diyosan hiç yanma acıma olmadı. Sadece kabız olmamak gerek ona dikkat ediyosun. İlkide normaldi benim, ilk birkaç aydan sonra zamanla toparlandı ve ilişkide sorun yaşamadım. Umarım bunda da yaşamam.
Tşkler canım. Benim ilki sağa doğru kesikti. Hareketlerimi çok kısıtlamamıştı. Bu kez ilk kesinin biraz altından makata doğru kesmiş dr. O yüzden oturmakta bende zorlandım. İnternetten baktım makata doğru olması gerekiyomuş normalinde. Dikişler için bişey kullanıyo musun canım sen?
Aynen ayneenn lçkuzım :) bende olmayan göbüşe baktıkça daha dün içerdeydi ne güzel diyorum. Sanli onca zaman doğumu beklememişim gibi :) insan özlüyor gerçekten.ö
Evet canim kızdıSeninki kizmiydi ? Kızlar erken gelir dediler dediler umut bagladik şimdide tık olmayınca insanuzuluyo
Korkma canım artık 37 haftaliksin doğsa bile bi sorun çıkmaz inşallahBidaha ins olur kizlar ucuncuye cnm
Aynı durumdayım. Kasılmalarım bile yok gibi artık :):)Dune kadar yalancı sancılar sıkça oluyordu. Bugün o da gitti. Benim hamilelik geriye doğru gidiyor galibayarın son gün güya
Arayanlardan mı bunaldın bacım sende?Ben de hala doğuramadım :/ telefonumu kapatıcam artık az kaldı
Tam 40 haftalık olacaktık 39 6Senin kız kaç hafta kaç günlükken gelmişti canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?