2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İki dogumdada suniyle oldu umudum yok kendisini n gelecegine diyorum acaba beynimde oksitosin hormonuyla ilgili bi bozuklukmu var
benimde ilk iki doğumum suni sancıyla olmuştu bende buraya kaç defa yazdım kesin yine suni alacağım diye ama üçüncü kendi sancımla oldu :) belli olmuyor yani bu işler

Evet canım ilk dogum ve makata doğru kesilmiş. Tuvalete çıkmakta çok zorlaniyorum Umarım hemen geçer Sana da çok geçmiş olsun canım

Bugün kontrolüm var öğleden snra bakalm doktor amca ne diyceekk 40+ larıda bekletcekmi. 39+0 olduk ama 40 ı da düşünür oldum umudm kalmadı.

2535 kg dogdu canim
İyi maşallah canım toparlar şmdi.Kilo verme oldumu snradan.

İki dogumdada suniyle oldu umudum yok kendisini n gelecegine diyorum acaba beynimde oksitosin hormonuyla ilgili bi bozuklukmu var
Kız güldürdün beni ya.

Gunaydın kızcelerr. Benım gıbı sabahlarıı sancıları olanlarr el kaldırsn :):):) bızım oglann kahvaltıyı ettıkten sonra bır hareketlenme bır hareketlenme korkuyorumm cıkacak dıyee :):) asagıya o yuzden cok baskı yapıyor tabı haliyle bu da agrı yapıyorr. Sız de nasıl kızlarr sabah agrıları olanınız varmııı canlar

Benim kızçe gece kuşu gece aynen böyle

Kızlar akşam 10 gibi suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Dua edin benim için
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kavuş inşallah
Oy maşallah, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah canım :) bugün yarın derkennn geldi sonunda:)
Allah gönlünce bir doğum nasip etsin inşallah canım, idrarla ilgili diyosan hiç yanma acıma olmadı. Sadece kabız olmamak gerek ona dikkat ediyosun. İlkide normaldi benim, ilk birkaç aydan sonra zamanla toparlandı ve ilişkide sorun yaşamadım. Umarım bunda da yaşamam.
Evet canım ilk dogum ve makata doğru kesilmiş. Tuvalete çıkmakta çok zorlaniyorum Umarım hemen geçer Sana da çok geçmiş olsun canım
Tşkler canım. Benim ilki sağa doğru kesikti. Hareketlerimi çok kısıtlamamıştı. Bu kez ilk kesinin biraz altından makata doğru kesmiş dr. O yüzden oturmakta bende zorlandım. İnternetten baktım makata doğru olması gerekiyomuş normalinde. Dikişler için bişey kullanıyo musun canım sen?
Doguramayan bacılarda kendımi gördükçe gülüyorum ...ama dışarda da guzeller içerde de...özledik sanki...
Aynen ayneenn lçkuzım :) bende olmayan göbüşe baktıkça daha dün içerdeydi ne güzel diyorum. Sanli onca zaman doğumu beklememişim gibi :) insan özlüyor gerçekten.ö

Bidaha ins olur kizlar ucuncuye cnm

Gözünüz aydınn :)
Maşallah , herşey güzel gelişmiş. Atlas oğluşumuz hayırla sağlıkla , anneli babalı büyüsün inşaallah...
Anneliğin ve kuzun hayırlı olsun canım.güle güle büyüt... Katinaninelindemakasi35

Dune kadar yalancı sancılar sıkça oluyordu. Bugün o da gitti. Benim hamilelik geriye doğru gidiyor galiba yarın son gün güya

Dune kadar yalancı sancılar sıkça oluyordu. Bugün o da gitti. Benim hamilelik geriye doğru gidiyor galiba yarın son gün güya
Aynı durumdayım. Kasılmalarım bile yok gibi artık :):)
Hamileliğimin balayını mı yaşıyorum napıyorum. Tuhafıma gidiyo bu durum :):) kaygıdan kaçtı sanki sancılar , kasılmalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…