2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Antibiyotik ve krem kullanıyorum canım. Sana bir şey sormak istiyorum bir de tecrübelisin bebeğimin göbeği düşmedi daha 9.gun bugün özel bir şey yapmam lazım mı?

Aynı durumdayım. Kasılmalarım bile yok gibi artık :):)
Hamileliğimin balayını mı yaşıyorum napıyorum. Tuhafıma gidiyo bu durum :):) kaygıdan kaçtı sanki sancılar , kasılmalar...
Ben de öyle düşünüyorum saldım kendimi ama bu sefer de olan belirtiler de kayboldu
Tam 40 haftalık olacaktık 39 6
Hiç belirti var miydi

Antibiyotik ve krem kullanıyorum canım. Sana bir şey sormak istiyorum bir de tecrübelisin bebeğimin göbeği düşmedi daha 9.gun bugün özel bir şey yapmam lazım mı?
Yok canım, kurumuştur o muhtenelen ve 15 güne kadar kendi düşer

Ben koç olsun die dua ediyorum ne varmış koçta balık duygusallığından iyidir Annesi gibi koç olacak benim kızım

Kızlar akşam 10 gibi suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Dua edin benim için
Ay NE guzel yaa ins saglicakla alırsin yavrunu kucagina .bende hic belirti yok NE su NE nisan NE sanci
Can'ım benim gozun aydın olsun Masallah sagsalim büyüt yavrunu insaallah

Gelir annesi gelir sabirr kokliyacann nazli kiziniiii ehhh merak edionn demeeeee guzelligiiii nasil bir mucize demeee anne olmak evlattt ben aglarimm kesin ilki tadacammmm o inga sesiii aii suan bile
Hemde Nasıl bir aglama ilk kavuşma ilk emzirme bambaşka duygular Rabb'im isteyen herkese tattırsın ..
Aynı şekilde gece kalkıp kalkıp kendimi dinliyorum. Ama benim kız baya hareketli su an. Sanırım doğum yaklaşınca hareketlerinin azalması gerekiyormus
Günümüz ayni seninle Can'ım benimde bebegin hareketleri gayet iyi bakalim yarin son günüm kontrol var sonrasında neler olacak goreceğiz Drum bekletecek biraz daha sanirim . Yine gelmezse yicez suniyi sanirim

Ben koç olsun die dua ediyorum ne varmış koçta balık duygusallığından iyidir Annesi gibi koç olacak benim kızım
Hahaha benimde balık olması icin son bir günü kaldı :) anneannesi de koc burcu ilk hamile kaldığımda dua etmisti ins koc olur diye dedim tuttu bak gelmiyor cocuk Koç'lar daha zor sanki yaa bilmiyorum Nasıl sence koc olmak

Günümüz ayni seninle Can'ım benimde bebegin hareketleri gayet iyi bakalim yarin son günüm kontrol var sonrasında neler olacak goreceğiz Drum bekletecek biraz daha sanirim . Yine gelmezse yicez suniyi sanirim
Aynı durumdaymışız benim de yarın kontrolüm var ve biz de bekleyeceğiz heralde bir hafta daha :) Bakalım hangimiz önce kurtulacagiz sağ salim :) Sağlıkla gelsinler de...

Vallahi aynen. Oğlumun burcu balık, çok hassas çok ağlak bi çocuk. Çarşamba doğarsa koç olacak buda, normalde hiç burçlara itibar etmem ama oğlumda deneyimleyince bu bari balık olmasa diye dua ediyorum

Benim doğum günüm 21mart,evlilik yıl dönümü 24mart =) bakalım diyorum hangisinde gelecek. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Vallahi aynen. Oğlumun burcu balık, çok hassas çok ağlak bi çocuk. Çarşamba doğarsa koç olacak buda, normalde hiç burçlara itibar etmem ama oğlumda deneyimleyince bu bari balık olmasa diye dua ediyorum
21inden sonra gelsin diye dua ettim ben hep sırf balık olmasın die. Annem eşim çok kızıo sağlıkla gelsin die ama duayı tam etmek lazım ne var yani Hadi inşallah

21inden sonra gelsin diye dua ettim ben hep sırf balık olmasın die. Annem eşim çok kızıo sağlıkla gelsin die ama duayı tam etmek lazım ne var yani Hadi inşallah
Sizin tarihlerde yakınmış 21 -24 ortayı bulursunuz belki bebekte 22 veya 23 te gelirse. Ohoooo üç gün üç gece kutlama olır artık sizin evde :):)
Hayırlısı tabi canım , ama son günler gerçekten geçmiyor... Stres te cabası...

Koçlar zor olur gerçekten. Eşime hep diyorum. Benle zor baş ediyorsun. Kızın da koç olacak diye ama hırslı çalşkan olur tuttuğunu da koparır. Duygusal değildir. İçtendir ya da duyguları. Kimslere belli etmez =)

Valla aynen öyle olacak gibi. 3gün3gece vur patlasın çal oynasın ben baya rahatım kuzum ya. Hamilelğin başında down dediler bebeğime yazmıştm buraya da onun stresi skıntısı öyle bir yıprattı bebeğimin tadını çıkartamadım. Somra detaylı ultrasonda iyi çıkınca bıraktım kendmi. Burda okuyorum sancı ağrı kasılma muhabbetlerini. Aha doğdu aha doğacak. Günü geldi doğmadı.. 37.haftada çoğu kişi başladı artık gelsin diye. Ben canı ne zaman isterse o zaman gelsin diyorum. Ama koç olsun bi de
Sakin olmak lazım. Kendni çok dinlememek lazım sanırım. Çünkü o zaman tadını çıkartamıyorsun. Bunlar en güzel zamanlarımız. En önemlisi içimizde güvende. O yüzden hiç stres yapma. Akışına bırak. O anneciğini özleyince gelir

Aynen öyle çok haklısın. Ben takıntılı bir insanım zaten :) huyumu bildiğimden hiçbir testi yaptırmadım.
Sizinkide çok şükür temiz çıkmış. İnsanın ömründen ömür gider yaa o testin sonucunu öğrenirken.
Rahat anneler candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…