2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yok kafayı yedim yiyecem ben hemşire arkadaş bol hurma ye suni sancı dedi 5 yiyorum dedim yiyebildigin kadar ye dedi aldim tabağı onume 11 ekadar yiyebildim fazlası gitmedi.sonra çıkıp yuruyum dedim yok artık yuruyemiyorumhem bacaklarim gitmiyor hemde karnima feci ağrı girdi yuruyuncebu gunden sonra yürüyüş macerasi bitmiştir benim için fayda etse şimdiye dogmustuvucudum gitmiyor vallaevde yatarak bekliyecem sancilari geleceği varsa herturlu gelir zaten o

Valla ben yaptırma niyeti ile gitmemiştim kuzum. Muayeneye diye gittim. Doktor testin günü gelmiş deyip laboratuvara yönlendirdi. Hiç istion mu istemion mu die sormadan. Benim de tecrübesizliğime geldi. Tıp merkeziydi sırf ucuz die gidiyordum. Zaten bi daha da oraya gitmedim

Hiç sorma ya sizle aynı kaderi yasiyoruz 38 in içinde gelir diyodum ama yok hiç niyeti yok
Bende progestanı bırakınca gelir diyodum en fazla 38 gibi.. Amaa evdeki hesap bebişe uymadı :))
Kızlar erken gelir tezi çürüdü mart kızları sayesinde :)

Kızlar meraba doktordan geldim bana iki gün sonra gel dedi artık başlatalm doğumu hem bebek çok fazla irileşmesn hemde artk bu günlerden snra beklemek bebk için sıkıntılı olablr dedi.

Kızlar meraba doktordan geldim bana iki gün sonra gel dedi artık başlatalm doğumu hem bebek çok fazla irileşmesn hemde artk bu günlerden snra beklemek bebk için sıkıntılı olablr dedi.
İyi de adet tarihine göre daha bir hafta var. Acelesi neymiş ya. Benim doktor bugün 24üne kadar doğmaz ise 26sında kontrole gel dedi. Eğer aksi bir durum yok ise 1hafta daha bekleyebiliriz bunu da düşün gelirken dedi. Kilosu ne ki cnm?

Şuan kaç kg bebek canım? Açıklık falan varmı ? Baktımı alttan muayeneyle.
Hayırlısı olur inşallah ikiniz içinde... Kendi gelmezse suni deneyecek sanırım doktorun.

40 dolmadan sıkıntı yaşayanı görmedim. 42 haftalıkken doğuranlar var. Hadi 40 dolsa da dese eyvallah gene. Zaten genelde 39-40 arası doğum başlıyor. Plesenta falan sağlıklıysa sıkıntı yoksa acele etmeyin kendi doğal akışınızı bekleyin. Rahim ağzı falan incelsin hem. Ayrıca iri olup da ne kadar iri olabilirmiş 3850gr 54cm bebeği instagramda takip ettiğim doktor dikişsiz yırtıksız doğurttu

Bana çok erken gibi geldi bu kararı .en azından 40 olmalı bence doğumu başlatmak için .açıklığın yoksa hele hiç deneme suni ise yaramayabilir 40 i bekle açıklık yoksa bence .açıklık varmı kanala girmismi? Ayrıca senin bebegin küçük degilmiydi?

Bazı doktorlar hastalarını yokluyor acaba ne istiyor diye. Istersen doktorla görüş bir terslik yoksa bebek de sen de iyiyseniz doktora bunu belli edin. Bazen sessiz kalınca doktor heralde alsam memnun olacak diye düşünebiliyor.

Ben girip çıkıp hurma yiyorum... daha tık yok:))

Şuan kaç kg bebek canım? Açıklık falan varmı ? Baktımı alttan muayeneyle.
Hayırlısı olur inşallah ikiniz içinde... Kendi gelmezse suni deneyecek sanırım doktorun.
3100 kg canım.Doktorm aslnda bu vakitlerde snra bebeğin riskleri artar beklerken dedi ondan dolayı.canm açklk yok.aynen gelmezse çarşmbaya kadr suni verelm dedi.Bilmiyorm ki.

Canm 40 doluyo işte son bi haftaya.Ben sordm açklk sancı olmadan olacakmı suniyle dedim artk öyle yapıyorz vakti gelen için dedi.
bu hafta olmasa haftaya alacaktı yani sonçta son hafta bundn snrası beklemede skntılı deil mi?

Yok canm doktoruma güveniyorm aslnda ondan dolayı rahatm kndide aceleci biri deildir.Garanti gitmeye çalşır hep.Bana da bekler gibi gelmişti ama öyle de diyince tamam dedm bebeğin kaka yemesi falan korkutuyo beni.

Bebek bundan sonra daha yavaş kilo alıyo. 40 bi dolsun acele etmeyin. Sonra pişman olursunuz. Doğal akışına bırakın daha 7 gün var. Baktınız 40 dolacak, doğumu tetikleyen şryleri denersiniz

Hayırlısı olur inşallah canım , rabbim ne nasip ettiyse o , bakalım neler var kısmetimizde. Doktoruna güveniyosan , endişelenme inşallah herşey güzel olacak
Desene kaldı senin iki günn şafağa :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…