- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #32.041
Dün acile gittim sancı olunca bi heyecanebe baktı yok dedi senin ki daha çok yukarda aşağıda olsa baskı yapip açacak ama inmiyor dedi 2 cm hala sancı oluyor açıklık yapmıyor niyeki acaba
İnş canım .inmiyor diyince acaba inmesine engel bişey mi var diye kuruntu yaptımHımmm inmedi demekki daha canım. Benim ikincide inememişti doğuma kadar , o yüzden suni sancı almıştım. Ama endişelenme doğum sancıların düzene girdiğinde de aniden inebiliyor ilk doğunlardan sonra. Birden başlayabilir yani
İnş canım .inmiyor diyince acaba inmesine engel bişey mi var diye kuruntu yaptımçünkü inmezse sezeryan olur diye korkuyorum bide muayeneden sonra kanama oldu geri gittim ebe normal dedi tuse yaptık diye dedi şimdi kahveye döndü çok hafif geliyo arada
İki dogumdada suniyle oldu umudum yok kendisini n gelecegineKontrolden sonra kanama normal. Allahın izniyle normal olur doğumun. Sancıların da normal bi şekilde başlar inş. Hepimizin normal başlasın inş. .
Yok yok iner inşallah , kaygılanma . Önce suyu patlattılar bende de yine inemedi suni sancı sonrası gelmiişti.İnş canım .inmiyor diyince acaba inmesine engel bişey mi var diye kuruntu yaptımçünkü inmezse sezeryan olur diye korkuyorum bide muayeneden sonra kanama oldu geri gittim ebe normal dedi tuse yaptık diye dedi şimdi kahveye döndü çok hafif geliyo arada
Diğerleri neden suni sancıyla olmuştu senin doğumların?İki dogumdada suniyle oldu umudum yok kendisini n geleceginediyorum acaba beynimde oksitosin hormonuyla ilgili bi bozuklukmu var
Çok iyi anlıyorumZaman azaldikca heyecan korku hepsi birden bastırıyor. . Bazen diyorum aman Durabildigi vakte kadar dursunn dogunca dahami zor olacak acaba.. (evde 3 tane daha olduğunu düşününce.) İçerisi daha rahat sankii.. kafamda bir sürü sorular var ama çözümleri yok
İki dogumdada suniyle oldu umudum yok kendisini n geleceginediyorum acaba beynimde oksitosin hormonuyla ilgili bi bozuklukmu var
Yuruyus yapiyodum ve ikigundur plates topuna cikiyodum demekki olmasa olmuyor .bosverdim bende ne yaparsan yap o geleceği vakitte geliyorYok yok iner inşallah , kaygılanma . Önce suyu patlattılar bende de yine inemedi suni sancı sonrası gelmiişti.
sen iyide yürüyüş yapıyosun aslında , seninki inmediyse benimki tepelerde geziyodur vallaa :):)
İlki 41 bitmisti 3 gün yatirip bekledilwr sonra baktilarki suyu bitmis meğerse lavaboda geliyomus ben anlamamisim sonradan dank etti . Onun için suni verdiler. İkinci 39+5 ti hafif bi bel ağrısı nedeniyle gittim altta n baktilar kanama basladi içerde kanama var dediler eve git çok fazla olunca gel dediler eve geldim gece boyu baya geldi hiç durmadi sabah geri gittim bu kanla gondermeyiz doguracan dediler verdiler suniyi alttanda ip gibi bişey verdiler içeri .Rahim açıcı ymis heralde. Oda o şekil oldu bakalım bu cadı nasıl olcakDiğerleri neden suni sancıyla olmuştu senin doğumların?
Istedinmi kazaylami oldu canım ? Küçüğü n kaç yaşındaZaman azaldikca heyecan korku hepsi birden bastırıyor. . Bazen diyorum aman Durabildigi vakte kadar dursunn dogunca dahami zor olacak acaba.. (evde 3 tane daha olduğunu düşününce.) İçerisi daha rahat sankii.. kafamda bir sürü sorular var ama çözümleri yok
Bacaklarim tutmaz valla arada agriyor zaten .incitirim diye korkuyorumAhh şu hormonlar bizi bizde aldılar ya...
Squat hareketi yap demişlerdi burda.. youtube dan onları deneyelim hep birlikte....
Istedinmi kazaylami oldu canım ? Küçüğü n kaç yaşında
ne güzel normal doğum yapmışsınız bende kısmetse öyle düşünüyorum ama bakalım merak ettiğim tuvalet yaparken hiç acıma olmuyo mu silerken falan birde iyileştikten sonra ilişkiyi merak ediyorum eskisi gibi oluyor mu en büyük korkum o normal doğumda ya eskiye dönmezse diyeNormal canım, kesi yeri makata doğru mu? Bir de hemoroid çıkmış olabilir ıkınmadan ötürü. Benim 16 gün geçti üstünden ve dikişlerde hafif sızı kaldı şuan, makattaki zonklama da bikaç gün önce geçti. İkinci doğumlarda karın ağrısı olur dediler, benim hafiftenbgelip geçen ağrılarım olnuştubalt karında. Senin ilk mi?
Allah bagislasin canım benimkilerde bu yıl 8 ve 6 yaşında oluyor inşallah iki erkekten sonra bi aksilik olmazsa prensesim gelcek inşallahSüpriz oldu bizede. Nasip de varmış. . Küçüğü nisan sonu 3 oluyor tam olarak. Digerleride 6 ve 8. Hepsi küçük.. Bide minnak kizimiz gelince rengarenk olucaz...
Allah bagislasin canım benimkilerde bu yıl 8 ve 6 yaşında oluyor inşallah iki erkekten sonra bi aksilik olmazsa prensesim gelcek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?