2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Dün acile gittim sancı olunca bi heyecan ebe baktı yok dedi senin ki daha çok yukarda aşağıda olsa baskı yapip açacak ama inmiyor dedi 2 cm hala sancı oluyor açıklık yapmıyor niyeki acaba

Bendede aynısı oluyo. Oncekindede açılma vardı 4 cm. Ama bebek yukarda ydi. İnmiyor aşağı. Suni sanciyla da inmedi. Suyumu patlattilar öyle indi.. yine aynısı olmasın diye dua ediyorum.. zor işler yaaa offf. ..

İnş canım .inmiyor diyince acaba inmesine engel bişey mi var diye kuruntu yaptım çünkü inmezse sezeryan olur diye korkuyorum bide muayeneden sonra kanama oldu geri gittim ebe normal dedi tuse yaptık diye dedi şimdi kahveye döndü çok hafif geliyo arada

Kontrolden sonra kanama normal. Allahın izniyle normal olur doğumun. Sancıların da normal bi şekilde başlar inş. Hepimizin normal başlasın inş. .

Kontrolden sonra kanama normal. Allahın izniyle normal olur doğumun. Sancıların da normal bi şekilde başlar inş. Hepimizin normal başlasın inş. .
İki dogumdada suniyle oldu umudum yok kendisini n gelecegine diyorum acaba beynimde oksitosin hormonuyla ilgili bi bozuklukmu var

Yok yok iner inşallah , kaygılanma . Önce suyu patlattılar bende de yine inemedi suni sancı sonrası gelmiişti.
sen iyide yürüyüş yapıyosun aslında , seninki inmediyse benimki tepelerde geziyodur vallaa :):)

Zaman azaldikca heyecan korku hepsi birden bastırıyor. . Bazen diyorum aman Durabildigi vakte kadar dursunn dogunca dahami zor olacak acaba.. (evde 3 tane daha olduğunu düşününce.) İçerisi daha rahat sankii.. kafamda bir sürü sorular var ama çözümleri yok

Çok iyi anlıyorum aynı duygulardayım. Zaten zor çocuklar benim evdekiler , bu da gelince herşey daha mı güzel oluur daha mı zor olur kaygısı mahvetti beni bu son ayda

Yok yok iner inşallah , kaygılanma . Önce suyu patlattılar bende de yine inemedi suni sancı sonrası gelmiişti.
sen iyide yürüyüş yapıyosun aslında , seninki inmediyse benimki tepelerde geziyodur vallaa :):)
Yuruyus yapiyodum ve ikigundur plates topuna cikiyodum demekki olmasa olmuyor .bosverdim bende ne yaparsan yap o geleceği vakitte geliyor

Diğerleri neden suni sancıyla olmuştu senin doğumların?
İlki 41 bitmisti 3 gün yatirip bekledilwr sonra baktilarki suyu bitmis meğerse lavaboda geliyomus ben anlamamisim sonradan dank etti . Onun için suni verdiler. İkinci 39+5 ti hafif bi bel ağrısı nedeniyle gittim altta n baktilar kanama basladi içerde kanama var dediler eve git çok fazla olunca gel dediler eve geldim gece boyu baya geldi hiç durmadi sabah geri gittim bu kanla gondermeyiz doguracan dediler verdiler suniyi alttanda ip gibi bişey verdiler içeri .Rahim açıcı ymis heralde. Oda o şekil oldu bakalım bu cadı nasıl olcak

Istedinmi kazaylami oldu canım ? Küçüğü n kaç yaşında

Epedural aldinmi yoksa orginal mi
Masallaj ya bölelerini özeniom

@albeni nerde kizlar yokkk

Epidural almadım. Eğer normal doğum yapmak istiyorsanız dr banu çiftçinin falan çok guzel nefes egzersiz videoları var youtubeda. Doğum dalgalarıyla başetme yöntemlerine falan bakın. İlk doğumumda tecrübesiz gittim gene de kolay doğum yaptım. Bunda nefes çalışmaları falan yaptım, hala da yapıyorum. Eğer normal doğumda kararlıysanız kendinizi doğuma kadar eğitin çok guzel videolar var bunun için.
İnanın açılma 10cm olana kadarki kısmı atlatırsanız doğum anının hiç acısı ağrısı olmuyor. Korkmayın bedeninize güvenin

ne güzel normal doğum yapmışsınız bende kısmetse öyle düşünüyorum ama bakalım merak ettiğim tuvalet yaparken hiç acıma olmuyo mu silerken falan birde iyileştikten sonra ilişkiyi merak ediyorum eskisi gibi oluyor mu en büyük korkum o normal doğumda ya eskiye dönmezse diye

Süpriz oldu bizede. Nasip de varmış. . Küçüğü nisan sonu 3 oluyor tam olarak. Digerleride 6 ve 8. Hepsi küçük.. Bide minnak kizimiz gelince rengarenk olucaz...
Allah bagislasin canım benimkilerde bu yıl 8 ve 6 yaşında oluyor inşallah iki erkekten sonra bi aksilik olmazsa prensesim gelcek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…