- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #3.521
Allahtan yarın hcg tekrarlatacağızda , endişe etmekten kurtulacağın inşallah. Cumada kontrole gidiyorum. Siz duydunuz mu kalp atışını ? Hamikelik takvimimiz aynı gibi.Canım bilmiyorum ki.. Ben de endişe ettim. Her şey yolundadır umarım
Merhaba. Bende aynı düşünce ile bekledim. Tabi sonuç biraz hüsran oldu ama yine de beklemek hayal kırıklığına uğrama ihtimalini azaltır. Benim geç döllenme olmuş. Kalp atışı duyarız diyordum sadece kese görebildik. Şikayetim yoksa bekle derimgünaydınlar..umarım herkes iyidir bebişlerle beraber.ben 7.haftadan önce gitmeyi düşünmüyorum doktora benimle aynı düşüncede olan yok mu acaba :)
DasNeyse canım geç olsun güç olmasın artık napalım. Bizimkiler biraz ağır kanlı ve tembel şeyler olacaklar herhalde..İhtimaller sinir bozucu tabi yoksa beklenir kolayca..
Endişelenme canım benim adetime 2 gun kala tam 14 bin di..cogul gebelik dedim kendi kendime ama erken dollenme olmuş. .adetime 10 gün kala falan öğrenmiş tim zaten hamileligimi..günaydınn kızlarrr.benimde kafama takıldı.sat 16 haziran 19 temmuzda kan testi yaptırdım beta hcg 6663 çıktı.şimdi sizinkilere bakıyorum az hep benimki niye fazla çıktı böyle.doktora cumartesi gideceğim
Belki adetin hemen ertesinde hemenceckik hamile kaldın olabilir hayırlısı olsun hakkindahayır 2 yaşında bir oğluşum var o yüzden amanın dedimm.. ilki kaçtı hatırlamıyorum ama sizler yazınca benimki baya bi yüksek dedim kendi kendime
Doktor kalp atisi icin haftaya pazartesi cagirdi. O zamana kadar nasil bekleyecegim bilmiyorum. Yaron guzel haberini bana da ve olur mu?Allahtan yarın hcg tekrarlatacağızda , endişe etmekten kurtulacağın inşallah. Cumada kontrole gidiyorum. Siz duydunuz mu kalp atışını ? Hamikelik takvimimiz aynı gibi.
Belki adetin hemen ertesinde hemenceckik hamile kaldın olabilir hayırlısı olsun hakkindahayır 2 yaşında bir oğluşum var o yüzden amanın dedimm.. ilki kaçtı hatırlamıyorum ama sizler yazınca benimki baya bi yüksek dedim kendi kendime
İçini ferah tut. Stres en tehlikelisi bebek için. Herşey yolunda gidecek merak etme. Herkesin belirtileri farklı gelişir o yüzden diğer belirtiler ile kendininkini kıyaslama. Hayırlısı olsun.merhabalar benimde ilk hamileliğim 5+2 deyim ve çevremde kayıp yaşayanları gördükçe çok evhamlanıyorum. 21 temmuzda keseyi gördük bu hafta tekrar gideceğim doktora herşey yolunda gidiyor mu diye bakmayamüthiş bir halsizlik ve uyku hali yaşıyorum henüz bulantı hissetmiyorum, sürekli vücudumu dinliyorum bir şey var mı kanama var mı diye en kısa zamanda bu evhamı atarım üzerimden umarım.
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza alırız bebeklerimizi
Benimde ne midem bulanıyor, ne göğüslerim acıyo nede başka birşey Yok kalp atışlarını geçen hafta duymuştum yarın yine görücez inşallah sabırsızlıkla yarını bekliyorum hiç hamilelik belirtim Yok
Ben nedense enteresan bir şekilde Konak ya bir dr a gitmek istiyorum aslında adatıp evime yürüme mesafesinde ama oradaki dr lar çok genç tecrübesiz gibi geldi bana internet sayfalarında benimle yaşıt dr lar hep off zor kararmış ilk ve zor oluncaAaa çok sewindim canım seninde sakarya da oturmanna ben Adatip hastanesine gidiyorum remzi erene tavsiye ederim sanada
İnşallah , haber ederm. Bu beklemek çok yıpratıcı bişeymiş yaaDoktor kalp atisi icin haftaya pazartesi cagirdi. O zamana kadar nasil bekleyecegim bilmiyorum. Yaron guzel haberini bana da ve olur mu?
2. de olsa insan yinede endişeleniyor teşekkürler cnm içim rahatladı.ikiz biraz korkutur açıkçası beniEndişelenme canım benim adetime 2 gun kala tam 14 bin di..cogul gebelik dedim kendi kendime ama erken dollenme olmuş. .adetime 10 gün kala falan öğrenmiş tim zaten hamileligimi..
oalabilir cnmm aminnn hepimizin kayırlısı olsun.cumartesi gideceğim doktora bakalım orda netleşir herşeyBelki adetin hemen ertesinde hemenceckik hamile kaldın olabilir hayırlısı olsun hakkinda
Oo maşallah. Teşekkürler ederim bu arada. Umudum arttı biraz daha. 1 hafta sonra ce ee yapar inş..Gecen arkadasla konustum 7 hafta iken bebek yokmus kesede ama simdi yasitlarindan cok iri 9 yasinda kiz oldu
Das
Bende konak hastanesine gidicektim annelerin oradaki komşunun kızı konak hasta eşinden doğum yapmış sezeryan mi normal mi bilmiyorum adam babama anlatmış kızla ugrasiyoruz ölümden dondu bizim yapacağımız bsey yok devlete gidon demişler devlet hastanesine gitmişler hemen bunu duyduktan sonra korktum bende açıkçası ve remzi erkenden çok memnun kaldım randewu almak biraz erken tarihe Anlamıyorsun ama 3-4gun e biri iptal ederse bulabiliyorsunBen nedense enteresan bir şekilde Konak ya bir dr a gitmek istiyorum aslında adatıp evime yürüme mesafesinde ama oradaki dr lar çok genç tecrübesiz gibi geldi bana internet sayfalarında benimle yaşıt dr lar hep off zor kararmış ilk ve zor olunca
bende de bir süredir bulantı ve halsizlik vardı bugün bir iyilik var üstümde bulantım da halsizliğim de yok. ama korkmadım , belki bulantılı dönemim bitmiştir diye düşündüm benKızlar 6+3 haftaligim. İki gundur bulantilarim baslamisti. Bugun midem bulanmiyor. Gogus hassasiyetim de azaldi. Korkuyorum neden boyle? Sizde de var mi boyle bir durum?
Ben 7. haftamda ufak bir kanama gecirdim, onceden de 1 dusugum var buna ragmen doktorum hic ilac ve igne vermedi. Progestoronun dusuk ya da kanamaya bir etkisi olmadigini, dusecek bebegin hckimse tarafindan engellenemeyecegini soyledi. Cok sukur 3-4 gunde lekelenmelerim gecti.Aynı şeyi bende okudum biliyor musun? O yüzden kullanmamaya karar verdim. Zaten araştırdığım kadar ile bu değer 10-12. hafta sonrası artışa geçiyormuş. haftaya tekrar ölçüm yaptıracağım. Düşmediği sürece sıkıntı yok bence. Allaha emanet olsun bebeklerimiz. Senin kaç haftalık peki ?
Ben yurt dışında yaşıyorum burada tetanoz alışı yapmıyorlar hamilelikteArkadslar birsey sorucam ilk hamileligim de tetenos asilarimi tam yaptim mi hatirlayamiyorum yani ucuncuyu oodugumu hatitlayamiyorum bunda hic olmasam bi sakincasi olur mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?