2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
geem mesajını alıntı yapan arkadaşta gördüm. Bugün akşamüstü yemekle birlikte karpuz yemiştim, 1 saattir karnımda ve belimde yanıyo gibi değişik bir ağrı hissediyorum. Wc ye gitme ihtiyacı hissediyorum ama hiçbişey yok. Karnımda gerildi. Huzursuz eden bişey var sanki. Bu tarz bişey miydi sendekide?

Yuzmek yasak degil zaten aksine tavsiye ediliyor yasak olan havuzlar hangi ulkede yasamistiniz cunku genelde yurtdısındaki okuduğum makalelerde de havuz tavsiye edilmiyor

Yuzmek yasak degil zaten aksine tavsiye ediliyor yasak olan havuzlar hangi ulkede yasamistiniz cunku genelde yurtdısındaki okuduğum makalelerde de havuz tavsiye edilmiyor
Hollanda ve Almanya'da yaşadım ve iki ülkede de yüzmek tavsiye ediliyor. Havuza girmek yasak diyeni duymadım. Mesela ilişki konusunda da hiç yasak koymazlar hamilelikte ama Burda o da tavsiye edilmiyor. Genel olarak oradaki insanlar ve doktorlar daha rahatlar.

Aynen cnm oyleydi.biraz yuz ustu yattim gaz cikarmaya calistim biraz rahatladim ama gecmemisti.

Yuzmede sorun yok arkadaslar sorun olan havuzlar.mikroplu bakteri yuvasi ve enfeksiyon kapma riski var o yuzden havuzu yasakliyor doktorlar.girmek isteyen buyursun girsin.

İliski burda da yasak degil sadece dusuk riski olanlar ve benim gibi yumurtalikta kisti olanlara onermiyorlar o da geçici bir süre yani genel olarak riskli gruba bile ilk 3 ay yoksa normalde yasak değil havuzlara gelince gerçekten havuzlar mikrop yuvası heleki otellerin havuzlarina kimler kimlerr giriyor kimbilir normal zamanlarda bile riskliki gebelikte cok daha fazla katlanıyor bu risk

Kızlar çoğunlukta kabızlık sorunu var sanırım. Bende tam tersine ishal gibiyim. Çok sık çıkmıyorum wc.ye ama bi normal bi ishal gibi oldu ya. Sizde de var mı böyle olan?
Evet çok şükür hiç kabızlık yaşamadım aksine çok daha rahat çıkıyorum.millette uyku yapar ben saat 6 da ayaktayım.kasık ağrılarım ilk günden bu yana var.Kan sulandırıcı kullanıyorum acaba o mu yapıyor diyorum.bundan başka sadece yemek yemek istemiyorum midem bulanmıyor şişiyor neredeyse ağzıma gelecek

Aynen cnm oyleydi.biraz yuz ustu yattim gaz cikarmaya calistim biraz rahatladim ama gecmemisti.
Aynen bende yattım uzandım bir saat felan. Ama halen tam anlamıyla geçmiş değil. Mesajını görünce nasıl rahatladım bilemezsin. Çooook teşekkür ederim :) İnsanın aklına neler geliyor Allah korusun. Bi de belde ve karında aynı anda olunca panikledim. Karpuzda çok faydalı halbuki özellikle hamilelikte çekirdekleri çok yararlıymış. Ama dikkat etmek lazım demek :)

Oh ne güzel maşallah, inşallah olmaz da sıkıntın. İlk gebeliğimde bende erkenden yatıyodum ama sabah eşim işe giderken alarm gibi kalkıp onuda uyandırıyodum :) kasık ağrıların çok şiddetli değilse ve beraberinde başka belirti yoksa normal canım. Benimde var halen kramp şeklinde devam ediyor. Şişkinlikten hiç bitmedi zaten, 6 aylık gibi görüntüm şuan :))

CAnım kadıştırdığın şu var Türkiye'de denetimler yada havuzun hijyen kurallarına o ülkelerdeki gibi uyulmuyor yada yeterli denetim yapılmıyor o yüzden risk daha fazla oluyor. Almanlar özellikle kuralcı insanlar o avuca koyulması gereken klor 1gr sa 2gr koymaz yada hadi bugün koymayayım demez. AMA bizimkiler öylemi herkes kafasına göre bazı havuzlar basıyor çamaşır suyunu önümüzden mecbur riske atmaya değmez

Geçen yılki hamileligimde Dr.m havuza girme dediği halde kendimize ait havuz diyerek girdim.ve tatilden döndüğümde idrar yolu enfeksiyonu tavan yapmıştı.Son günlerde eşimin küçük kardeşleri gelmişti Onlar geldgnde girmedm ama son gün dayanamamstm ve döndüğümde bu sonuçla karşılaştık.Ayrıca atılan klor miktari da çok sağlıklı olmuyr diye biliyrm .bebeklerin girmesi de uygun değil.sürekli sokuyrm diyenler olablr.yani sokarsan ölür mü Allah korusun tabikide ölmez görünürde bişey olmaz ama illa ki etkiler.
Sizin oralarda dezenfekte yöntemi ve sıklığı farklı olablr Tabi bunu bilemeyiz.herkesn Dr.nu dinlemesi en güzeli

Gebelikte en iyi egzersiz yüzme diye biliyorum ama havuz konusunda doktoruna bi danış bence

Kızlar doktorum bana temizliği iyiyse denetimi iyiyse havuza gir yoksa girmeni tavsiye etmem dedi Deniz konusu serbest tabi yüzmek en güzel egzersiz

Benim kanamam da çok oldu, birden aniden aynen musluk gibi aktı. Kese etrafı bozulmuş dediler. Hastanede yattım bir gün. Bebek duruyor kalp atışı da var. Ama risk hala devam ediyor. Ara ara kan geliyor fakat bu defa kırmızı değil rengi pembemsiye döndü. Kanama olduktan sonra kalp atışı devam etti mi sizde? Hemen o an düşük mü oldu. Bu durumla kıyaslayınca sizinki ile ne gibi benzerlikler ve farklılıklar var?

günaydın kızlar cumartesi günü eski halimi aldım, birden kesilen bulantı ve halsizlik derkennn pazar günü fırtına öncesi sessizlik gibi yine başladı şuan yine kafamı koyacak yer arıyorum iş yerinde ve bulantım tavana çıkmış vaziyette

Günaydın kızlar. Hepimiz için sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hafta olsun inşallah. ilkduyansenol bende aynıyım iki gündür yatacak yer arıyorum kendime, bugün sabah da kalktım biraz önce kahvaltı ettik şimdi yine uzandım. Sanki hiçbiryerim tutmuyor gibi ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…