2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Peki adet döneminde lekelenme şeklinde kan geliyor mu. Bulantım sabahları oluyor sadece. Canım hiç bir şey istemiyor sabahları

Kızlar bi sorum var. Havuza girme konusunda ne düşünüyorsunuz. Perşembe doktoruma sorucam zaten. Ama size de sormak istedim. Sitenin havuzu. Site 3 blok öyle kalabalık değil yani. Şuan açık mesela 15-20 çocuk ya var ya yok içinde. Umumi değil. Ama yine de emin olamıyorum. Bi yandan çokta girmek istiyorum. Egsersiz olarak çok iyi biliyorum. Bu yaz deniz imkanıda yok malesef. Napsam bilemedim

Peki adet döneminde lekelenme şeklinde kan geliyor mu. Bulantım sabahları oluyor sadece. Canım hiç bir şey istemiyor sabahları
2 defa oldu kanama. ilki lekelenme, 2.si kanama..
adet dönemlerini unuttum belki adet dönemine denk geliyordur.. özellikle ilk lekelenme

ben doktora sordum enfeksiyon riski var havuza girme dedi. denize girebilirsin dedi.

Canim deniz serbest havuz yasak diye biliyorum. Kuzenimin doktoru oyle demis bence bu yaz sık dişini nolur nolmaz. Sonucta hayati bisey degil

Benim sitemde de havuz var ve 35 daireli bir site ve daha 18 dairesi boş yani giren sayısı çok çok az ama kesinlikle ve kesinlikle yasak bırakın siteyi kendinize ait evinizin havuzu bile olsa yasak sadece hijyenden değil havuzun içindeki klor maddesinin bebeğe çok zarar vermesinden dolayı yasak evet bazen benim de canım çok çekiyor ama yapacak bi şey yok eşim doktor kendi doktorum da yakın tanıdığimiz ve kesinlikle izin vermiyorlar gene de siz bilirsiniz.

Benim doktorum özellikle havuzdan uzak dur dedi bilginiz olsun

Merhabalar benim Çarşamba ikinci kontrolüm var heyecanlı ve tedirginim kasıkklarımda ağrı oluyor ara ara .Benim daha önce tekrarlayan düşüklerim var .Rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyor.İnşallah herşey yolundadır.Rabbime emanet meleklerimiz...Benimle aynı haftada olanlar gebelik şikayetleriniz ne durumda.Benim sabah az azbulantım ama gün içinde feci derecede şişkinliğim var ne yersem ağzımda sanki.Bşr de uyku hak getire sabah 7 de kalkılır mı yaHergün işe gider gibi ayaktayım

Bende daha önce dış gebelik geçirdim ama onda farklı bir ağrı olmuştu nefesimi kesen bir agriydi. Ve ultrasonla hiç bakmadan o şekil muayene istedi ultrasonda bakınca kesenin rahimde olduğunu söyledi inş dış gebelik gibi bir sıkıntıyla tekrar karsilasmayiz

Çok rahatsız edici gerçekten hiç hamile psikolojisinden anlamıyorlar ve bu benim 4. Hamileliğim hiç yaşayan yok 2 tane erken doğumla kaybettim 1 tane karnımda öldü çok zor şeyler yaşadım bunları her seferinde ayrı ayrı anlatmam bile benim canımı acıtıyor

İnş doğru karar vermisimdir cnm kendi doktorum olsa Prof güvenebilirdim belki ama stajyer Dr kobay gibi kullanıyorlar bizi inş sağlıcakla kavuşuruz hepimiz

Merhaba benim de tekrarlayan dusuklerim var. Daha dogrusu kalp durmasi sonucu kurtajlarim var. Benim de 2. Kontrol yarin. Ultrasondan inanilmaz korkuyorum. Çünkü ikisinde de bu Haftalarda ultrasonda kalbinin durdugunu ogrendim. Bende de sabahlari az bulanti oluyor. Gun icinde de ara ara oluyor. Kasık agrisi ve uyku hali var

Bende de durum aynı kalp atışları durmuştu hepsinde 6 kez kaybettim .bu genetik tanılı tüp bebek ,olmaması için hiçbir neden yok diyorum ama işte vesvese oluyor.Umarım sizin de sağlıkla büyür bebişiniz ,belirtiler normal gebelik belirtisi .Allah'a emanetler

Boyle endiselenmemiz cok dogal. Yasadiklarimiz yuzunden. Ben de bu sefer kan pihtilasmasi ignesi kullaniyorum.
hersey guzel olucak diye icimden tekrarlayip duruyorum. Ilk 3 ayi atlatalim insallah da biz de hamileligin keyfini cikaralim ve saglikla kucaklarimiza alalim insallah

Yakın bir zamanda arkadaşım yaptı canım.Doğumda ebe ve hemşireler varmış.Ama dikim,kontrol vs işleri için doktor gelmiş.

İlk doğumumu devlet hastanesinde yaptım doğumu ebe yaptırdı dikişi de ebe attı. Doktor görmedim hiç :)
Tamam kızlar çok teşekkür ederim, bu kez devlete gidiyorum ben evime çok yakın. İlkinde özele gitmiştim ve doğumda resmen mahvoldum. İnşallah bu kez hayırlısıyla sağlıcakla güzelce olur, hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…