2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar çoğunlukta kabızlık sorunu var sanırım. Bende tam tersine ishal gibiyim. Çok sık çıkmıyorum wc.ye ama bi normal bi ishal gibi oldu ya. Sizde de var mı böyle olan?

Bana havuzu kesinlikle yasak dedi

Kızlar çoğunlukta kabızlık sorunu var sanırım. Bende tam tersine ishal gibiyim. Çok sık çıkmıyorum wc.ye ama bi normal bi ishal gibi oldu ya. Sizde de var mı böyle olan?
Bende senin gbiydim canım. Bikaç gündür düzene girdim. Daha doğrush folik asitten sonra düzenlendiğini düşünüyorum ben .

Bende senin gbiydim canım. Bikaç gündür düzene girdim. Daha doğrush folik asitten sonra düzenlendiğini düşünüyorum ben .
Bende halen kullanıyorum canım ama pek onunla ilgili değil sanırım bendeki. Yaklaşık 2 haftadır bu şekildeyim. Şişkinliğim azaldı gibi bugün onun sayesinde :))

Arkadaşlar Allah nasip ederse 2.evladım olacak.7 sene aradan sonra pek birşey hatırlamasam da oğlumda hiç bu kadar kasık ağrısı halsizlik mide dönmesi yaşamamıştım.Özellijle kasık ağrısına iyi geleceğini düşündüğünüz bir yöntem var mı?

Canım cok.ozurdileyerek birsey sorabilirmiyim kabı durduklarında bulantıların şikayetlerin devam ediyormuydu

Kızlar benim kanamam cok sukur durdu.200mglık progestandan gunde 3 defa kullanıyorum.coraspin kullaniyotum bir de.ama ara ara kahverengi lekelenmelerim var.normal mi acaba?

Kızlar benim kanamam cok sukur durdu.200mglık progestandan gunde 3 defa kullanıyorum.coraspin kullaniyotum bir de.ama ara ara kahverengi lekelenmelerim var.normal mi acaba?
Kahverengi lekelenmeler icin daha az tehlikeli diyorlar ama kanaman olduğu icin belki içerde kalmış azcik kanama bosaliyordur sen kalbini sağlam tut dinlenmeye devam et

Kahverengi lekelenmeler icin daha az tehlikeli diyorlar ama kanaman olduğu icin belki içerde kalmış azcik kanama bosaliyordur sen kalbini sağlam tut dinlenmeye devam et
İnşallah canım ya.haftaya cuma randevumuz var.insallah kalp atislatını duyar da rahatlarım.cuma günü tam 6+6 olucaz.duyulur inşallah

Ben bugün çok huzursuzum ya karnım belim yanıyor gibi değişik bi şekilde ağrıyor şuan. Oturunca hafifliyor gibi ama geçmiyor. Önemli bişey değildir dimi ya dr.umu arayamıyorum özel olmadığından..

Değildir umarim bende bugün baya yoruldum sanki günlerin acısını çıkardım şuan bende biraz iyi hissetmiyorum sanki eşimden Allah razi olsun cok yardımcı oldu evi kirkladık ..ama işte.durmuyoruz yapıyoruz s9nrada sancılanıyoruz.canim benim dinlen birseycikler olmaz Allah dilemezse . .

Eşlerden Allah razı olsu gerçekten, umursamaz değiller. Hepsini birden yapmasaydın keşke canım yavaş yavaş hallederdin. Gerçi bende öyleyim şunu da yapıyım bunu da yapıyım derken haşat oluyorum sonra :) biz şuan köydeyiz kv.nin yanında. Sağolsun benden çok düşünür beni. Bugün öyle yorulcak bişey felanda yapmadım ama işte böyleyim. Allah korusun, önemli değildir inşallah geçer..

Ben havuz tavsiye etmiyorum.bizim sitenin havuzunda mesela arkadasin oglu enfeksiyon kapmis ishal kusma serum takildi.su siralar enfeksiyon var aman dikkat.

Ben uzun zaman yurtdışında yaşadım ve hamilelikte yüzmenın yasak olduğunu hiç duymadım. Orda hamile kadınlar özellikle yüzmeye gidiyor Doğuma kadar ve normal umumi havuzlar bunlar aynı burda olduğu gibi. Orda dedikleri şu eğer suuun gelmediyse ve açılma olmadıysa bebeğe bir zarar gelmez. Bizde eylülde tatile gideceğiz ve hem havuza hem denize girmeyi düşünüyorum.

Kizlar sicaklarda karpuz yiyim rahatliyim diye hic dusunmeyin felaket gaz yapiyor.resmen kivrandim ya ne oldu boyle diye dusunurken nette bakindim karpuz gaz yapmis ☹
Zaten kendi gazımız yetiyo bide karpuz yersek amanınnnn
Cok üzüldümumarım karnındakini sağsalim kucağına alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…