- 14 Mayıs 2012
- 367
- 255
- 103
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #4.681
Ben de o kadar çok pimpirikleniyorum ki. Alüminyum içermeyen roll on, paraben içermeyen sampuanlar fln. Ama işte ne kadar da olsa paketli olan her ürün illaki bir seyler içeriyor.
Doğal ürün derken ne kullanıyorsun mesela ? Özellikle diş macununu merak ettim.
Önceki sayfalarda bir iki arkadaş önermişti bende ondan almıştım diş macununu splat diye bir markanın doğal içerikli.Diğerlerinide yves rocher marka aldım canım.
Valla ben de bu soruyu sordum da bugün mide bulantım yavaş yavaş başladı sanki böyle giderse benim de halim olmayabilir.
Öncelikle hayırlı olsun Tekirdağ çok güzeldir:) biz merkezde oturuyoduk benimde eşiminde işi çorluda, gidiş geliş yapıyoduk ama sonunda çorluya taşındık daha 1 ay oluyo. Çorluda 4 tane özel hastane var hiç korkma ama ben merkezde otururken yaşam hastanesindeki Esengül Can'a gitmeye başlamıştım ve çok memnunum bırakmadım ona devam ediyorum. Çorludaki doktorları hiç araştırmadım o yüzden ama Petek hanım varmış diye duymuştumMerabalar canım ya ben Adanadayım ancak eşimin işi dolayısıyla Tekirdağ'a taşıncaz çorlu tarafına ama ben çok endişeliyim özel hastane var mı doktorlar nasıl iyi mi burda iyi kötü doktor tavsiyesi aldım gidiyordum orda napcam hiç bilmiyorum. Bana biraz anlatabilir misin?
tamamdır. migros ve macrocenterlarda satılan bir marka var. onu alıp denicem. iyi çıkarsa ordan devam ederim bendeCanim ben gunluk sutlerle yapıyorum tire sütü tavsiye ederim Atatürk orman ciftligi de olabilir zaten bizim acik sutten yapilan yogurdu ve diger ürünleri kesilikle tuketmememiz gerekiyor marketlerdeki cam siselerdeki gunluk sutlerle mayalayabilirsin kesinlikle acik sut alma
kiz guya bende fransadayim cok supriz olduuuu. 3.cu ye hamileyim yaa inanmiyorummmHayırlı olsun canım, valla yurtdışından kadınlar bilinçli şekilde bu kadar kısa sürede hamile kalıyor sende yaparsın merak etme :) bende ikinciye hamile kaldığımda ilk çocuğum 8 aylıktı bizimki de sürprizdi, ben istiyordum aslında gazla fark olmasın diye ama eşim istemiyordu. Eşim öğrenince ne der diye ağlamaya başladım ama öğrenince o da sevindi :) benimde bu üçüncü olacak ama bu sefer yaş farkı var
Ben farmasinin dış macunlarini şampuan makyaj malzemelerini vb ürünlerini kullanıyorumBen de o kadar çok pimpirikleniyorum ki. Alüminyum içermeyen roll on, paraben içermeyen sampuanlar fln. Ama işte ne kadar da olsa paketli olan her ürün illaki bir seyler içeriyor.
Doğal ürün derken ne kullanıyorsun mesela ? Özellikle diş macununu merak ettim.
Valla ben de bu soruyu sordum da bugün mide bulantım yavaş yavaş başladı sanki böyle giderse benim de halim olmayabilir.
Arkadaşımda aynı senin gibiydi ve üçüde sezeryandi üzülme Allah kolayligini veriyor şimdi en küçük kızı 2 buçuk yaşında...toptan büyütür minnoş anne olursun ....tek bi seferde bi anda çıkar işte.. .kiz guya bende fransadayim cok supriz olduuuu. 3.cu ye hamileyim yaa inanmiyorummmyas 23 3.5 yil olacak evleneli ben 3.cuye hamileyim. Rabbim herkese nasip etsin
27 yasindayim.suan kendimi vay be analar ne yigitler doguruyo diyorum.::)kiz guya bende fransadayim cok supriz olduuuu. 3.cu ye hamileyim yaa inanmiyorummmyas 23 3.5 yil olacak evleneli ben 3.cuye hamileyim. Rabbim herkese nasip etsin
Probiyotik maya olarak yayla ve danem büyüyo markalariyla mayaliyorum ben yalniz mayayi bes dakika once yarim cay bardagi sütle biraz bekletmek gerekiyor ve normal yogurttan da bi kasik koyuyorum mayalarken.tamamdır. migros ve macrocenterlarda satılan bir marka var. onu alıp denicem. iyi çıkarsa ordan devam ederim bende
evet farklı bi duygu, yani bütün dna'ları görünüşleri her şeyi tıpatıp birbirine benzeyen iki yumurcak.. internette araştırdım, tek yumurta ikizlerine sürekli aynı kıyafetlerin giydirilmesi keyfi değilmiş. Onların mental ve ruhsal gelişimleri için aynı şeyleri giymeleri gerekiyormuş. Ayrıca doğduktan itibaren 4-6 ay boyunca aynı beşikte yatmaları faydalıymış. Sonuçta anne karnında bile aynı kesenin aynı suyun içinde dipdibe büyüyorlar.. Allahın mucizesi çok ilginç şeyler öğrendim :)bu grupta çift yumurta duymuştum , ama tek yumurta tek siz varsınız sanırım. hayırlı olsun. 2 tane aynı bebekten farklı bir duygu olsa gerek
hatırladım seni canım sen de haziran tüp bebekçisisin di mi? :) bana da iki embriyo transfer edilmişti ama bir tanesi tuttu ve ikiye bölündü, tek yumurta ikizleri geliyor inşallah.. benim ki yüksek riskli gebelik, aynı kesenin içindeler, arada zar yok.. kordonların birbirine dolanma riski var.. hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah.. doğduğunda küveze konulacağı kesin zaten ama en azından bi 34. haftayı görürüm inşallah..Canım bende ikiz bekliyorum çift yumurta ikizi benimki de ama inşallah martı beklemese de şubat sonunu bari beklerler yaa çok korkuyorum ben küveze girecekler de bebeklerimi kucaklayamıcam diye prematüre doğmasın bebişlerim çok amin
25yasindayim hatta 25bucukkiz guya bende fransadayim cok supriz olduuuu. 3.cu ye hamileyim yaa inanmiyorummmyas 23 3.5 yil olacak evleneli ben 3.cuye hamileyim. Rabbim herkese nasip etsin
Canim hayirli olsun.oncelikle. kesenin resmmi varmi cok.merak ettim :)evet farklı bi duygu, yani bütün dna'ları görünüşleri her şeyi tıpatıp birbirine benzeyen iki yumurcak.. internette araştırdım, tek yumurta ikizlerine sürekli aynı kıyafetlerin giydirilmesi keyfi değilmiş. Onların mental ve ruhsal gelişimleri için aynı şeyleri giymeleri gerekiyormuş. Ayrıca doğduktan itibaren 4-6 ay boyunca aynı beşikte yatmaları faydalıymış. Sonuçta anne karnında bile aynı kesenin aynı suyun içinde dipdibe büyüyorlar.. Allahın mucizesi çok ilginç şeyler öğrendim :)
hatırladım seni canım sen de haziran tüp bebekçisisin di mi? :) bana da iki embriyo transfer edilmişti ama bir tanesi tuttu ve ikiye bölündü, tek yumurta ikizleri geliyor inşallah.. benim ki yüksek riskli gebelik, aynı kesenin içindeler, arada zar yok.. kordonların birbirine dolanma riski var.. hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah.. doğduğunda küveze konulacağı kesin zaten ama en azından bi 34. haftayı görürüm inşallah..
Evet canım bende haziran tüp bebekçiyim :) bütün gelişmelerinden haberim var canım Adige ye o topikte yazdıklarını da okuyorum :) inşallah Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde alırız evlatlarımızı kucağımıza başka bir dileğim Yok şu sıralarevet farklı bi duygu, yani bütün dna'ları görünüşleri her şeyi tıpatıp birbirine benzeyen iki yumurcak.. internette araştırdım, tek yumurta ikizlerine sürekli aynı kıyafetlerin giydirilmesi keyfi değilmiş. Onların mental ve ruhsal gelişimleri için aynı şeyleri giymeleri gerekiyormuş. Ayrıca doğduktan itibaren 4-6 ay boyunca aynı beşikte yatmaları faydalıymış. Sonuçta anne karnında bile aynı kesenin aynı suyun içinde dipdibe büyüyorlar.. Allahın mucizesi çok ilginç şeyler öğrendim :)
hatırladım seni canım sen de haziran tüp bebekçisisin di mi? :) bana da iki embriyo transfer edilmişti ama bir tanesi tuttu ve ikiye bölündü, tek yumurta ikizleri geliyor inşallah.. benim ki yüksek riskli gebelik, aynı kesenin içindeler, arada zar yok.. kordonların birbirine dolanma riski var.. hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah.. doğduğunda küveze konulacağı kesin zaten ama en azından bi 34. haftayı görürüm inşallah..
teşekkürler canım. ay dün kontrolde almayı unuttum nasıl kızdım kendime yaa, ultrasonda koca kafalarını gördüm ama heyecandan fotoğraf istemeyi unuttum, onlar da sağolsun çıkarıp vermediler hatırlatmadılarCanim hayirli olsun.oncelikle. kesenin resmmi varmi cok.merak ettim :)
inşallah canım.. başından beri o kadar çok şey var ki ortak yaşadığımız.. senin transferin ne zaman olmuştu? benim 20 haziranda yapıldı 3. gün embriyosu.. sürekli benim de dualarım aynı, hayırlı sağlıklı şekilde yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.. rüyalarımda hep tek bi tane erkek çocuk görüyorum, korkuyorum diğerine bişey olacak diye Allah esirgesinEvet canım bende haziran tüp bebekçiyim :) bütün gelişmelerinden haberim var canım Adige ye o topikte yazdıklarını da okuyorum :) inşallah Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde alırız evlatlarımızı kucağımıza başka bir dileğim Yok şu sıralar
Hadi ya tuh :) neyse saglikli olsunlar da daha cok resimleri olur insaallah:)teşekkürler canım. ay dün kontrolde almayı unuttum nasıl kızdım kendime yaa, ultrasonda koca kafalarını gördüm ama heyecandan fotoğraf istemeyi unuttum, onlar da sağolsun çıkarıp vermediler hatırlatmadılar
inşallah canım.. başından beri o kadar çok şey var ki ortak yaşadığımız.. senin transferin ne zaman olmuştu? benim 20 haziranda yapıldı 3. gün embriyosu.. sürekli benim de dualarım aynı, hayırlı sağlıklı şekilde yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.. rüyalarımda hep tek bi tane erkek çocuk görüyorum, korkuyorum diğerine bişey olacak diye Allah esirgesin
tahlil sonuçlarımı almaya gidemedim ben doktorun bana telefonda söylediği bu. c vitamini meyvelerden almaya çalışıyorum henüzKaç çıktı sizde?benden tekrar idrar istedi. C vitaminini nasıl kullanıyosunuz kapsülmü suyu bende çok içmeye çalışıyorum ama olcaksa oluyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?