2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Çok takıyorum bir de ilk gebeliğim biraz uğraştım bunun için çok korkuyorum Sat 23 haziran cuma 5. Haftaya yeni girmişti işte 3223,62 idi hcg daha baktırmadım canım cuma randevum var Allah'ın izniyle
Benimkide 20 haziran canım. Hayır lı olsun inşallah. Üçüncü gebeliğim ama ben bile korkuluyum , endişeliyim. Görmediğim şeyleri görüyorum bunda heyecanını anlayabiliyorum

Kızlar ne çok sayfa sayfa konuşma olmuş sayı da artmış maşallah.Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.Benim geçen hafta bulantılar,iştahsızlık başlamıştı bu hafta da kusmalar da başladı.Açım ama yiyemiyorum bir şey.Hani şu faydalı bu faydalı diyoruz ama ben artık yiyebildiklerime şükrediyorum su bile buzsuz içemiyorum.Hafif ılık su bile mahvediyor beni.Bu arada bebek boyutlarını yazmışsınız benimki biraz minyon mu acaba geçen hafta 7mm di annesine çekmeyecek mi acep :))))

Benimkide 20 haziran canım. Hayır lı olsun inşallah. Üçüncü gebeliğim ama ben bile korkuluyum , endişeliyim. Görmediğim şeyleri görüyorum bunda heyecanını anlayabiliyorum
Dimi :) cuma doktora gideceğim bakalım ne der çok heyecanlı oluyor insan ne bileyim acaba kalp atışını duyabilir miyim 6 haft olacak cuma

Canım benimde 10 gün önce 7.7 mm yani bir anda buyuyorlar

Oyy sayfalar sayfalarrrr :) ben fırsat buldukça okuyabiliyorum ancak. Ne kadar da çoğaldık, inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza. Havalar sıcak, ev kalabalık, ben halsiz yorgun şişşş :) şu şikayetlerimiz azcık geçse hayırlısıyla ya, özellikle şişkinlik. Vallahi balon gibiyim, pantolonumu giyince rahat edemiyorum hiç.

Migdemdr ve karnında gaz bombası var eşimin yaninda kaciricam diye odun kopuyor reflu de tuzu biberi migdem bulantisinin oldu hadi bakalım hobaaa oyunaaa mendilini alan kusan eden bana takilsin halay cekelim

o da iyiymiş.. haberlerde gördüm sivasta bi kadın doktora gitmeden sormadan kendi kendine yumurta çoğaltıcı hap kullanmış kadın dördüz hamile kalmış.. 27.haftada doğuma almışlar karnından 5 tane bebek çıkmış beşizlerin hepsi sağlıklı şimdi ay şaka gibi senin de öyle olmasın

Migdemdr ve karnında gaz bombası var eşimin yaninda kaciricam diye odun kopuyor reflu de tuzu biberi migdem bulantisinin oldu hadi bakalım hobaaa oyunaaa mendilini alan kusan eden bana takilsin halay cekelim
Benimde midem sanırım 3 katına felan çıktı, top var gibi içinde nefes aldırmıyor sinir ediyor, tosur tosur geziyorum ya reflü bende de var ara ara tetikliyor ama şimdilik iyi.
Haydi kızlar halayaaa hobaaa

Kizlar karides yasak mi. Aaaa bu olmadi simdi. Ben tatilde karides guvec hayaliyle gidiyorum. birmucizeolsun var mi zarari abine sorar misin:)

Kizlar iki gundur semizotu salatasi yapiyorum. Limonda iyi geliyor mideye. Tavsiye ederim.icine bol salatalik biraz domates nar eksisi zeytinyag oh oh. Yarasin hepinize vitamin olsun mineral olsun sifa olsun

Kızlar heyecanla cuma gününü bekliyorum.insallah minigimin kalbi gumbur gümbür atar.subat ayinda 6 haftalikken bebegimi kaybettim.kürtaj oldum.insalllah bu sefer sag salim kucağıma alırım.biliyorsunuz kanamam olmustu ama kahverengi lekeler oluyor ara ara.persembe igne yaptircam.tüm anneler bebeklerine sag salim kavussun insallah.amin

Kızlar benim bu cuma kontrolüm var ama gidemicem sanırım, köydeyiz. Dr.umunda en erken randevusu haftaya çarşamba. O gün gitsem sıkıntı olur mu ki, vitamin vs bişiler başlıcak mıyız acaba bilgisi olan var mı?

Canım devlete gidiyorum ama cok tatlı bir doktor hanim bana dediki kahverengi kanamam oldu dedim.dediki zaten içerde kanama vardı o inmiş dedi ve biraz daha var kahverengi kanaman olursa endişelenme dedi ...insaAllah sende de sıkıntı yoktur...

Kizla r benimde sigara gibi büyük bir sıkıntım var telefon gün içinde sürekli ama sürekli elimde cunku yatarak dinlediğim icindede sürekli elimde sakıncası nedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…