- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #4.781
Gaviskon kana karismadiği icin gebelikte guvenli bir sekilde kullaniliyor ben midem her yandiginda iciyodum.Tesekkurler cnm bende dun doktora soyledımde reflü şikayetimi gaviscon kullan dedi ama yazmadı arada kaynadı sormayıda unuttum nasıl kullancam diye bende aile doktorumuza yazdırcam
Benimkide 20 haziran canım. Hayır lı olsun inşallah. Üçüncü gebeliğim ama ben bile korkuluyum , endişeliyim. Görmediğim şeyleri görüyorum bunda heyecanını anlayabiliyorumÇok takıyorum bir de ilk gebeliğim biraz uğraştım bunun için çok korkuyorumSat 23 haziran cuma 5. Haftaya yeni girmişti işte 3223,62 idi hcg daha baktırmadım canım cuma randevum var Allah'ın izniyle
Sen kıdemli üyelerimizdensin9 haftalık canim
Dimi :) cuma doktora gideceğim bakalım ne der çok heyecanlı oluyor insan ne bileyim acaba kalp atışını duyabilir miyim 6 haft olacak cumaBenimkide 20 haziran canım. Hayır lı olsun inşallah. Üçüncü gebeliğim ama ben bile korkuluyum , endişeliyim. Görmediğim şeyleri görüyorum bunda heyecanını anlayabiliyorum
10 gün once gittiğimde duymuştum canim 6 hafta 5 günlük dedi ama 7 hafta 5 günlüktü sata göre birde benim erken döllenme ben eminim eşim yurt dışında olduğu icin....Sen kıdemli üyelerimizdensin:)
Kalp atışını kaçıncı haftada duymuştunuz acaba?
Canım benimde 10 gün önce 7.7 mm yani bir anda buyuyorlarKızlar ne çok sayfa sayfa konuşma olmuş sayı da artmış maşallah.Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.Benim geçen hafta bulantılar,iştahsızlık başlamıştı bu hafta da kusmalar da başladı.Açım ama yiyemiyorum bir şey.Hani şu faydalı bu faydalı diyoruz ama ben artık yiyebildiklerime şükrediyorum su bile buzsuz içemiyorum.Hafif ılık su bile mahvediyor beni.Bu arada bebek boyutlarını yazmışsınız benimki biraz minyon mu acaba geçen hafta 7mm di annesine çekmeyecek mi acep :))))
Migdemdr ve karnında gaz bombası var eşimin yaninda kaciricam diye odun kopuyorOyy sayfalar sayfalarrrr :) ben fırsat buldukça okuyabiliyorum ancak. Ne kadar da çoğaldık, inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza. Havalar sıcak, ev kalabalık, ben halsiz yorgun şişşş :) şu şikayetlerimiz azcık geçse hayırlısıyla ya, özellikle şişkinlik. Vallahi balon gibiyim, pantolonumu giyince rahat edemiyorum hiç.
Benimde 17 haziran transferim :) 3. Gün embriyosu benimkilerde :) bende bu gece rüyamda üçüz doğurduğumu gördüm bebişleri şekilden şekle sokup fotoğraf çekiyodumsırayla hepsini emziriyordum ben ne zaman uyuyacam emzirmekten diye düşünüp duruyordum
Benimde midem sanırım 3 katına felan çıktı, top var gibi içinde nefes aldırmıyor sinir ediyor, tosur tosur geziyorum yaMigdemdr ve karnında gaz bombası var eşimin yaninda kaciricam diye odun kopuyorreflu de tuzu biberi migdem bulantisinin oldu hadi bakalım hobaaa oyunaaa mendilini alan kusan eden bana takilsin halay cekelim
Ben 5+3 de görememiştim .Dimi :) cuma doktora gideceğim bakalım ne der çok heyecanlı oluyor insan ne bileyim acaba kalp atışını duyabilir miyim 6 haft olacak cuma
Aaa bende yarin gidixen 5+4 olucak duyamam herhalde.Ben 5+3 de görememiştim .
Cumaya bizde gideceğiz duyarız umarım....
Maşallah minigine.böyle duydukça cok mutlu oluyorum.insallah bende bu cuma bu sevinci tadarım.tam kac hagta kac gunluk oldunuz.biz cuma 6 hafta 6 gunluk olucazHayırlı akşamlar bugün bebeğimin kalp atışlarını da duydum çok şükür minigim 1cm olmuş
Canım devlete gidiyorum ama cok tatlı bir doktor hanim bana dediki kahverengi kanamam oldu dedim.dediki zaten içerde kanama vardı o inmiş dedi ve biraz daha var kahverengi kanaman olursa endişelenme dedi ...insaAllah sende de sıkıntı yoktur...Kızlar heyecanla cuma gününü bekliyorum.insallah minigimin kalbi gumbur gümbür atar.subat ayinda 6 haftalikken bebegimi kaybettim.kürtaj oldum.insalllah bu sefer sag salim kucağıma alırım.biliyorsunuz kanamam olmustu ama kahverengi lekeler oluyor ara ara.persembe igne yaptircam.tüm anneler bebeklerine sag salim kavussun insallah.amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?