2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İnşallah canım inşallah

Çok sag ol Canım insallah öyledir ve cuma günü güzel haberlerle dönerim inşallah

Kızlar aşırı baş ağrılarım var benim. Üç gün sonrata kontrolüm var ama endişeliyim varmı aranızda baş ağrıları yaşayan benim gibi.
Ne zaman geçecek acaba ?
Bende de oluyor ama ben normalde migren hastasıyım bu ağrılar normal baş ağrısı o yüzden buna şükrediyorum migren tutmasin benrazıyım

Iyı geceler arkadaşlar.6+1 günlüğün şuan.ama akşamları karnıma bı agrı gırıyor.sankı afedersiniz ishal agrısı gibi.benım gıbı olan var mı
Evet canım.çok normal.benim kızıma hamileleigimde de olmuştu bun da da var.daha bugün yine sordum doktora normal dedi.

Kızlar kan sulandırıcıyı neden kullanıyorsunuz?
Benim 2 tane gbeeligim kalp durmasi nedeniyle sonlandirildi. Genetik testler yapildi ve trombofili paneli testi. Sonuc olarak kan pihtilasmasi cikti bende. Yani kan pihtilastigi icin bebege besin gitmiyor ve gelisemiyordu. Simdi kanimizi yaptigimiz igne ile sulandiriyoruz ki bebeklerimizin gelisimi devam etsin. Insallah ise yariyordur da tekrar ayni acilari yasamayiz

hayırli geceler arkadaslar.2.bebegini bekleyen adaylar ilk cocugunuz sizi vok yoruyor mu ? benim oglum 3.5 yasina yaklasti hep ağlak bir cocuktu bu siralar tavan yapti resmen.uyanik oldugu her dakika araliksiz aglama krizlerine giriyor.eşimin köyündeyiz hic cocukla ilgilenen yardim edenim yok cok fazla sinirleniyorum sabredemiyorum.sonra hamile oldugum aklima geliyor oysa cok mutlu huzurlu bi gebelik gecirmeyi hayal ediyordum.böyle nasil devam edecek bilmiyorum simdiden pisman oldum acaba erken mi okula baslasa oyle mi olsaydi kafamda deli sorular cook mutsuzum

Üzüldüm canım inşallah sağsalim bebeğine kavuşursun ve bütün o acıları unutursun inşallah:)

Demek abim haklı ha yazık ya koskoca jinekologun bilgisi bir cocuk doktoru tarafından sorgulandı. Adama koydu biraz :/ şanslıyım canim ama ayni sehirlerde yasamiyoruz maalesef..

Canım benim rabbim bozmasın inşallah...
Amin canım zor kavuşulan bir gebelik olunca insanin ici değişik oluyor sürekli şükredip sağlıklı olmasi icin dua ediyorum:)

chemistry_eng karides zararli degildir abime gore sokak hayvanlarini sevme alkol sigara alma ve agir kaldirma yeter :) kabuklu deniz ürünleri alerjin yok demi? Valla karides güveçin ben de hastasiyim

Kızlar kan sulandırıcıyı neden kullanıyorsunuz?
Pıhtılaşma testinde bir gen homozigot bir gen heterozigot çıktı. Elistacin karin sisince bebege degmesinden korkmuyoruz tabi olmaz öyle bir sey ama karin yumusakken daha az acıyor o zaman bebek büyüdüğü icin gergin olacak ve cok aciyacak diye endise ediyorum :/ yan taraflara mi yapsak ki

Ben ikinciye hamileyim benim.oglumda bana cok bagli 20 aylik bu arada, ailem uzak esimin aileside uzak surekli benimle bensiz hic bir sey yapmiyor mutfakta az isim olsun anne anne agliyor hep kucakta cok bilirim kucagimda yemek yaptigimi.su siralar biraz daha rahatim ama gun gunu tutmuyor.cok zorlanacagimi biliyorum ama yasimiz gidiyor beraber buyusunler istedik hakkimuzda hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…