2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yok canım daha neler olmaz herhalde öyle birşey kalp atışlarını duyduk artık

Yok canım daha neler olmaz herhalde öyle birşey kalp atışlarını duyduk artık

Cnm aynı olayı ben de yasadıgım için o kadar korkarak gıtmıstım ki ilk 6 haftalıktı gıttıgımde duyulmadı içim içimi yedi yine aynı durumla mı karsı karsıyayım diye ama Allaha binlerce sukur olsun ki 7 . Haftada duyuldu miniğimin kalbi senin de oyle olacak inş rahatla inş duyacaksın cnm bu sefer

Aaa bende yarin gidixen 5+4 olucak duyamam herhalde.
Beta hcg 17 binlerde ancak dedi doktor. belli olmaz yaa ben diğer gebeliklerimde hemen görmüştüm.bir bunda bekleyeceğiz ama çok kötü beklemekte. Haa unutmadan söyleyeyim yarın gdecekmişiniz ya doktora en azından bebeği göremeseniz bile yolk sac varmı diye soruverin. Onu görümce çok yakın demek çünkü

Kizlar ben pazar gunu kotuydum. Yani kalkamadim yerimden. Mide bulantisi halsizlik gaz sancisi. Pazartesi gunu balik yagindan midir yada ben mi normale dondum bilmiyorum. Masallah turp gibiyim.hatta is cikisi yemekten sonra bahceye inmek spor salonuna inmek fln istiyorum. Yada gidelim kopalim fln modundayim:)

Tmm cbm cok sagol.

Iyı geceler arkadaşlar.6+1 günlüğün şuan.ama akşamları karnıma bı agrı gırıyor.sankı afedersiniz ishal agrısı gibi.benım gıbı olan var mı

Sabah 6 da kalkıyorum diye hava atan ben aksam iki saat uyumusum bende ankarada ikamet ediyorum.ama su sicaklar beni mahvediyor artik kutuplara kacasim var yaa.umarim haftaya bebegimi duyarim bende.rahat rahat tatile cikarim sonrasinda.ogluma sordum abi olsan ne yaparsin diye.anne meyak etme kaydesim aglaysa hemen tutup sana getiyiyim dedi ya şebek

Kızlar iyi geceler hepinize , maalesef doktorumuz tatile çıkmamıza şimdilik izin vermedi. Kızlarım çok üzüldüler ama Allah razı olsun seslerini çıkarmadılar.
Doktor daha önceki düşüklerimden dolayı 12 haftalık olalım sonra serbestsiniz dedi. Hayırlısı artık.
Çok şükür kalbimiz herşeyiniz normal iki hafta sonra tekrar kontrollerimiz var

Bende kizimda söylüyorum kardeşin olacak annecim küçücük diyorum ellerini birleştiriyor acıyı abuclarini kaadesim olacak küçücük anne diyor bebik alyoz boş bebik diyip duruyo daha tabi tam idrak edemiyor ne olduğunun

B
Iyı geceler arkadaşlar.6+1 günlüğün şuan.ama akşamları karnıma bı agrı gırıyor.sankı afedersiniz ishal agrısı gibi.benım gıbı olan var mı
BEnde birkaç gün oldu kıvrandırdı , anlayamadım ama neden olduğunu da . İki gündür kesildi canım. Geçer inş.

Bu arada kan sulandırıcı iğne kullanan var mı arkadaşlar .Şimdi iyi hoş yapıyorum da ilerleyen gebelik haftalarında karnım şişince nasıl yapacağımdan korkuyorum
Ben yapıyorum ilk zamanlar her gündü şimdi 2 günde bire düşürdü doktorum karnım buyuyuncede yaparım küçük iğne anca deri altına giriyor zaten bebise ulasamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…