2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Dinleme , duyma kimsenin negatif sözlerini , kem gözlerini...
Hcg artışın iyi ise zaten gerekli yüksekliğe geldiğinde keseyi rahim içinde görünce dış gebelik riski ortadan kalkmış olur inşllah. Son adet tarihin ne?

Çok takıyorum bir de ilk gebeliğim biraz uğraştım bunun için çok korkuyorum Sat 23 haziran cuma 5. Haftaya yeni girmişti işte 3223,62 idi hcg daha baktırmadım canım cuma randevum var Allah'ın izniyle

Çok takıyorum bir de ilk gebeliğim biraz uğraştım bunun için çok korkuyorum Sat 23 haziran cuma 5. Haftaya yeni girmişti işte 3223,62 idi hcg daha baktırmadım canım cuma randevum var Allah'ın izniyle
Ben de cok ugrastim canım hamile kalmak icin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. 1 haftadır tatildeyim girmediğim deniz havuz kalmadi Allah'a emanet :)

Ürtiker olmuşum kizlar dün yedigim karidesten midir pütür pütür kaşınıyorum. Abim kortizon ol dedi, babam çocuk doktoru o da bebege zarar verir olmaz dedi :)) baba ogul iki doktor ayni görüşte birlesemedi :))

Amin canım benim cümlemizinkini inşallah senin var mı şuan ?
6+6 oldu canim cok şükür darisi sana hepimiz kucagimiza alalim insallah. Babam da kızıyor zar zor bir cocuk oldu zaten hamile olmadan once bu kadar gezesin yoktu diye:) bebegim hayat enerjisi getirdi bana :))

Anladm.canim cok zor gecekten. Bende bugun zencefil cayi denedim. Sanirim ise yaradi. Patatesi birazcik da tuzla hasla daha lezzetli oluyor rahatlatiyor tuzu da. Fazla olmamak sartiyla
aç karnına mı içiliyor? hiç denemedim. ben de deniyim bari

Beni kizimda son iki 3ay bir migdem yandı fena gene reflu dedi doktor ve kizimda çok saçlıydı hatta citcitli tokalardan toplanacak kadardı düşün maşallah bu herhalde şimdiden başladı baya uzun saçlı birşey çıkacak meydana

Ürtiker olmuşum kizlar dün yedigim karidesten midir pütür pütür kaşınıyorum. Abim kortizon ol dedi, babam çocuk doktoru o da bebege zarar verir olmaz dedi :)) baba ogul iki doktor ayni görüşte birlesemedi :))
hamilelikte karides yasak değil mi? ben mi yanlış biliyorum. belli haftalardan sonra yasak kortizon sanırım 6 ve ya 7. hafta

Gavisconu sadece şikayetin oluncamı alıyorsun yoksa devamlımı?
Canım bunu sağlık ocağı yazdı bana kendi Dr uma kontrolüne bir ay war daha ona gitmedim sağlık ocağı tahlil sonuçlarını istemişti hastanede yaptırdığı onları götürünce dedim bi Dr a şikayetini söyleyin ne digcek o söyledi bunlari

Kizlar aranizda omega kullanan varmi beya bilgisi olan ben 3 aydir kullaniyorum da

hamilelikte karides yasak değil mi? ben mi yanlış biliyorum. belli haftalardan sonra yasak kortizon sanırım 6 ve ya 7. hafta
Bilmiyorum karides temiz hayvandir midye yasak ama o denizin pisligiyle beslendigi icin. Abim az miktar kortizondan bisey olmaz dedi babam olsun yaptirmasin dedi kafam karisti :)

Kizlar aranizda omega kullanan varmi beya bilgisi olan ben 3 aydir kullaniyorum da
canım ben ilk bebekte doktoruma sormuştum balık yiyemiyorum omega 3 alıyımmı diye.oda balık yiyince bebeğinin daha zeki olacağınımı düşünüyorsun öyle bişey yok ceviz ye semiz otu ye ben önermiyorum demişti.bunda da almıyorum o yüzden omega 3. bol bol ceviz semiz otu avakado yiyorum

Clexane 0.6 canım sen?şişlik ilacı hızlı verince daha çok oluyor bende gayet yavaş olursa morarmıyor şişmiyor ama ona da dayanmak sıkıntı
Benim de ayni. 2 gen heterezigot tek gen homozigottu. Benim cildim cok hassas her turlu morariyor malesef. Yavas yapinca da daha yakici oluyor bir daha kurtaj yasamayalim da raziyim bu acilara

maşallah canım, buna kaybolan ikiz sendromu deniyormuş. Başta iki yumurta oluyor ama birisi gelişmiyor ve kendi kendine kayboluyor.
Canım evet sabah sana yazmıştım içind e kocaman bir korku vardı ne yaparım bakabilirmyim çocuklarıma yetermiyim onları huzursuz edermiyim..diye ..doktor baktı kese kaybolmuş yok dedi banada gösterdi bebeğimi gördüm 22 mm olmuş dedi kalbi yavaş atmıyor hızlı atıyor dedi cok şükür rabbim hepinize yasatsin hepiniz hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağınıza alalım sağlıklı bebeklerimiz olsun ...elhamdulillah elhamdulillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…