2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
bebeklerinizin kalp atışları dk kaç kızlar.oda cinsiyet için ipucu veriyomuş kızların daha yavaş atıyomuş güya nekadar doğruysa.bizim dk da 120 flndı.ilkinde 170 flndı erkek oldu bende hemen kızmı acaba diye heveslendim

Valla aynen benimkinde de minicik bir surat upuzun saclar vardi kucagima ilk verdiler suratindan once sacini gordum

Tam tersi diyorlar kiz olunca daha yüksek atıyormuş erkek daha az atıyormuş...

Biliyorum hayırlısı böyleymiş demek ki :) en azından şimdi için rahatladı bende merak ediyorum ne oldu siye ama bir kaç hafta bekleyeceğim ben. Benimki 8 haftaliklen 15 mm'di çok hızlı büyüyorlar :)

Tam tersi diyorlar kiz olunca daha yüksek atıyormuş erkek daha az atıyormuş...
Aynen erkek bebek 120-140 arası, kız bebek 140-160 arası atıyormuş diyorlar. Tam hatırlamıyorum ama bende doğru çıkmıştı diye biliyorum. Bu sefer kalp atışını gördük ama dinlemedik.

ah yoğurt yiyebilsem keşke.. sabah peynir ekmek yiyorum. şimdi canım peynirde istemedi. canımın istemediği bişey yeyince çıkarıyorum, korktum iyice
Mide bulantısı beni de mahvetti. Ağzım hiç bir tadı alamıyor. Zorla yiyorum ama bu sefer cıkarıyorum. Acıkınca daha kotu oluyorum. Ne zaman gececek diye surekli araştırma yapıyorum. Bazı yerlerde yerlerde 10.hafta yazıyordu ama bakıyorum da siz 10. Haftadasınız hala geçmemiş daha cok zorlayacak demek ki bu mide bulantısı

Hcg hormonu 12. Haftadan sonra düşüşe geçiyor dolayısıyla 12. Haftadan sonra bu rahatsızlıklar azalır o yüzden biraz daha sabır.

benim 9+3 bugün. ablamın 20. haftada geçmiş, bi arkadaşın 17. haftada..
bilmiyorum inşallah bizim çabuk geçer. bu hafta daha da arttı sanki.

Bilmiyorum karides temiz hayvandir midye yasak ama o denizin pisligiyle beslendigi icin. Abim az miktar kortizondan bisey olmaz dedi babam olsun yaptirmasin dedi kafam karisti :)
bi arkadaş hamile olduğundan daha haberi yoktu kortizon yaptırdı acilde. bişey olmadı bebeğine.
ama onunki 4-5 haftalıktır o zamanlar

Bilmiyorum karides temiz hayvandir midye yasak ama o denizin pisligiyle beslendigi icin. Abim az miktar kortizondan bisey olmaz dedi babam olsun yaptirmasin dedi kafam karisti :)
Canım ben romatizma hastasıyım kortizonlu ilaç kullanmak zorundayım tüp bebek dr umda kullan birşey olmaz dedi, romatolog dr umda bukadar az seviyeler bebeğe zarar vermez dedi ben abinin tarafındayım yani :) bu arada karideste yasak diye biliyorum yada güvenilir ve çok iyi pişmiş olması gerekiyordur

benim 9+3 bugün. ablamın 20. haftada geçmiş, bi arkadaşın 17. haftada..
bilmiyorum inşallah bizim çabuk geçer. bu hafta daha da arttı sanki.

canım bence bizdeki mide ekşimesi kan ilacı içtim bugun kendiliğimden valla sormadım doktora falan gözlerim önü aydınladı ekşime yanma devam ediyor ama halsizliğim nispeten geçti

Valla aynen benimkinde de minicik bir surat upuzun saclar vardi kucagima ilk verdiler suratindan once sacini gordum
Hic unutamam ilk kucağıma aldığım ani çok güzeldi küçücük kafası vardı gözleri sis sis ti Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bunları da harika bi duygu

Tesekkurler cnm bende dun doktora soyledımde reflü şikayetimi gaviscon kullan dedi ama yazmadı arada kaynadı sormayıda unuttum nasıl kullancam diye bende aile doktorumuza yazdırcam

Cok iyi
Pismis karides yasak degil arkadaslar aksine vitamin deposu ama cok cok iyi pismis olmasi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…