2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ooo masallah. Universiteli kizin var. Ay ne guzel ya.tebrik ederim:) insallah meslek sahibi olduklari zamanlarida gorursun:)
Ben dusun dusun hep ortaokula kdr gtrp tmm ya diyip birakiyorm.universiteyi dusunmemistim bak daha:)))))
Meslegin neydi?
Tasinma isi zor ama olsun yazken halletmen iyi olmus.kisin daha zor.

Kizlar oturdugum yerde hali fln sirkelemek yasak. Balkon ztn kucuk aman aman buyuk deil. Su ortude surda havalansin die birsey asamiyosunuz.camasir astiginizda da ayni gun icinde kaldirmaniz grkio. Ben cocuk odasini utu ve camasir odasi olarak kullaniyordum. Ama artik tabi o is olmaz. Ya balkonu cam balkon yaptircaz.çekası oraya koycam.yada kurutucu alicam. Kurutucuda ogrenciyken kullandim.kiyafetlerim sanki tuhaf gibi olmustu yipratmisti sanki.kullanan var mi.

Ne güzel yazmışsın öyle. Bende gayet iyisin Ama bu aralar çok kötüyüm. Sağlıklı beslenme namına hiç bişey yapamıyorum . Gezme,temizlik gibi enerji harcatan şeyler ise hayal oldu resmen

Ben yeni taşınacağım evde kullanıcım Arçelik'ten aldım. Bakalım hayırlısı artık iyi mi kötümü bilmiyorum

Allah razı olsun :)))Allah isteyen herkese nasip etsin açıkcası sençvgi ve ilgi bakımından çok keyifli bir hamilelik geçiriyorum , çok şükür. Aslında şuanda lise 3 de ams şimdiden hazırlıklara başladı çünkü tıp istiyor hakkımda hayırlısı ne diyim :)
Fotoğrafçıyım ben genelde düğün fotoğrafları çekiyorum dolayısıyla sürekli dışardayım Ve havalar çok sıcak .

Tıp istiyorsa ozaman cidden simdiden baslamasi lazim. Yolu uzun ve emek istiyor. Insallah gonlune gore olur ya. Amaci olan ve egitimi seven cocuklara bayiliyorum. Heleki bu kiz cocugu oldgnda daha cok hosuma gidiyor:)
Meslegin super ya.tam sosyal bir is. Ve istedigin gibi sanatini koyabilirsin ortaya. Bende dugun fotograflarimi cok sevdigim bir fotografciya cektirmistim. Donup bakinca iyiki diyorm hep onun icin. Fotografcilar ozel gunlerin hatiralara saklanmasinda kritik nokta:)) tebrik ederim sizi ya hem calisip hem 2 pirlanta gibi kiz cocugu yetistirip.3.yu bekliyorsunuz. Insallah bende boyle guclu kadin olurum:)

Kızlar günaydın, benim bu ara su gibi akıntım oluyo çamaşırım baya ıslanıyo. Biraz araştırdım normal diyende var amniyon sıvısı olabilir diyende var. Aranızda böyle bi durum yaşayan var mı?

ben de heyecanlandım benimkinin hareketleri de mi öyle oldu ki. geçen hafta dr. hareket falan göstermedi. iyi dedi geçti.
Bence seninkinde aynıdır canım merak etme benim kuzum çok hareketli ultrason fotosunda bile belli net çıkmadı tam doktor çekecek oynuyor :) Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :)

Merhaba aynı problem bende de var ben de amniyon sıvısından endiselenmistim ama doktora gittim doktor fitil şeklinde progestan aldığımı onun da böyle dışarı çıktığını söyledi. Sizin de böyle ilaç alma durumunuz vardır belki diye söyleyeyim dedim.

Benim kullandığım herhangi bi ilaç yok sadece folikas
Benim kullandığım folik asit ve aspirin onlarda yapmaz herhalde dün düğündeydik fazla ayakta kaldım diye mi nedendir daha da çok geldi korktum biraz. 2 gün önce randevum vardı herşey normal rahim ağzın kapalı demişti dr.

O zaman için rahat etmesi açısında bence bi an önce doktora görün derim. Benim gittiğim dr ilaca bağladığı halde ben salı günü farklı bir doktordan randevu almıştım. Ve ona da girmişken sorucam. Maksat kötü bişey yoksa da bundan emin olmak.

Evet haklısın bende kendi dr.mu arayıp sorayım çağırırsa da gideyim ozaman teşekkür ederim.

Benimde mide kazınmasi çok oluyor tıka basa yemek yesem üç saat sonra midem kaziniyor ilk hamile gide böyle değildim

Dr.um henüz bebeğin suyu o şekilde sızıntı yapacak kadar çok olmaz ya vajina terlermiş ya da mantar olmuşsundur dedi kaşıntım yanma vs olmadığı için şuanda müdehaleye gerek olmadığını söyledi. Rahatladım:)

Koyu sarı ve yesil renkli kokulu degilse beyaz akintiysa normal hamilelik akıntısıdır.

Canim böyle sanal alemde fink atan çokk erkek var emin ol bunu bi nevi heyecan olarak görüyorlar yoksa yaptiklari ciddi bi sey yok aslinda bi cok arkadasimin basina geldi sosyal medya yayginlasti bu tur olaylar yayginlasti tabiki biraz süründür hatasini anlasin hemen affetme ama kendini de yipratma.

ben de de var, ben hiç sorun gibi görmedim. hamilelikte artıyormuş diyebiliyorum. progestanı bırakalı da baya lodu.

Bence seninkinde aynıdır canım merak etme benim kuzum çok hareketli ultrason fotosunda bile belli net çıkmadı tam doktor çekecek oynuyor :) Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :)
amin canım inşallah sağ salim kucağımıza aldığımız günleri de görürüz

İyi hafta sonları hanımlar biz yalovaya gitmeyi düşünüyoruz esinle salaryada oturuyorum ama migdem bulantıları war bazen gün boyu devam ediyor bazen geçiyor sonra gene başlıyor ve ben pek gitme taraftarı değilim kesimde istiyor gibi ne yapacağını bilmiyorum eee malum kizimda var 2 yasında

Canım evet haklısın ama benim eşim bensiz hiçbir yere gitmeyen ve her istediğimi yapan biri ben inkar edemem ve biz çok zorluklarla evlendik bınu yapmasına anlam veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…