2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba kızlar.. Bende 8. Haftadayım martın ortası muhtemel doğum dedi doktorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Olanı ise sağlikla kucagina almayi nasip etsin. Bende cok kalp carpintisi oluyor nefes darligi gibi oluyor benimle ayni durumu yasayan var mi acaba? Herkes bu durumun normal oldugunu endiselenmemem gerektigini söylüyor fakat elimde değil.

Saol canım :) bebeğim iyi bebeğim iyi diye komutlar veriyorum kendime ve dua ediyorum bol bol.. Allahım korusun yavrularımızı inşallah..

Hamilelik takvimine göre 10.haftadasin canim ve bu surec ortalama 40 hafta daha önunde 30 hafta var bu kadar evhamli olursan hamileligin tadina varamazsin kendine zehir edersin.Sen kontrollerine gidip tedbirini alirsan takdir Allahtan dunyada alacak nefesi varsa dogacaktir zaten. ama yoksa degil simdi Allah korusun son haftalarda da durabilir kalbi.Bir ögretmen arkadsimin basina geldi 1 kızı vardı erkek bebeğe hamileydi 38.haftada doğumuna 1 hafta kala bebeği karninda öldü.O kadar üzulmustu ki ciddi bi kan kaybi yasamis daha fazla devam etse rahim alinacakti o derece.sonradan en azindan rahim alinmadi bi daha cocugum olabilir diye teselli ediyordu kendini.Biraz uzun oldu ama olacağın önüne geçilmez tek silahimiz bol sadaka vermek ve dua etmek.Az sadaka çok belayı def eder :)

Kızlar selam.iyisinizdir umarım.beslenmenize dikkat ediyor musunuz?ben çabuk ackiyorum sanki midem kazınıyor
Biz birac gec kalkıyoruz öyle oku ca kahvalti veaksam yemeği sek.oluyor.aralarda meyve atistiriyorum.cay icersem 1 yada 2 bardak.

Gerçekten çok ama çok teşekkür ederim. Bugun bu yuzden inan moralim o kadar bozuldu ki kimseyle konuşmak dahi istemedim. Bide doktor bebegın gelısımını olumsuz etkiler deyince iyice korktum. Bende sımdı yedıklerıme daha dikkat ediyorum. Ama sankı ekmek yemeden doymuyorum :) hemen gidip tahıllı ekmek alıyımda en azından 1 dilim 1 dilimdir :). Yüzme de iyi gelir dedi en kötü yürüyüş zorlarsa minik minik yüzerim bende

Haklısın canım kötüyü çağırmıym ben hiç çarşamba randevum var bekliym bakalım Allaha emanet hepsi.. ben malesef ki normalde karamsarım ama dualara sığınıyorum.. sadakamı da veriyorum hep çok sağol Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu zorlu süreçde...

Merhaba bende de yemekten sonra fenalasma oluyor carpinti nefes darligi halsizlik hemen şok pozisyonu yapiyorum dinleniyorum soguk terleme ve usume oluyor ardindan... eger disardaysam bayiliyorum malesef

Canim neden bozuyorsun moralini gebelik şekerini ben de yasadim hamileligimi diyet yaparak gecirdim oldu bitti hatta iyi tarafi bile oldu hic kilo almadim ben insulin kullabmadim sadece diyetisyen esliginde diyet yaptim evet gercekten gebeyken diyet yapmak cok zor ama yapmak zorundaydim ve yapiyordum tabi dogduktan sonra her sey normale dondu seker falan kalmadi.sen sıkma canini gebelikte bi cok kadinin basina gelebilecek bi sey

öğlen oğlumu uyuturken sızıp kalmışım. bilmiyorum gözüm korkmaya başladı.. devamlı kucak istiyor oysa öle bi durum yoktu hiiç. fazlasıyla babacı olan çocuk 1 haftadır dibimden ayılmıyor
Babaciysa sanslisin gelip gecici bir durumdur.benimki anneci tam tersi.

Merhaba bende de yemekten sonra fenalasma oluyor carpinti nefes darligi halsizlik hemen şok pozisyonu yapiyorum dinleniyorum soguk terleme ve usume oluyor ardindan... eger disardaysam bayiliyorum malesef

Allah kolaylik versin. Bende çok şükür öyle bayılma olmadı. Ama halsizlik elde ve ayakta terleme oluyor. 4 kardiyoloji doktoruna gittim. Hic bir sorun olmadığını psikolojik olabilecegini belirttiler. Kadın dogum doktorumda bu durumun cok normal oldugunu gerekirse ve gecmezse 3. Aydan sonra ritim ilaci verebilecegini söyledi. Bebek suan gelisme asamasinda oldugu icin oldugunu gececegini herkes söylüyor bol dua ediyorum gercektrn cok zor hele ko bu sıcaklarda carpintim oldugu zamanlarda ölücekmisim gibi hissediyorum nefes alamiyorum. Siz hic doktora gittiniz mi bu durumunuzla alakali??

Bence hiç öyle düşünme ben kızımda hiç bir şey hissetmedim ne bulantı ne kusma ne tiksinme çok rahat bi gebelik geçirdim ve sonrasında 2 kayıp yaşadım her ikisinde de tek belirtim kahverengi alıntılar sonra ya düşük yada kalp atımı durması ama şuan ki gebeliğim çok fena bulantı kusma halsizlik ne ararsan var ama kızımda çok rahattım ve çok sağlıklı doğdu çok şükür inşlh bu da sağlıkla doğar olacağı varsa oluyor belirtiyle alakası Yok anlıycağın

kendini iyi hissetmene sevindim. İnsallah hersey yolunda gidecek..

Babaciysa sanslisin gelip gecici bir durumdur.benimki anneci tam tersi.
ayy bilmiyorum bildigin kuyrugum oldu.. Oysa hic ole degildir.. Mesela ben ise giderken baybay yaparim o da byby yapar. Ama babasi kapiyi acsin daha ciglik kiyamet.. Simdi isler degisti. Cekecegim var

Merhaba güzel annelerr.umarim herkes iyidir.saat 06:00 da kalkmis bir anne adayi olarak su saat itibariyle ayaklar havada uzaniyorum.saat bire kadar gezdik.sonra eve geldik temizlik yemek derken simdi biraz yorgunluk belirtileri basladi.beslenme durumunu konusmussunuz.yogurt ve kaju itinayla tuketiler.sut icemem dokunuyor.ama yogurtcuyum.bir hafadir da kaju ya basladim ilk hamilelihimdeki gibi.sabah kahvaltisinda dort bes tane yiyorum. Cevize üçüncu aydan sonra gececem nasip olursa çünkü ceviz agzimda bakir tadi olusturuyor.sali randevumdan once tekrar kan testi verdim bugun.4891 cikmis.hastanenin referans degeriyle haftam uyumlu.insallah saliya minigimle tanisiriz..

Haklısın canım ben de çok rahatım çok şükür ama içime bi korku düştü geçmiyo garip bi his var içimde.. ya bu akşam ya da yarın acile gidip baktırmadan rahat edemiycem ilgin için çok teşekkür ederim..

Hayir dr.um normal dedi tam randevumun oldugu gun dr.un odasinda bayildim normal dedi sadece... ilk hamileligimde de boyle olmustum ikincide boyle bsy yoktu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…