2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim oğlumda da fasulye şeklindeydi yuvarlak değilde yatay.ve devamlı sağ kasığımda hissederdim ağrıyı sızıyı ve oğlumda hep sağ tarafta takılırdı :) şimdi düşününce bizde de tutmuş bakalım ikinci miniğimizde tutacak mı

Son düzenleme:
Bu arada 8.hafta icin ultrason kagidi olanlar varsa cinsiyet tahmini yapabiliriz .benim kizda tuttu.
ben de kanama olduğunda ultrasonda baktı bir sorun yok deyip progestan fitil verdi. ben de yan etki yapmadı. kan uyuşmazlığını doktorunuza söyleseydiniz içiniz rahat ederdi.

benim ki fasulye gibi mi duruyor erkek mi sizce

Eklentiler

• 20170806_161953.webp
    13 KB · Görüntüleme: 102
Benim kese yuvarlak görünüyor ama ağrılar sağ kasığımda olmuştu. Hal böyle olunca ben yine bir kanıya varamadım :) vakti gelince görürüz artık.

Keseye gore erkek ama sola yakin geldi o teoriye gore kiz .kesin sonuca varalim sagdami hssediyosn soldami

Benimki agri soldaydi kese yuvarlak ve kesede sağa yatikti kizda hepsi tutmuş ama smdikinde kese fasulye sola yatik erkek ama agrim solda .yani iki ozellkle erkek biriyle kiz.kafam karisik benimde

:) itiraf etmem lazım ki bu aralar güçten düştüm.
Ciddi anlama yoran bir iş bizimkisi ama yinede seviyorum . Bazen herşeyin en farklısı bizde olsun diyenler oluyor :) komik olan onlara pek bişey nasip olmuyor ama akışına bırkanlar çok rahat oluyor :)
Kızlarımdan Allah razı olsun gerçekten iyi ki doğurmuşum diyorum :) Allah isteyen herkese nasip etsin

Tam olarak olan durum nedir özelden yzabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…