2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bende tüp bebeğe hamileyim hamile kaldığım gibi olmadık şeyler geldi başıma üzüntüden çok ağlıyorum kafamdaki sorular hiç bitmiyor ve içimden bi his bebeğe bişey oldu diyor o kadar takatsizim ki nefes bile zor alıyorum sanki biri beni ölmeden mezara sokmuş Ki yaşadıklarım gereği böyleyim sanırım iyi değilim bebeğimin Sevinç'i kursağımda kaldı zaten tedavi süreci yıprattı beni çok yoruldum pazartesi günü kontrolüm var adete göre 7+5iz şu an bugün sıkıntıdan o upuzun saçlarımı kestirdim bişeylerin arkasına sığınıyorum ama allahım var o yeter bana diyorum hep üzgünüm çok kırgınım allahım biz kadınların yardımcısı olsun

ben de heyecanlandım benimkinin hareketleri de mi öyle oldu ki. geçen hafta dr. hareket falan göstermedi. iyi dedi geçti.

neden ne oldu ki? inşallah kötü bişey yoktur

Canım şeytanın vesvesesi emin ol aynı duyguları yaşıyoruz her ulturasyon icin yattığımda bebeğin kalbi durmuş kürtaj olacaksın diyecekler diye bekledim hep içimi o korku aldı her gittiğimde elh.. doktor kalbi gümbür gümbür dedi yani sıkıntı yok merak etme ..Allah diyorki ben onu cok sağlam bir yere yerleştirdim hicbirsey olmaz.haa bu dünyada nasibi yoksa bağlaşan durmaz kendine hayatı zindan edeceğine tevekkül et .. sabret sonu selamet InsaAllag.rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli herşeyi yerli yerinde uzuvları tam hayirli bebekler nasip etsin bunun icin dua edelim bol bol....

Evet haklı olabilirsiniz ama konu bundan ibaret değil üzgün olduğum için böyleyim yıkıldım resmen çünkü

Eşim sanal ortamlarda cirit atıyormuş onları öğrendim Paralı bayanlar mı dersiniz sindiremiyorum
bebeğini düşün ve canını sıkma. eşin tabi ki çok yanlış yapmış ama bu tüp bebek süreci vs. onda da stres yapmıştır ve yanlış yola sapmıştır. kendisi ne diyor suçunu kabul ediyor ve pişman ise biraz süründürür sonra da bebeğin için şans verirsin. o kadar uğraşmışsınız bebek için, stres hamilelikte bebeği çok etkiler. kendini rahatlatmaya çalış. bir aile danışmanı ya da psikolağa gidebilirsiniz.

Eşim sanal ortamlarda cirit atıyormuş onları öğrendim Paralı bayanlar mı dersiniz sindiremiyorum
Canim benim ya allah icine ferahligi tez zamanda yeniden versin.en güvendigin ayni yastiga bas koydugun insandan gelen iyilikte kötülukte insana en ust duygulari yasatiyor.o minicik cani düşün kendin ve onun için sakin olmaya calis.rabbim kimseyi sasirtmasin.

Evet canım affedemiyorum evliliğimde hiçbir problem yokken bunu yapması beni çok üzdü ilkte inkar etti beni salak yerine koyma dedim ve inkar edersen hiç affetmem dedim günlerce böyle sürdü evdeki iki yabancı gibi olduk ne gece uykum oldu ne gündüz tadım sonra altın bileklik ve bi Buket çiçek getirdi geçen sabah işten izin almış ama bana yaklaşma zaman ver dedim unutamıyorum dedim ağladı ve şeytana uydum dedi yoksa ben seni çok seviyorum bu kadar basit yani

Evet en çokta insana bu koyuyor

Oncelikle senin adina cok uzuldum.
Bu tarz durumlarda tek bi dogru yok malesef. Yani evet affet yada hayir affetme demek kisinin kendiyle alakali. Seninki bana uymaz.benimki sana uymaz. Oyuzden yanlis yonlendirmek istemem.
Sen kendi hayatini yasadiklarini en iyi sen bilirsin. Herkesin hayati asiri farkli cidden yani.evliliklerde oyle. Ben bana bi kaş catilmasini bile kaldiramazken.baskasi kufur isitip tmmda diyebiliyor. Oyuzden once sen kndn dusun.onune koy artilar eksiler.senin icin en onemliler neler.neler olmazsa olmazlarin.bir suru sey koy onune.dusun.
Herkesin karari kendine dogrudur.kararlarini baskasi icin verme.yada baskasi begensin diede verme.
Umarim ikiniz icin en hayirlisi en guzeli olur. Hamile oldugun icin azicik icindeki uzuntuyu hafifletmeye calis. Icerdeki herseyi hissediyor.

Dun alisveristeydik. Allaha sukur okdr da genislememisim.66 kusurdum hamile oldgmu ogrendimde suanda da 68.2fln. Boyumda 1.69.
Son 1 hafta tatil icin. Istanbulda catliyoruz sicaktan. Bende mide bulantilari kalmadi kizlar. Ama niyeyse icime hic korkuda girmiyor. Normalde ben grip oldugumda ayyy kolumu kaldiramicam gliba uhuu die aglardim.hamile olunca icimde bir zeyna var. :)
Bakalim insallah hersey yolunda gider. Tatilde de bu mide bulantisiz halim devam eder insallah. Doktor gezerken kimsenin midesi bulanmaz dedi:)) kurban bayraminda da tatile gidicem. Sonra donuste 2li tarama testi...bakalim Allah'tan hayirlisini diliyorum..

Senin adına çok sevindim. Bizim tatil maalesef iptal oldu doktor gitmeni önermiyorum dedi. Nasip herşey bende çok ısrar etmedim. Mide bulantılarım benim bu hafta arttı, çalışmam lazım ama çalışamıyorum çünkü takatimi çok kesiyor malum havalarda aşırı sıcak

Bende tatilde napcam die cok korktum. Ama son 1haftadir Allaha sukur iyiyim. Birde calistigim icin sabah 8 aksam 6.mecbur ayakta kalmam gerekiyor. Masabasi clssamda zorlaniyorm bazen.
Mide bulantisini sicakta etkiliyor sanki.
Eylule dogru iyi olursun belki. Ozamana cikarsiniz insallah.

Çok zor bir süreç özellikle hamilelikte. Bence bir piskiystriste başla. Hem bu sayede ilişkinizi hangi şekle sokacağınıza karar verirsiniz hemde bebek için iyi anne baba olmayı Ve bu olay sizi yıpratmadan yaşamayı öğrenirsin . Şakın etrafında ki tanıdıklarına anlatma çünkü onlar kin beslerler sen belki gün gelip af edersin onlar unutmaz Ve sen her mutlu olduğunda sana laf sokarkar.
Önemli olan sensin ve bebeğin. İyice düşün taşın Ve mutlaka destek al.
Neden destek alıyorsun derlerse hamile kaldığımdan beri çok kaygılıyım doktorum destek almamı söyledi de

Sanırım o zamanda çıkma şansımız Yok. Çünkü kızların okulu var biri üniversiteye diğeri Teog a hazırlanıyor.
Benimde yoğun bir iş tempom var bakalım ne yapıcaz .
Üstelik bu ayın 15de taşınıyorum inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…