- 10 Aralık 2014
- 879
- 585
- 53
- 46
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #5.401
taze nane koy öyle dola bezi bana çok iyi geliyorKızlar boynum ve başım ağrıyor ya offf.basima bez doladım belki faydası olur diye
Selam güzel anneler şimdi doktordan geldik bebeğimle haftasıyla uyumlu kocaman bi minnoş olmuş hareketleri görmeliydiniz iki hafta sonra ikili tarama testi yapılacak şu an için mutluyum ilerisi için dua ediyorum hep bunların hepsi sizlerin ve tüm Bebek isteyenlerin başına hepinizi öpüyorum hepinize dualar ediyorum sizlerde hepimize dualar edin :)
neden ne oldu ki? inşallah kötü bişey yokturKızlar bende tüp bebeğe hamileyim hamile kaldığım gibi olmadık şeyler geldi başıma üzüntüden çok ağlıyorum kafamdaki sorular hiç bitmiyor ve içimden bi his bebeğe bişey oldu diyor o kadar takatsizim ki nefes bile zor alıyorum sanki biri beni ölmeden mezara sokmuş Ki yaşadıklarım gereği böyleyim sanırım iyi değilim bebeğimin Sevinç'i kursağımda kaldı zaten tedavi süreci yıprattı beni çok yoruldum pazartesi günü kontrolüm var adete göre 7+5iz şu an bugün sıkıntıdan o upuzun saçlarımı kestirdim bişeylerin arkasına sığınıyorum ama allahım var o yeter bana diyorum hep üzgünüm çok kırgınım allahım biz kadınların yardımcısı olsun
Canım şeytanın vesvesesi emin ol aynı duyguları yaşıyoruz her ulturasyon icin yattığımda bebeğin kalbi durmuş kürtaj olacaksın diyecekler diye bekledim hep içimi o korku aldı her gittiğimde elh.. doktor kalbi gümbür gümbür dedi yani sıkıntı yok merak etme ..Allah diyorki ben onu cok sağlam bir yere yerleştirdim hicbirsey olmaz.haa bu dünyada nasibi yoksa bağlaşan durmaz kendine hayatı zindan edeceğine tevekkül et .. sabret sonu selamet InsaAllag.rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli herşeyi yerli yerinde uzuvları tam hayirli bebekler nasip etsin bunun icin dua edelim bol bol....Kızlar bende tüp bebeğe hamileyim hamile kaldığım gibi olmadık şeyler geldi başıma üzüntüden çok ağlıyorum kafamdaki sorular hiç bitmiyor ve içimden bi his bebeğe bişey oldu diyor o kadar takatsizim ki nefes bile zor alıyorum sanki biri beni ölmeden mezara sokmuş Ki yaşadıklarım gereği böyleyim sanırım iyi değilim bebeğimin Sevinç'i kursağımda kaldı zaten tedavi süreci yıprattı beni çok yoruldum pazartesi günü kontrolüm var adete göre 7+5iz şu an bugün sıkıntıdan o upuzun saçlarımı kestirdim bişeylerin arkasına sığınıyorum ama allahım var o yeter bana diyorum hep üzgünüm çok kırgınım allahım biz kadınların yardımcısı olsun
Eşim sanal ortamlarda cirit atıyormuş onları öğrendim Paralı bayanlar mı dersiniz sindiremiyorumneden ne oldu ki? inşallah kötü bişey yoktur
Evet haklı olabilirsiniz ama konu bundan ibaret değil üzgün olduğum için böyleyim yıkıldım resmen çünküCanım şeytanın vesvesesi emin ol aynı duyguları yaşıyoruz her ulturasyon icin yattığımda bebeğin kalbi durmuş kürtaj olacaksın diyecekler diye bekledim hep içimi o korku aldı her gittiğimde elh.. doktor kalbi gümbür gümbür dedi yani sıkıntı yok merak etme ..Allah diyorki ben onu cok sağlam bir yere yerleştirdim hicbirsey olmaz.haa bu dünyada nasibi yoksa bağlaşan durmaz kendine hayatı zindan edeceğine tevekkül et .. sabret sonu selamet InsaAllag.rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli herşeyi yerli yerinde uzuvları tam hayirli bebekler nasip etsin bunun icin dua edelim bol bol....
bebeğini düşün ve canını sıkma. eşin tabi ki çok yanlış yapmış ama bu tüp bebek süreci vs. onda da stres yapmıştır ve yanlış yola sapmıştır. kendisi ne diyor suçunu kabul ediyor ve pişman ise biraz süründürür sonra da bebeğin için şans verirsin. o kadar uğraşmışsınız bebek için, stres hamilelikte bebeği çok etkiler. kendini rahatlatmaya çalış. bir aile danışmanı ya da psikolağa gidebilirsiniz.Eşim sanal ortamlarda cirit atıyormuş onları öğrendim Paralı bayanlar mı dersiniz sindiremiyorum
Canim benim ya allah icine ferahligi tez zamanda yeniden versin.en güvendigin ayni yastiga bas koydugun insandan gelen iyilikte kötülukte insana en ust duygulari yasatiyor.o minicik cani düşün kendin ve onun için sakin olmaya calis.rabbim kimseyi sasirtmasin.Eşim sanal ortamlarda cirit atıyormuş onları öğrendim Paralı bayanlar mı dersiniz sindiremiyorum
Denilecek fazla soz yok sadece Allah yardımcın olsun diyorum..mEvet haklı olabilirsiniz ama konu bundan ibaret değil üzgün olduğum için böyleyim yıkıldım resmen çünkü
Evet canım affedemiyorum evliliğimde hiçbir problem yokken bunu yapması beni çok üzdü ilkte inkar etti beni salak yerine koyma dedim ve inkar edersen hiç affetmem dedim günlerce böyle sürdü evdeki iki yabancı gibi olduk ne gece uykum oldu ne gündüz tadım sonra altın bileklik ve bi Buket çiçek getirdi geçen sabah işten izin almış ama bana yaklaşma zaman ver dedim unutamıyorum dedim ağladı ve şeytana uydum dedi yoksa ben seni çok seviyorum bu kadar basit yanibebeğini düşün ve canını sıkma. eşin tabi ki çok yanlış yapmış ama bu tüp bebek süreci vs. onda da stres yapmıştır ve yanlış yola sapmıştır. kendisi ne diyor suçunu kabul ediyor ve pişman ise biraz süründürür sonra da bebeğin için şans verirsin. o kadar uğraşmışsınız bebek için, stres hamilelikte bebeği çok etkiler. kendini rahatlatmaya çalış. bir aile danışmanı ya da psikolağa gidebilirsiniz.
Evet en çokta insana bu koyuyorCanim benim ya allah icine ferahligi tez zamanda yeniden versin.en güvendigin ayni yastiga bas koydugun insandan gelen iyilikte kötülukte insana en ust duygulari yasatiyor.o minicik cani düşün kendin ve onun için sakin olmaya calis.rabbim kimseyi sasirtmasin.
Allah razı olsunDenilecek fazla soz yok sadece Allah yardımcın olsun diyorum..m
Oncelikle senin adina cok uzuldum.Eşim sanal ortamlarda cirit atıyormuş onları öğrendim Paralı bayanlar mı dersiniz sindiremiyorum
Senin adına çok sevindim. Bizim tatil maalesef iptal oldu doktor gitmeni önermiyorum dedi. Nasip herşey bende çok ısrar etmedim. Mide bulantılarım benim bu hafta arttı, çalışmam lazım ama çalışamıyorum çünkü takatimi çok kesiyor malum havalarda aşırı sıcakDun alisveristeydik. Allaha sukur okdr da genislememisim.66 kusurdum hamile oldgmu ogrendimde suanda da 68.2fln. Boyumda 1.69.
Son 1 hafta tatil icin. Istanbulda catliyoruz sicaktan. Bende mide bulantilari kalmadi kizlar. Ama niyeyse icime hic korkuda girmiyor. Normalde ben grip oldugumda ayyy kolumu kaldiramicam gliba uhuu die aglardim.hamile olunca icimde bir zeyna var. :)
Bakalim insallah hersey yolunda gider. Tatilde de bu mide bulantisiz halim devam eder insallah. Doktor gezerken kimsenin midesi bulanmaz dedi:)) kurban bayraminda da tatile gidicem. Sonra donuste 2li tarama testi...bakalim Allah'tan hayirlisini diliyorum..
Bende tatilde napcam die cok korktum. Ama son 1haftadir Allaha sukur iyiyim. Birde calistigim icin sabah 8 aksam 6.mecbur ayakta kalmam gerekiyor. Masabasi clssamda zorlaniyorm bazen.Senin adına çok sevindim. Bizim tatil maalesef iptal oldu doktor gitmeni önermiyorum dedi. Nasip herşey bende çok ısrar etmedim. Mide bulantılarım benim bu hafta arttı, çalışmam lazım ama çalışamıyorum çünkü takatimi çok kesiyor malum havalarda aşırı sıcak
Çok zor bir süreç özellikle hamilelikte. Bence bir piskiystriste başla. Hem bu sayede ilişkinizi hangi şekle sokacağınıza karar verirsiniz hemde bebek için iyi anne baba olmayı Ve bu olay sizi yıpratmadan yaşamayı öğrenirsin . Şakın etrafında ki tanıdıklarına anlatma çünkü onlar kin beslerler sen belki gün gelip af edersin onlar unutmaz Ve sen her mutlu olduğunda sana laf sokarkar.Eşim sanal ortamlarda cirit atıyormuş onları öğrendim Paralı bayanlar mı dersiniz sindiremiyorum
Sanırım o zamanda çıkma şansımız Yok. Çünkü kızların okulu var biri üniversiteye diğeri Teog a hazırlanıyor.Bende tatilde napcam die cok korktum. Ama son 1haftadir Allaha sukur iyiyim. Birde calistigim icin sabah 8 aksam 6.mecbur ayakta kalmam gerekiyor. Masabasi clssamda zorlaniyorm bazen.
Mide bulantisini sicakta etkiliyor sanki.
Eylule dogru iyi olursun belki. Ozamana cikarsiniz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?