- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #5.541
Kızlar günaydın.bende dr aradım.200mglik progestsn deli ediyor beni çünkü.o da fitil olarak sabah aksam kullan dedi.insallah yan etkisi az olur bu sefer. bu sabah mideme kramplar girdi bıçak saplaniyor gibi oldu.zencefil iyi gelir mi acaba bir zarari olmaz dimi allah korusun.ne kadar icmem lazım bilginiz var mı?
Herkes arcelik almis.ozaman bende arcelik bakiyim:) kiyafetleri yipratmiyor dimi.ayrica benim kurutma makinasi koycak yerim yok.camasir makinasinin ustune koyulmasi gibi bir sansimiz oluyor mu
Ben de arastiriyorum kurutma makinesi. Camasir kokusu kaciyor mu. Ben yumusatici kokusu hastasiyim daAyni markalar ust üste koyuluyor diye biliyorum alirken genede sorarsiniz. Bende arcelik kıllanıyorum herseyinden memnum
Ben de tam tersine ozellikle nevresimler, perdeler yumuşatıcı koksun diye ugrasirimCanim ben camasir yumusatici kullanmam hatta kosusuz deterjan kullanirim çünkü allerjim var. Ama muhtemelen azaltabilir diye düşünüyorum cunku ortalama 2_3 saat filan kalıyor camasira göre
Kızlar günaydın.bende dr aradım.200mglik progestsn deli ediyor beni çünkü.o da fitil olarak sabah aksam kullan dedi.insallah yan etkisi az olur bu sefer. bu sabah mideme kramplar girdi bıçak saplaniyor gibi oldu.zencefil iyi gelir mi acaba bir zarari olmaz dimi allah korusun.ne kadar icmem lazım bilginiz var mı?
Bende gece uykudan uyanıyorum bulantı yüzündenDün gece 2 buçukta bulantıdan uyandım öyle felaketti ki ayağa kalktım başım dönüyor.Folbiol dışında ilaç almıyorum neden geceleri bu haldeyim anlamıyorum.Ilk hamilelikte 16.haftaya kadar devam etti insaallah bunda o kadar sürmez.zencefil bi nebze rahatlatıyor ilaç almak istemiyorum.Köy yerindeyiz o ahır kokuları kabusum oldu
Bende kurutma yok kardeşim kullanıyor arçelik ve yumuşatıcı kokusu duruyor çıkmıyorBen de arastiriyorum kurutma makinesi. Camasir kokusu kaciyor mu. Ben yumusatici kokusu hastasiyim da
Zencefili hamilelere öneriyorlar. Ben zencefili şeker kullanmıştım.lakin miktarını bilmiyorum dr danışınKızlar günaydın.bende dr aradım.200mglik progestsn deli ediyor beni çünkü.o da fitil olarak sabah aksam kullan dedi.insallah yan etkisi az olur bu sefer. bu sabah mideme kramplar girdi bıçak saplaniyor gibi oldu.zencefil iyi gelir mi acaba bir zarari olmaz dimi allah korusun.ne kadar icmem lazım bilginiz var mı?
Benim ki çamaşır makinamın üzerine monte canım, yıpratma konusunda da zaten hassas çamaşırları atmıyosun diğerleri de çok yıpranmadı benimHerkes arcelik almis.ozaman bende arcelik bakiyim:) kiyafetleri yipratmiyor dimi.ayrica benim kurutma makinasi koycak yerim yok.camasir makinasinin ustune koyulmasi gibi bir sansimiz oluyor mu
Canım ben de hamilelik öncesi koku hastasıydım şimdi tam tersi kurutma mak. yumuşatıcı kokusu fazla kalmıyor ama ben Ütü yaparken koku sıkıyorum nevresimlere havlulara falanBen de tam tersine ozellikle nevresimler, perdeler yumuşatıcı koksun diye ugrasirimtesekkur ederim canim
Ben de öyle birşey yok azaltıyor kokuyuBende kurutma yok kardeşim kullanıyor arçelik ve yumuşatıcı kokusu duruyor çıkmıyor
Aynen benim de yoktu çok hafifti aşırı hafif sonra bir başladı pir başladı6 haftalıkken gitmiştim canım ama o zaman miğde bulantım yoktu bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum gidebilirsem
Canım ya benimde ilk başta bir şey yoktu ama 6. Haftaya bir girdim ki allahtan doktor ilaç verdi şuan iyiyim Allah razı olsun doğru söylüyorsun bulatınçok kötüOlursa işim çok zor zaten bulantım oğlumda çok ağır geçmişti.Mutfağa asla giremiyordum buzdolabını mümkün değil açamıyordum akşama kadar yediğim tek ikili peynir ve ekmekti..Bence hamileliğin en zor zamanı bulantı dönemi.Riskli bir hamilelik geçirdim ama hiçbir dönemi beni bulantılar kadar zorlamadı.Bir taraftan vakit geçtikçe heyecan basarken diğer yandan korkuyla beklemedeyim
Doktor ilaç vermişti bana aldım onu çok iyi vallahi baya geçti rahatladım vallahi .. inşallah senin ki de geçerCanim gecen carsamba duyduk 6+3 filandi.
Valla Allah yardimcimiz olsun insallah zamanla gever insalah
Doktor ilaç vermişti bana aldım onu çok iyi vallahi baya geçti rahatladım vallahi .. inşallah senin ki de geçer
inşallah.. ben de bazen normale döndüm diyorum sonra yine geliyorherkese günaydın kızlar ben normale döndüm çok şükür darısı başınıza
benim de gece artıyor. özellikle sabah namazına kalktığımda kusuyorum mutlakaDün gece 2 buçukta bulantıdan uyandım öyle felaketti ki ayağa kalktım başım dönüyor.Folbiol dışında ilaç almıyorum neden geceleri bu haldeyim anlamıyorum.Ilk hamilelikte 16.haftaya kadar devam etti insaallah bunda o kadar sürmez.zencefil bi nebze rahatlatıyor ilaç almak istemiyorum.Köy yerindeyiz o ahır kokuları kabusum oldu
Yumusatici kokusu azalsa da azalmasa da alicam sanirum. buyuk kolaylik kurutma makineleri. Ozellikle calisan anneler icin. Bebeklerin kiyafetleri cok sık yıkanıyor ve asmasi yorucudur zannımca. Ufak olduklari icinCanım ben de hamilelik öncesi koku hastasıydım şimdi tam tersi kurutma mak. yumuşatıcı kokusu fazla kalmıyor ama ben Ütü yaparken koku sıkıyorum nevresimlere havlulara falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?