2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Canım zencefil bilmem ama naneli seker yada nane yagi iyi geliyor bana

Herkes arcelik almis.ozaman bende arcelik bakiyim:) kiyafetleri yipratmiyor dimi.ayrica benim kurutma makinasi koycak yerim yok.camasir makinasinin ustune koyulmasi gibi bir sansimiz oluyor mu

Ayni markalar ust üste koyuluyor diye biliyorum alirken genede sorarsiniz. Bende arcelik kıllanıyorum herseyinden memnum

Canim ben camasir yumusatici kullanmam hatta kosusuz deterjan kullanirim çünkü allerjim var. Ama muhtemelen azaltabilir diye düşünüyorum cunku ortalama 2_3 saat filan kalıyor camasira göre

Canim ben camasir yumusatici kullanmam hatta kosusuz deterjan kullanirim çünkü allerjim var. Ama muhtemelen azaltabilir diye düşünüyorum cunku ortalama 2_3 saat filan kalıyor camasira göre
Ben de tam tersine ozellikle nevresimler, perdeler yumuşatıcı koksun diye ugrasirim tesekkur ederim canim

Dün gece 2 buçukta bulantıdan uyandım öyle felaketti ki ayağa kalktım başım dönüyor.Folbiol dışında ilaç almıyorum neden geceleri bu haldeyim anlamıyorum.Ilk hamilelikte 16.haftaya kadar devam etti insaallah bunda o kadar sürmez.zencefil bi nebze rahatlatıyor ilaç almak istemiyorum.Köy yerindeyiz o ahır kokuları kabusum oldu

bence zencefil ve bu tarz şeyler doktoruna danışmadan kullanma, ne olur ne olmaz. Benimde cumartesi günü randevum var aynı şikayetler var

Bende gece uykudan uyanıyorum bulantı yüzünden

Zencefili hamilelere öneriyorlar. Ben zencefili şeker kullanmıştım.lakin miktarını bilmiyorum dr danışın

Herkes arcelik almis.ozaman bende arcelik bakiyim:) kiyafetleri yipratmiyor dimi.ayrica benim kurutma makinasi koycak yerim yok.camasir makinasinin ustune koyulmasi gibi bir sansimiz oluyor mu
Benim ki çamaşır makinamın üzerine monte canım, yıpratma konusunda da zaten hassas çamaşırları atmıyosun diğerleri de çok yıpranmadı benim

Ben de tam tersine ozellikle nevresimler, perdeler yumuşatıcı koksun diye ugrasirim tesekkur ederim canim
Canım ben de hamilelik öncesi koku hastasıydım şimdi tam tersi kurutma mak. yumuşatıcı kokusu fazla kalmıyor ama ben Ütü yaparken koku sıkıyorum nevresimlere havlulara falan

Canım ya benimde ilk başta bir şey yoktu ama 6. Haftaya bir girdim ki allahtan doktor ilaç verdi şuan iyiyim Allah razı olsun doğru söylüyorsun bulatınçok kötü

herkese günaydın kızlar ben normale döndüm çok şükür darısı başınıza
inşallah.. ben de bazen normale döndüm diyorum sonra yine geliyor
benim de gece artıyor. özellikle sabah namazına kalktığımda kusuyorum mutlaka

Canım ben de hamilelik öncesi koku hastasıydım şimdi tam tersi kurutma mak. yumuşatıcı kokusu fazla kalmıyor ama ben Ütü yaparken koku sıkıyorum nevresimlere havlulara falan
Yumusatici kokusu azalsa da azalmasa da alicam sanirum. buyuk kolaylik kurutma makineleri. Ozellikle calisan anneler icin. Bebeklerin kiyafetleri cok sık yıkanıyor ve asmasi yorucudur zannımca. Ufak olduklari icin

kızlar bulantıyla ilgili olarak bende ilaç kullanıyorum, doktorum tavsiye etti, o kadar iyiyim ki, ondan önce ağzımda pis bi tat, moral bozukluğu da yapıyodu zaten, şu an çok iyiyim, bencede kullanmanızda fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…