2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar hepinize hayırlı sabahlar
Dün evlilik yıldönümümdü 17 seneyi doldurduk çok şükür
Sanırım en sade geçen gündü :) adam Benimle uğraşmaktan bişeyler almaya vakit bulamamış benimde elim kolum kalkmıyor bende bişey yapamadım.
Yavaş yavaş taşınma için kolileri doldurmaya başladık. Ben yattığım yerden hal etmeye çalıştım ama sanırım zor bi süreç bizi bekliyor
Yazdıklarınızdan okudum Progestan kullananlarda hep aynı şikayet var halsizlik takatsizlik uyku sinir bozukluğu
Buna bi çare Yok mu acaba ?
Bende de aynı şikayetler var ve gündelik hayatımı çok etkiliyor
Ben sabah 100mg akşam 200mg kullanıyorum

Allah yardımcınız olsun bebeğinize sağlık versin
İnşallah biran önce huzura kavuşursunuz

Canım al benden de o kadr gece 3 gbı başlıyor 5 te anca uyuyorum zeytın yiyorum biraz hafifliyor benım 2. Gebelıgım ilkinde yoktu ama ne fena bırseymış hiçbirsey yıyemıyorum ama az az ye sık sık ye sanırım hafıfleten tek çare bu

şu mide bulantıları 2 gün geçse ohh düzeldim artık diyorum ama der demez 3. gün tekrar feleğim şaşıyor
sabah kahvaltıda zeytin yedim iş yerindeyim sürekli ağzıma gelip duruyor 12. haftada biter diyorlar hadi inşallah

zeytin oldum alası aynı hissi yaratır bende pek aram yok o yuzden

Ölüyorum kızlar mide bulantisi beni surunduruyor serum fayda etmiyo hap fayda etmiyo bunlara ragmen gunde iki uc defa istifra ediyorum boyle nasil dolar bu 3 ay ne yapabilirim lutfen yardmcı olun
Benimde 5. Haftadan itibaren çok zor geçiyor hala bulantılarım var yediklerimi çıkarıyorum dramamine günde 3 defa yarım yarım alıyorum o zamandan beri bişeyler yiyebiliyorum su içebiliyorum. Su bile içemiyordum çok zor bir durum inşallah çabuk atlatırız. Naneli şeker iyi geliyor bir an için kesiyor bulantıyı.

Kızlar günaydın.bende dr aradım.200mglik progestsn deli ediyor beni çünkü.o da fitil olarak sabah aksam kullan dedi.insallah yan etkisi az olur bu sefer. bu sabah mideme kramplar girdi bıçak saplaniyor gibi oldu.zencefil iyi gelir mi acaba bir zarari olmaz dimi allah korusun.ne kadar icmem lazım bilginiz var mı?

merhaba hanimlar umarim herkes iyidir biz iyiyiz cok sukur bulantilar inisli cikisli malesef . ugrasip duruy-oruz
ayy zman bir an once gecssin doguralim y-aaa.

ozaman ben öğrenciliğimdeki hatıralarımı siliyim :)) ben bi piyasa araştırması yapıyım. bosch aldım ben tüm beyaz eşyalarımı. ama kurutucu için hepsini bir inceleyim. teşekkürler tavsiyeler için hanımlar :)

benim midem dün gece bulandı. ama benim yüzümden. çok yedim.aman Allahım kıtlık varmış gibi yedim. yatman 5 dk önce bile yedim. e tabi mide allak bullak oldu. yediğim meyvenin haddi hesabı yoktu dün. sanırım yarım bir ananas bitirdim asdghkjl :))) neyse midemi bugün insana çeviriyim :)

günaydın bayanlar bişey soracağım dr. testleri aç karnına mı istiyordu ben hatırlamıyorum da ona göre gidicem doktora ama çok fenayım galiba bu ay gidemicem ama zorluyorum peynir ekmekten başka bişey yiyemiyorum

Aclik kan sekerine bakilacaktir.oyzdn ac gitmen grkio.yanina sandvici gtr.verir vermez yersin.tansiyonun dusmesin yalniz kalma.

Benimde tüm beyaz eşyam bosch çok memnun kalmadım kurutmayı arçelik aldım memnunum kışın çok büyük rahatlık yoksa tüm evde çamaşır asılı olacak nevresimler falan bebek eşyaları çok minik tek tek asmak eziyet çok rahat ettim canım ben

Herkes arcelik almis.ozaman bende arcelik bakiyim:) kiyafetleri yipratmiyor dimi.ayrica benim kurutma makinasi koycak yerim yok.camasir makinasinin ustune koyulmasi gibi bir sansimiz oluyor mu

Aç yapılacağı zaman söylüyor dr aç gel diye

Mutlu sağlıklı uzun yıllarınız olsun .sanırım bu progestan mahvedecek bizi oğlumda kullandım .hiç böyle etkiler yapmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…