- 12 Kasım 2008
- 618
- 280
- 123
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #5.521
Hadi inşallah darısı başımıza tez zamandaherkese günaydın kızlar ben normale döndüm çok şükür darısı başınıza
Kadın erkek eşit değil kadın yapsa adı başka oluyor erkek yapınca unutursun affedersin erkektir yapar vs maalesef böyle düşünceli insanlar yüzünden bu hale geldik ama kadın ayaklarının üzerinde durmalı Ki erkekte bi kaybetme korkusu olursa belki yapmayabilir ama İnan ki her adımından şüphe duyuyorum artık gece tuvalete kalkıyor hissediyorum bakıyorum gerçekten tuvalette mi diye yanımda da yatırmıyorum ısrar da etmiyor yatmak için ama ona baktıkça farklı şeyler geliyor aklıma o yüzden uzak duruyorum
zeytin oldum alası aynı hissi yaratır bende pek aram yok o yuzdenşu mide bulantıları 2 gün geçse ohh düzeldim artık diyorum ama der demez 3. gün tekrar feleğim şaşıyor
sabah kahvaltıda zeytin yedim iş yerindeyim sürekli ağzıma gelip duruyor12. haftada biter diyorlar hadi inşallah
Benimde 5. Haftadan itibaren çok zor geçiyor hala bulantılarım var yediklerimi çıkarıyorum dramamine günde 3 defa yarım yarım alıyorum o zamandan beri bişeyler yiyebiliyorum su içebiliyorum. Su bile içemiyordum çok zor bir durum inşallah çabuk atlatırız. Naneli şeker iyi geliyor bir an için kesiyor bulantıyı.Ölüyorum kızlar mide bulantisi beni surunduruyor serum fayda etmiyo hap fayda etmiyo bunlara ragmen gunde iki uc defa istifra ediyorum boyle nasil dolar bu 3 ay ne yapabilirim lutfen yardmcı olun
midem bulandığı için zaten her şeyi yiyemiyorum bari çeşit olsun diye yedim ama yemez olsaydımzeytin oldum alası aynı hissi yaratır bende pek aram yok o yuzden
ozaman ben öğrenciliğimdeki hatıralarımı siliyim :)) ben bi piyasa araştırması yapıyım. bosch aldım ben tüm beyaz eşyalarımı. ama kurutucu için hepsini bir inceleyim. teşekkürler tavsiyeler için hanımlar :)Ben kullanıyorum arcelik marka kurutucu ve çok memnunum özellikle bebekler için sıcak kuruttugu için mikroplarda oluyor sıcakken çıkartıp katliyorum çamaşırları utuyede gerek kalmıyor ben yıllardır çamaşır asmiyorum toplamiyorum yağmur yagarmi diye düşünmüyorum dağa bunlar kurumamış kaç gün oldu demiyorum iş kokmuslar demiyorum özellikle bebek varsa yada kalabalık bir aileniz mutlaka kullanın derim cok buyük rahatlık ve steril çamaşırlar
Aclik kan sekerine bakilacaktir.oyzdn ac gitmen grkio.yanina sandvici gtr.verir vermez yersin.tansiyonun dusmesin yalniz kalma.günaydın bayanlar bişey soracağım dr. testleri aç karnına mı istiyordu ben hatırlamıyorum da ona göre gidicem doktora ama çok fenayım galiba bu ay gidemicem ama zorluyorum peynir ekmekten başka bişey yiyemiyorum
Benimde tüm beyaz eşyam bosch çok memnun kalmadım kurutmayı arçelik aldım memnunum kışın çok büyük rahatlık yoksa tüm evde çamaşır asılı olacak nevresimler falan bebek eşyaları çok minik tek tek asmak eziyet çok rahat ettim canım benozaman ben öğrenciliğimdeki hatıralarımı siliyim :)) ben bi piyasa araştırması yapıyım. bosch aldım ben tüm beyaz eşyalarımı. ama kurutucu için hepsini bir inceleyim. teşekkürler tavsiyeler için hanımlar :)
Herkes arcelik almis.ozaman bende arcelik bakiyim:) kiyafetleri yipratmiyor dimi.ayrica benim kurutma makinasi koycak yerim yok.camasir makinasinin ustune koyulmasi gibi bir sansimiz oluyor muBenimde tüm beyaz eşyam bosch çok memnun kalmadım kurutmayı arçelik aldım memnunum kışın çok büyük rahatlık yoksa tüm evde çamaşır asılı olacak nevresimler falan bebek eşyaları çok minik tek tek asmak eziyet çok rahat ettim canım ben
Aç yapılacağı zaman söylüyor dr aç gel diyegünaydın bayanlar bişey soracağım dr. testleri aç karnına mı istiyordu ben hatırlamıyorum da ona göre gidicem doktora ama çok fenayım galiba bu ay gidemicem ama zorluyorum peynir ekmekten başka bişey yiyemiyorum
Mutlu sağlıklı uzun yıllarınız olsun .sanırım bu progestan mahvedecek bizi oğlumda kullandım .hiç böyle etkiler yapmamıştıKızlar hepinize hayırlı sabahlar
Dün evlilik yıldönümümdü 17 seneyi doldurduk çok şükür
Sanırım en sade geçen gündü :) adam Benimle uğraşmaktan bişeyler almaya vakit bulamamış benimde elim kolum kalkmıyor bende bişey yapamadım.
Yavaş yavaş taşınma için kolileri doldurmaya başladık. Ben yattığım yerden hal etmeye çalıştım ama sanırım zor bi süreç bizi bekliyor
Yazdıklarınızdan okudum Progestan kullananlarda hep aynı şikayet var halsizlik takatsizlik uyku sinir bozukluğu
Buna bi çare Yok mu acaba ?
Bende de aynı şikayetler var ve gündelik hayatımı çok etkiliyor
Ben sabah 100mg akşam 200mg kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?