2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Herkese merhaba.. kabızlık yaşayan ve bununla nasıl başa çıktığını anlatmak isteyen varsa seve seve dinlerim
Şimdiden tesekkürler

Ben geldimmm, arada bir kaçamak yapıp ancak girebiliyorum. İnşallah herkes iyidir biz çarşamba günü kontrole gidicez Allahın izniyle. Dr.umuz yokmuş sanırım o yüzden 1 hafta geç gitmek zorunda kaldık. İnşallah herşey yolundadır.
Kızlar bir de aranızda cilbert sendromu yaşayan var mı?

bu progestan ne için veriliyo ki bana öyle bişey vermedi dr

Kızlar bugün kontrolüme gittim bebeğim kocaman olmuş Ki gümbür gümbür arıyordu kalbi cinsiyetini çok merak ediyorum 8+0 şu an ultrason kağıdıyla tahmin yapan bi arkadaş vardı bakarsan sevinirim canım benimkine de çok mutlu oldum bugün bebeğimi görünce

Eklentiler

• IMG_1133.webp
    32 KB · Görüntüleme: 106
Eşim hata yaptı evet anlar anlamaz kendimi üzmeyeceğim kim ne yaparsa kendine yapar minik fasülyem üzülmesin

Herkese merhaba.. kabızlık yaşayan ve bununla nasıl başa çıktığını anlatmak isteyen varsa seve seve dinlerim
Şimdiden tesekkürler
Canım bol bol gün kurusu kayısı ye üstüne su iç taze sıkılmış meyve sularınada bi kaşık zeytin yağı karıştır iç ben böyle baş etmiştim :)

Kızlar bu kalp atışı hızını nasıl anlıyoruz ultrason kağıdında yardımcı olur musunuz

Çok yoruldum bugün.
Geceleride mide bulantılarım başlıyor ne yapıcaz bakalım
Bende çok Yorgun'um iştahım da çok düştü bu arada bugün tartıldım tüp bebek vs tedavi ve 2. Ayı doldurmama rağmen 2 kilo almışım çok mutlu oldum kilo almak istemiyorum

Kızlar iyi geceler.ağız yoluyla kullandığım 200mglik progestanı bu gece ilk defa vajinal yoldan kullandım.hap olarak cok agir geldi bana?ama ictigim hapi vajinaya ittirmek de bir tuhafıma gitti açıkçası.bende fitil olarak ayri birsey sanıyordum.halbuki bu hap fitil olarak da kullaniliyormus.biraz ittirdim ama fazla ileriye ittiremedim korkudan.insallah bu kez yan etkisi az olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…