2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
kızlar bulantıyla ilgili olarak bende ilaç kullanıyorum, doktorum tavsiye etti, o kadar iyiyim ki, ondan önce ağzımda pis bi tat, moral bozukluğu da yapıyodu zaten, şu an çok iyiyim, bencede kullanmanızda fayda var
adı ne ilacının?
ben de bitkisel vinalac kullanıyorum hafifletti en azından

kızlar bulantıyla ilgili olarak bende ilaç kullanıyorum, doktorum tavsiye etti, o kadar iyiyim ki, ondan önce ağzımda pis bi tat, moral bozukluğu da yapıyodu zaten, şu an çok iyiyim, bencede kullanmanızda fayda var
ilaç ismini de yazarmısınız ben de dr söylemek istiyorum .. çünkü miğde bulantı ilaçları herzaman tutmuyo önce kusturuyo sonra rahatlatıyo genelde ben öyle olsun istemiyorum kusunca kendimden geçi,yorum zaten

Bu arada 8.hafta icin ultrason kagidi olanlar varsa cinsiyet tahmini yapabiliriz .benim kizda tuttu.
Merhaba bizde de kan uyusmazligi var ama dogumunuzda aşı yapmış olmalari gerekiyor sonraki bebegin etkilenmemesi icin yapmadilarmi?
Birde cinsiyet tahmini nasil oluyor benim 6+6 lik usg goruntum var :)

kızlar bu mevlüt şekerleri varya hani küçük kare kare olan miğdeye iyi geliyor deneyin bence ,bu arada cinsiyet olarak tanıdık tanımadık kim varsa herkes kız derken bir ben erkek diyorum :))))) bakalım kimin tezi tutacak inşallah cuma günü ucundan kıyısından bir tahmin yapar doktor

Kizlar bir kadin bir erkek dizisinin hamile kismini izlemismiydiniz.ben o diziyi seviyodum.biraz bakiyim dedim.zeynepin yemek yemesine istahim acildi.kafanizin dagilmasi icin isterseniz izleyin.bizimle ortak dertleri oluyor:)

Kızlar bu kullandığımız 200mg progestanı hem hap hem de fitil kullanabiliyormuyuz.ben hap olarak kullanıyordum ama cok fena oldum.bende esimi eczaneye gönderdim.fitil olarak kullanilani varmis ondan al dedim.eczacida o kullandiginiz 200mg progestanı fitil olrak da kullanabilirsiniz demis.öyle mi kullananlar beni biraz aydınlatabilirler mi?ayrica fitil olarak sayilmiyor dimi?

Bben ilk hamileligimde protestan 'nin sersemletmesiyle merdivenlere kapaklanmistim.çok şükür bir şey olmadı ama korktum tabi.sonra vajinadan almaya başladım.evet böyle etkiler yapmıyor. Ama yine de içmek bir tik daha etkilidemisti dr

Evet canım ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…