- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.406
- 133
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #5.501
İnşallah olmaz canımBulantım Yok çok şükür amaa oğlumda 8. haftadan sonra başlamıştı bakalım bu defa da olacak mı.Ben henüz duymadım inşallah bu hafta içi ziyaretine gideceğim miniğimin.İnşallah duyarız artık
Canım benim ya çok zor gerçektenbulantılarım çok fena ya kusma yok ama her an çıkartıcak mışım gibi çubuk kraker de yiyemiyorum 2 yaşındakı oğlumlada ilgilenemiyorum hele evle eşimle hiç ilgilenmiyorum oğlumu bu hafta sütten kestim çocuğa çeşit çeşit yemek yapmam lazım ama ben mutfağa bile giremiyorum
Kesinlikle kurutma makinası al canım özellikle çalışan her kadının evinin en önemli makinalarından biri olmalı benceKizlar oturdugum yerde hali fln sirkelemek yasak. Balkon ztn kucuk aman aman buyuk deil. Su ortude surda havalansin die birsey asamiyosunuz.camasir astiginizda da ayni gun icinde kaldirmaniz grkio. Ben cocuk odasini utu ve camasir odasi olarak kullaniyordum. Ama artik tabi o is olmaz. Ya balkonu cam balkon yaptircaz.çekası oraya koycam.yada kurutucu alicam. Kurutucuda ogrenciyken kullandim.kiyafetlerim sanki tuhaf gibi olmustu yipratmisti sanki.kullanan var mi.
Canım en son dr randevumda dr um bana kanaman olmadıkça ve suyun gelmedikçe rahat ol demişti ama bu kadar erken dönemde su gelirmi bilmiyorum sormayıda akıl etmedim sen dr una bi danış benceKızlar günaydın, benim bu ara su gibi akıntım oluyo çamaşırım baya ıslanıyo. Biraz araştırdım normal diyende var amniyon sıvısı olabilir diyende var. Aranızda böyle bi durum yaşayan var mı?
6 haftalıkken gitmiştim canım ama o zaman miğde bulantım yoktu bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum gidebilirsemCanım benim ya çok zor gerçektenbenim ki henüz o kadar yoğunlaşmadı ama kokuyorum yoğunlaşır diye doktor bitkisel bir ilaç verdi akşamdım henüz iyi gelir dedi doktora söyledin mi canım sen hiç senin için daha zor olur bebişin de var
İnşallah olmaz canım( aynen ben dr duymadım henüz 6+1 suan :)
Ben de kizim olunca kurutma alanlardanim.keşke daha önce alsaymisim diyorum.yazın bile onu kullanıyorum.çünkü hem çamaşırlar yumuşacık cikiyo hem ütügerektirmiyor çoğu hem de tozları fazlasıyla topluyor. Hali falan da silkelemek istemiyorsan ihlasın temizlik robotunu al.dövücüsü falan var.müthiş temizliyor.yıkama konusunda da iyi ben 4 yillikevliyim.halilari koltukları hep kendimiz yikiyoruz yardımcı kadınla.Bende 3yildir evliyim:))
Kurutuculu almadim ben ogrencilikten kalma kurutuci hikayelerimden sonra:)))
Bizm balkon kucuck.esimle balkona oturalim iki soguk icecek icelim desek anca karsilikli kalioz:)))
Bugün sordum canım dr.uma henüz bebeğin suyu gelecek kadar çok olmazmış, ya vajina terliyodur ya da mantar olmuşsundur ama kaşıntı yoksa şimdilik problem yok dedi rahatladım. Bi kaç kişi de yaşıyomuş bu sorunu sanırım normal:)Canım en son dr randevumda dr um bana kanaman olmadıkça ve suyun gelmedikçe rahat ol demişti ama bu kadar erken dönemde su gelirmi bilmiyorum sormayıda akıl etmedim sen dr una bi danış bence
Ben kullanıyorum arcelik marka kurutucu ve çok memnunum özellikle bebekler için sıcak kuruttugu için mikroplarda oluyor sıcakken çıkartıp katliyorum çamaşırları utuyede gerek kalmıyor ben yıllardır çamaşır asmiyorum toplamiyorum yağmur yagarmi diye düşünmüyorum dağa bunlar kurumamış kaç gün oldu demiyorum iş kokmuslar demiyorum özellikle bebek varsa yada kalabalık bir aileniz mutlaka kullanın derim cok buyük rahatlık ve steril çamaşırlarKizlar oturdugum yerde hali fln sirkelemek yasak. Balkon ztn kucuk aman aman buyuk deil. Su ortude surda havalansin die birsey asamiyosunuz.camasir astiginizda da ayni gun icinde kaldirmaniz grkio. Ben cocuk odasini utu ve camasir odasi olarak kullaniyordum. Ama artik tabi o is olmaz. Ya balkonu cam balkon yaptircaz.çekası oraya koycam.yada kurutucu alicam. Kurutucuda ogrenciyken kullandim.kiyafetlerim sanki tuhaf gibi olmustu yipratmisti sanki.kullanan var mi.
Sosyal medya ve internet baglantilarina el koy nerden yaptı bilmiyorum ama senin kontrolünde olsun hepsi mesela bizim facebook ve instagramimiz ortak sık sık telefon kontrolü de yap ben çok kıskancım böyle bir çözüm buldumCanım evet haklısın ama benim eşim bensiz hiçbir yere gitmeyen ve her istediğimi yapan biri ben inkar edemem ve biz çok zorluklarla evlendik bınu yapmasına anlam veremiyorum
Aaa gerçekten miBu arada 8.hafta icin ultrason kagidi olanlar varsa cinsiyet tahmini yapabiliriz .benim kizda tuttu.
Gözünüz aydın sizin degerinizde benimki gibi yüksek çıkmış bende regli gecikmesinin 4. Günü 2200 çıktı değer siz iki gebelik gecirmisiniz belki diğer gebeliginizden hatırlarsınız bazı yerlerde okuduğum kadarıyla kiz bebeklerde hcg degeri daha yuksek çıkıyormuş acaba dogrumu kafam karıştı değerle alakasi varmı acabaMerhaba kızlar.
Bende katıldım aranıza
3 ye hamileyim. 11 yaşında kızım ve 19 aylık oğluşum var.ve yine zorlu bir gebelik geçiriyorum.kan sulandırıcı iğne oluyorum ve acayip uyku birde gece başlayan bulantılarım var.
Tekrar hamile olduğumu reglimin 3 gün geçilmesiyle öğrendim 4080 çıktı değerim.kalp atışlarında duydum çok şükür
Canım benim ne kadar uzulme desek fayda etmeyecek biliyorum ama bebegin icin toparlanmalisin kendine dikkat etmelisin yapmış bi hata keske yapmasaymis birak biraz surunsun dersini aldigini dusundugun zaman yavas yavas duzelmeye birak ve sen şu andan itibaren yavrun icin toparlanmalisin birakma kendini ve biriyle paylaşıp hafiflemek istedigin zamn Rabbin sana cok yakn ve her şey onun elindeKadın erkek eşit değil kadın yapsa adı başka oluyor erkek yapınca unutursun affedersin erkektir yapar vs maalesef böyle düşünceli insanlar yüzünden bu hale geldik ama kadın ayaklarının üzerinde durmalı Ki erkekte bi kaybetme korkusu olursa belki yapmayabilir ama İnan ki her adımından şüphe duyuyorum artık gece tuvalete kalkıyor hissediyorum bakıyorum gerçekten tuvalette mi diye yanımda da yatırmıyorum ısrar da etmiyor yatmak için ama ona baktıkça farklı şeyler geliyor aklıma o yüzden uzak duruyorum
Teşekkür ederim.kız bebek ve çoğul gebeliklerde yüksek çıkıyor.benim dr da çoğul gebelikten şüphelendi tek kese tek bebek var şimdilikGözünüz aydın sizin degerinizde benimki gibi yüksek çıkmış bende regli gecikmesinin 4. Günü 2200 çıktı değer siz iki gebelik gecirmisiniz belki diğer gebeliginizden hatırlarsınız bazı yerlerde okuduğum kadarıyla kiz bebeklerde hcg degeri daha yuksek çıkıyormuş acaba dogrumu kafam karıştı değerle alakasi varmı acaba
Bende kullanıyorum.100 mg lik günde 3 yazıyor üstünde dr 2 demişti lakin bendede halsizlik uyku bulantı yaptı.ben ağızdan alıyorum.ve günde 1 e düşürdüm şimdilik 100 mg dr 1 hafta sonra karar veririz dedi.vajinal kullanım daha etkili diye bir söylenti var. Dr farketmiyor dedi ben ağızdan alıyorum.Kızlar iyi geceler hepinize.ya ben 200 mgprogestan kullanıyorum sabah ve aksama dusurmeme ragmen cok kotu oluyorum.bir bayginlik,halsizlik,el ve ayaklarim halsizlesiyor,yatsam yatamiyorum,beni bir sıkıntı basıyor ağlamaklı oluyorum.az önce bu belirtiler oldu.simdi az gecet gibi oldu.dr yarın arasam ve fitil mi istesem bende.fitil in 200mg ollanivar mi ve sabah ve aksam mi kullanıyorsunuz sadece.afedersiniz ama vajinaya az ittirmek yeterli mi ve yan etkisigercekten yok mu?
Çok zor bir durum aç kalmamaya çalış bu kadar kötü yaşamadım hiç .yatarken başın yüksek olsun gün içinde dik yatmaya çalışÖlüyorum kızlar mide bulantisi beni surunduruyor serum fayda etmiyo hap fayda etmiyo bunlara ragmen gunde iki uc defa istifra ediyorum boyle nasil dolar bu 3 ay ne yapabilirim lutfen yardmcı olun
Ahh canım benim tuzlu çubuk tavsiye ederim :)) benimde var bulantım( ben 5 hafta 6 gündü duyaöadım sen kaçta duydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?