2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İnşallah olmaz canım ( aynen ben dr duymadım henüz 6+1 suan :)

Canım benim ya çok zor gerçekten benim ki henüz o kadar yoğunlaşmadı ama kokuyorum yoğunlaşır diye doktor bitkisel bir ilaç verdi akşamdım henüz iyi gelir dedi doktora söyledin mi canım sen hiç senin için daha zor olur bebişin de var

Kesinlikle kurutma makinası al canım özellikle çalışan her kadının evinin en önemli makinalarından biri olmalı bence

Canım en son dr randevumda dr um bana kanaman olmadıkça ve suyun gelmedikçe rahat ol demişti ama bu kadar erken dönemde su gelirmi bilmiyorum sormayıda akıl etmedim sen dr una bi danış bence

6 haftalıkken gitmiştim canım ama o zaman miğde bulantım yoktu bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum gidebilirsem

İnşallah olmaz canım ( aynen ben dr duymadım henüz 6+1 suan :)

Olursa işim çok zor zaten bulantım oğlumda çok ağır geçmişti.Mutfağa asla giremiyordum buzdolabını mümkün değil açamıyordum akşama kadar yediğim tek ikili peynir ve ekmekti..Bence hamileliğin en zor zamanı bulantı dönemi.Riskli bir hamilelik geçirdim ama hiçbir dönemi beni bulantılar kadar zorlamadı.Bir taraftan vakit geçtikçe heyecan basarken diğer yandan korkuyla beklemedeyim

Bende 3yildir evliyim:))
Kurutuculu almadim ben ogrencilikten kalma kurutuci hikayelerimden sonra:)))
Bizm balkon kucuck.esimle balkona oturalim iki soguk icecek icelim desek anca karsilikli kalioz:)))
Ben de kizim olunca kurutma alanlardanim.keşke daha önce alsaymisim diyorum.yazın bile onu kullanıyorum.çünkü hem çamaşırlar yumuşacık cikiyo hem ütügerektirmiyor çoğu hem de tozları fazlasıyla topluyor. Hali falan da silkelemek istemiyorsan ihlasın temizlik robotunu al.dövücüsü falan var.müthiş temizliyor.yıkama konusunda da iyi ben 4 yillikevliyim.halilari koltukları hep kendimiz yikiyoruz yardımcı kadınla.

Canım en son dr randevumda dr um bana kanaman olmadıkça ve suyun gelmedikçe rahat ol demişti ama bu kadar erken dönemde su gelirmi bilmiyorum sormayıda akıl etmedim sen dr una bi danış bence
Bugün sordum canım dr.uma henüz bebeğin suyu gelecek kadar çok olmazmış, ya vajina terliyodur ya da mantar olmuşsundur ama kaşıntı yoksa şimdilik problem yok dedi rahatladım. Bi kaç kişi de yaşıyomuş bu sorunu sanırım normal:)

Merhaba kızlar.
Bende katıldım aranıza
3 ye hamileyim. 11 yaşında kızım ve 19 aylık oğluşum var.ve yine zorlu bir gebelik geçiriyorum.kan sulandırıcı iğne oluyorum ve acayip uyku birde gece başlayan bulantılarım var.
Tekrar hamile olduğumu reglimin 3 gün geçilmesiyle öğrendim 4080 çıktı değerim.kalp atışlarında duydum çok şükür

Ben kullanıyorum arcelik marka kurutucu ve çok memnunum özellikle bebekler için sıcak kuruttugu için mikroplarda oluyor sıcakken çıkartıp katliyorum çamaşırları utuyede gerek kalmıyor ben yıllardır çamaşır asmiyorum toplamiyorum yağmur yagarmi diye düşünmüyorum dağa bunlar kurumamış kaç gün oldu demiyorum iş kokmuslar demiyorum özellikle bebek varsa yada kalabalık bir aileniz mutlaka kullanın derim cok buyük rahatlık ve steril çamaşırlar

Canım evet haklısın ama benim eşim bensiz hiçbir yere gitmeyen ve her istediğimi yapan biri ben inkar edemem ve biz çok zorluklarla evlendik bınu yapmasına anlam veremiyorum
Sosyal medya ve internet baglantilarina el koy nerden yaptı bilmiyorum ama senin kontrolünde olsun hepsi mesela bizim facebook ve instagramimiz ortak sık sık telefon kontrolü de yap ben çok kıskancım böyle bir çözüm buldum

Gözünüz aydın sizin degerinizde benimki gibi yüksek çıkmış bende regli gecikmesinin 4. Günü 2200 çıktı değer siz iki gebelik gecirmisiniz belki diğer gebeliginizden hatırlarsınız bazı yerlerde okuduğum kadarıyla kiz bebeklerde hcg degeri daha yuksek çıkıyormuş acaba dogrumu kafam karıştı değerle alakasi varmı acaba

Kızlar iyi geceler hepinize.ya ben 200 mgprogestan kullanıyorum sabah ve aksama dusurmeme ragmen cok kotu oluyorum.bir bayginlik,halsizlik,el ve ayaklarim halsizlesiyor,yatsam yatamiyorum,beni bir sıkıntı basıyor ağlamaklı oluyorum.az önce bu belirtiler oldu.simdi az gecet gibi oldu.dr yarın arasam ve fitil mi istesem bende.fitil in 200mg ollanivar mi ve sabah ve aksam mi kullanıyorsunuz sadece.afedersiniz ama vajinaya az ittirmek yeterli mi ve yan etkisigercekten yok mu?

Ölüyorum kızlar mide bulantisi beni surunduruyor serum fayda etmiyo hap fayda etmiyo bunlara ragmen gunde iki uc defa istifra ediyorum boyle nasil dolar bu 3 ay ne yapabilirim lutfen yardmcı olun

Canım benim ne kadar uzulme desek fayda etmeyecek biliyorum ama bebegin icin toparlanmalisin kendine dikkat etmelisin yapmış bi hata keske yapmasaymis birak biraz surunsun dersini aldigini dusundugun zaman yavas yavas duzelmeye birak ve sen şu andan itibaren yavrun icin toparlanmalisin birakma kendini ve biriyle paylaşıp hafiflemek istedigin zamn Rabbin sana cok yakn ve her şey onun elinde

Teşekkür ederim.kız bebek ve çoğul gebeliklerde yüksek çıkıyor.benim dr da çoğul gebelikten şüphelendi tek kese tek bebek var şimdilik

Bende kullanıyorum.100 mg lik günde 3 yazıyor üstünde dr 2 demişti lakin bendede halsizlik uyku bulantı yaptı.ben ağızdan alıyorum.ve günde 1 e düşürdüm şimdilik 100 mg dr 1 hafta sonra karar veririz dedi.vajinal kullanım daha etkili diye bir söylenti var. Dr farketmiyor dedi ben ağızdan alıyorum.

Ölüyorum kızlar mide bulantisi beni surunduruyor serum fayda etmiyo hap fayda etmiyo bunlara ragmen gunde iki uc defa istifra ediyorum boyle nasil dolar bu 3 ay ne yapabilirim lutfen yardmcı olun
Çok zor bir durum aç kalmamaya çalış bu kadar kötü yaşamadım hiç .yatarken başın yüksek olsun gün içinde dik yatmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…